Kvv

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Jeroen (Gast)

Hallo iedereen, Ik heb sinds kort een pup die ik kvv wil gaan voeren. Ik heb rond gekeken en kwam al snel bij het merk Buddy's. Is dit goed voer voor mijn hond? kip kompleet 1000g dit zijn de ingrediënten: kippenvlees, kippenhart, kippenlever kippennekken. voedingswaarde: Eiwit 16.4% vet 13% Celstof 0.4, ruwe as 3.8%, foster 0.3%, Calcium 0.5% vit A, 6300 I.E, vit.E 22 LF. Ik kan nergers reviews lezen over dit product. Ik kom uit bij Naturis als ik dit google. Alvast bedankt voor de info

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik geen ervaring met naturis. Moet denk ik wel goed wezen?

Hopelijk ben je niet van plan enkel en alleen de kip kvv te voeren? Het is namelijk van belang dat je ongeveer 3-4 diersoorten in de week voert en daarnaast nog een pens en vis dag.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

http://www.barfplaats.nl/forum/index.php

 

daar kun je nog veel informatie vinden over het vers voeren.

Jeroen (Gast)

 Het is een pup en veel afwisseling met eten schijnt niet goed te zijn heb ik gelezen. Klopt dit dan niet?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

http://www.voerwijzer.com/beginnersinformatie-kvv

 

dat is het enige wat ik kan vinden. Waarom zou veel afwisseling niet goed zijn dan? Ik heb mijn hond als pup geen kvv gegeven dus daar kan ik je niet mee helpen. Maar kan me niet indenken dat enkel en alleen 1 diersoort voeren goed kan zijn voor het groeien..

Er zijn hier wel vers vlees voerders die het mogelijk wel weten. Even wachten op hun antwoord.

honden page profiel --

honden foto van -

Veel afwisseling is wel goed hoor, juist want dan krijgt je pup alle voedingsstoffen binnen. Je moet het alleen goed opbouwen, dus niet meteen 4 verschillende soorten vlees op een dag geven en ook nog snoepjes en een rauw ei etc etc. Je moet het de eerste paar dagen even bij 1 diersoort houden zodat je pup daaraan kan wennen en als dat goed gaat dan kun je er een andere diersoort bij gaan voeren. Dat hou je dan weer een paar dagen aan en dan kun je weer iets nieuws erbij geven. En wat ik dan bijvoorbeeld deed was na 2/3 weken verschillende diersoorten voeren (ik verbruikte 1 rolletje per dag dus 1 dag dezelfde diersoort), één maaltijd vervangen door een visje. Dan weer 2 dagen alleen KVV voeren en dan weer een maaltijd vervangen door een eitje (aangezien een pup zulke kleine porties krijgt dat een ei al zowat gelijk staat aan een portie, nu doe ik het gewoon bij haar vlees). Je kunt dan ook snel zien of het goed gaat met je pup en zo niet, waardoor dat dan komt. Dan weet je bijvoorbeeld dat het door dat ene eitje komt. Als je 3 nieuwe dingen op een dag voert, dan weet je niet door welke van de 3 dat komt en waar je dus wat voorzichtiger mee moet zijn.

 

Succes!

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

"  Het is een pup en veel afwisseling met eten schijnt niet goed te zijn heb ik gelezen. Klopt dit dan niet? "

 Neem als he pup in de groei is een grote variatie van dieren, spiervlees van verscheidene dieren, orgaan en bot.....juist als de hond in de groei is is dat van groot belang.....carnebest .....Tamro Tammenga, naturis, dat is allemaal in de dierenwinkel te verkrijgen, kijk op de samenstelling......is er een diersoort neem je er nog een paar bij van ..rund lam kip eend kalkoen geit paard, overal wat van, geef je drie diersoorten in de twee weken is dat prima.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^