Dillema: Hond naar ouders

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Valt er in je diensten niet wat te schuiven? Dat je vooral nachtdiensten draait?

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco

honden foto van Ursula <3 Vasco

Minder werken is haast onmogelijk. Ik word gewoon ingepland en kan niet steeds minder uren draaien. Dan is de baas heel hard, voor jou 100 anderen die wel gewoon fulltime willen en kunnen werken. Zo gaat dat tegenwoordig wanneer er meer vraag is dan aanbod. Werknemers kunnen geen eisen stellen.

 

Meer nachtdiensten zou fijn zijn, helaas zijn deze maar tijdelijk dus over paar weken mogelijk helemaal niet meer tot aan de winter.

 

Mijn hond gaat altijd mee naar mijn vrijwilligerswerk, daar lijd hij dus absoluut niet onder. Meerdere vrijwilligers/stagiairs wandelen met hem. En iedereen is helemaal gek op mijn hond, word bijna vetgemest met koekjes en aandacht. Hij mag ook altijd loslopen voor en na het werk.

 

We zijn dan ook tot de tijdelijke oplossing gekomen dat hij gewoon in pension gaat zodat ik meer tijd en rust heb om iemand te vinden. Ik kan dan altijd na het werk bij vroege diensten met hem wandelen of voor het werk bij late diensten. Eventueel zou hij dan een of 2 dagen alleen thuis kunnen zijn zodat hij toch nog wat meer bij mij is. Ondertussen kan ik verder zoeken naar een definitieve oplossing.

 

De reden waarom hij 5 dagen dan bij mijn ouders is dat het bijna onmogelijk is om hem elke dag te brengen en te halen. De vroege dienst begint om 6.30. Het is 45 min rijden naar mijn ouders en van mijn ouders naar het werk bijna 60 min. Dus ik moet dan om 3 uur opstaan, hem uitlaten, wegbrengen e.d. dat is bijna niet vol te houden. En mijn late dienst stopt om 23.30 dus dan haal ik hem om half 1 snachts nog op en dan nog naar huis en wandelen. Dan is het ook al uurtje of 3 a half 4 voor ik in bed lig.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^