Lieve dierenarts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

De collie,s (Gast)

Na ons kvv/ barf avontuur. Deed mn teefje het niet goed op deze voeding. Slechte ontlasting,en in een jaar tijd hele vieze tanden. Voorheen op brok nooit nergens last van. Dus de tandjes worden op dit moment schoongemaakt. Nu ben ik zoon miep. Die overal apen en beren ziet. Komt ws omdat mijn diamond vorig jaar 9x narcose heeft gehad door aspergilose. Nu dus mn meisje voor het eerst onder narcose sinds ze bij mij is. Dus spannend niet geslapen. Nu mag ik om half 11 terug komen en lekker bij haar liggen als ze het prikje krijgt om wakker te worden. Vind het een fijn gedachte dat mn mokkeltje mij dus meteen ziet als ze bijkomt. Lief vd da toch. Zo nu in de auto tis bijna half 11. 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*en Lexi*, Mara en Pientje

Sterkte!

Ik doe het ook altijd zo met mijn meiden, prikje voor het slapen, met mij erbij en voor het wakker worden ook

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Sterkte ik blyf er ook altyd by

De collie,s (Gast)

Zo wij zijn weer lekker thuis. Er zijn 9 tandjes uitgehaald daar schrok ik best wel van. Ik had natuurlijk wel gezien dat haar gebit slecht was,maar zo slecht. Voor haar dus geen kvv/ barf meer. Maar weer saaie brok. Wink

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*en Lexi*, Mara en Pientje

Beterschap! (mijn ouwe Lexi vorig jaar meer dan 20 eruit, heeft niet veel over, de schat)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ai 9 tandjes er uit gehaald? Fijn dat ze alles goed doorstaan heeft, nu maar lekker verwennen.

 

Ik las dat je erg getobd hebt met de gezondheid van je hondje, Heeft ze misschien veel medicatie gehad? Zou dat niet de oorzaak zijn van het slechte gebit?

 

Ik vind het prima dat je brok geeft, maar dat door barf/kvv rotte tanden veroorzaakt is ljkt me sterk? Wat gaf je dan precies?

De collie,s (Gast)

Mischien had ik het niet zo duidelijk getypt. Maar bonny mn mokkeltje is niet degene die zo ziek is geweest vorig jaar dat was mn reu diamond. Ze aten alle 3 ( heb nog een dame) lotgering afgewisseld met duck. En 3 x per week lamsrib of runderrib.1 x vuile penslappen. En dan nog zo nu en dan een bullepees. Nu mijn jongste ginger en diamond hebben nergens last van, hebben ook prachtige witte tanden. Helaas bonny dus niet. Ook slecht ontlasting vind ik Voorheen 7 jaar dus op brok gezete. En het nodige kluifwerk en nergens last van. Dus hoe zielig het voor bon ook is ze gaat echt weer op brok! Tast of de wild of acana twijfel daar nog een beetje tussen. De andere 2 blijven wel gewoon op de kvv etc. ( zielig voor bonny ze vond het zoooo lekker)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ah ok dan was ik in de war met Diamond.

 

Wel sneu ja als ze nu (voor haar) minder lekker eten moet eten. Ik ben echt heel verbaasd dat dit door het verse eten zou komen. Heeft de dierenarts hierover nog een verklaring gegeven?

De collie,s (Gast)

De dierenarts vond het ook vreemd. Want zij is eigenlijk ook voor vers. Ze kon me geen verklaring geven. Gewoon kijken of ze nu met brok betere ontlasting krijgt en dat haar gebit. Wat daar nog van over is nu goed blijft dus ff afwachten. En mischien in de toekomst weer wat vers proberen.  

De collie,s (Gast)

Ah die arme lexi, maar beter 20 minder en geen pijn in het bekkie, dan pijn met 20 er nog in toch. 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*en Lexi*, Mara en Pientje

Ja psies, ze redt zich best hoor

Volgende forumvraag: Hector doet vreemd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^