Jachttraining pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilco Wilco

honden foto van Wilco

Wij willen met onze Vizsla op puppy jachttraining gaan, en zijn ons al een tijdje aan het oriënteren naar een jachttraining die bij ons en onze pup ( over 3 weken pas bij ons ) past. Nu kreeg ik recent een tip over de jachttraining van Joachim van Beek in Oosterhout NB.

 

Zijn er binnen het forum mensen die iets over deze jachttrainer kunnen vertellen, uiteraard gebaseerd op ervaringen met deze trainer en zijn trainingen.

 

Alvast bedankt voor jullie reacties.

 

Groetjes, Wilco

 

 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Een upje voor je.

Ik heb met Black wel puppy jachttraining gedaan, maar bij een andere persoon.

honden page profiel --

honden foto van -

Wat leuk dat je jachttraining wil gaan doen! Ik doe het ook met met mijn hond en heb net mijn aankomende pup ingeschreven voor de puppyjacht, maar ik kom uit een heel andere regio. De naam zegt me niks, maar als ik de site bekijk vind ik dat het er heel goed uit ziet! Dat er al duidelijk uitgelegd wordt wat de manier van trainen is en wat de doelen zijn van elke cursus etc. Als ik jou was zou ik gewoon vragen of je een keertje mag komen kijken bij de puptraining, dan kun je zelf zien of het je aanspreekt? En anders kun je het misschien even vragen in de Facebookgroep "Jachthondenproeven". Heel veel plezier en succes met je aankomende pup!

honden page profiel Wilco Wilco

honden foto van Wilco

Bedankt voor de reacties, We hebben een afspraak gemaakt om donderdagavond te komen kijken. De website ziet er inderdaad goed uit, ook de reacties die we hebben gekregen van Joachim waren heel duidelijk. We zijn benieuwd hoe het ons gaat bevallen, het is wel ongeveer 45 minuten rijden, maar dat heb ik er graag voor over om straks lekker te gaan trainen met onze pup. We waren benieuwd of iemand toevallig al ervaringen met hem heeft gehad, en de kans met een behoorlijk aantal forumleden is toch wel aanwezig denk ik. Ik ga zeker nog even kijken op de Jachthondenproeven Facebookgroep.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^