Allers eter

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Carina (Gast)

Help Ik heb een rottweiler teef van 7 mnd die echt alles kapot bijt. Onderandere mijn meubels Zelfs haar kleedje in de bench die zelfs nog behandeld is met spray zodat ze er niet in bijt Plaessss help Ik ben echt te einde raad

honden page profiel Loco en ikLoco en ik

honden foto van Loco en ik

Wat doe je op een dag met je hond? En wanneer zijn de momenten dat zij sloopt?

 

Het kan namelijk meerdere oorzaken hebben. Verveling, moeite met alleen zijn... Als je de oorzaak weet is het makkelijk om er gericht mee aan de slag te gaan.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wanneer sloopt ze? Toevallig als ze alleen is?

 

Wat doe je met haar zoal en hoe lang is ze alleen?

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Heb je genoeg kauwspulletjes/speeltjes voor je hond?

Waarmee je haar kan leren waar ze wel en niet in mag bijten?

Dat ze haar eigen spulletjes heeft waar ze op mag kauwen.

Maar dan moet je er natuurlijk wel zelf bij zijn, om het haar te leren wat 'mijn en dijn' is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Het is dus een alleseter, als je hond werkelijk alles kapot bijt, wat jij opnoemt, waar ben jij dan ? Ben je de hele dag foetsie ? .........werk je ? Hoelang is de hond alleen, en doe je wat met je hond ? Of is het uitlaten behoefte doen en naar huis ? Vertel eens wat meer hoe je met je hond omgaat ? Een sloper is meestal een hond die zich dood verveelt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Help
Ik heb een rottweiler teef van 7 mnd die echt alles kapot bijt. Onderandere mijn meubels Zelfs haar kleedje in de bench die zelfs nog behandeld is met spray zodat ze er niet in bijt
Plaessss help
Ik ben echt te einde raad "

 Dag Carina , je bent ten einde raad, je vraagt advies, kom nog eens terug en reageer.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Dag Carina , je bent ten einde raad, je vraagt advies, kom nog eens terug en reageer. "

 Gebeurd zo vaak, een gast steld een vraag. Je geeft tips en ts laat nooit meer van zich horen.

Zo spijtig.

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Nou idd. Zo ten einde raad ben je.... Ik was ook ten einde raad. Mijn hond heeft 31 okt 2014 een halve traptree aan tapijt opgegeten. Een dag later kon hij met spoed geopereerd worden. Was kantje bord. Ik was ten einde raad. Ben een jaar bezig geweest met dierenarts en second opinions, testen, echo's hartfilmpjes en alles wat je kan bedenken waaronder op facebook ervaringen uitwisselen met andere mensen die dit herkenden. Ben er nog niet over uit behalve dat hij nu aan hert zit ivm intolerantie. Afgelopen zaterdag heeft hij het weer geflikt en zaten we om 1 uur s'nachts bij een spoedkliniek in Amsterdam. Er is ook zoiets als Pica waarbij honden (niet altijd) van alles eten. Of bij misselijkheid, uit verveling, of puberteit, tandjes die doorkomen of irritatie aan bv slokdarm. Ik ben wel beetje ten einde raad en zit er aan te denken een bak gras in mijn keuken te laten groeien. 

Wil (Gast)

O Chantal, wat vreselijk dat je hond geopereerd moest worden. Moet wel lachen om je bakje gras in de keuken.

Jammer dat TS foetsie is maar ik wou mijn tip evengoed delen. Misschien heeft iemand anders er iets aan.

Onze tweejarige hond kwam uit het asiel en probeerde in de eerste week alles uit: kauwen op de muur, bank, lekkers snaaien op een onbewaakt ogenblik.. phff.

Ten eerste maakte ik hem vooral buiten moe. Daarna thuis veel oefenen (commando's, denkspeeltjes, etc). Geen grote tuin of geen tijd? Ze raken erg moe van trekspelletjes. Dit kun je bij wijze van zelfs in een kleine schuur doen. 

Pikt hij voorwerpen om erop te kauwen? Wat ik deed was 'foei' blijven zeggen met het voorwerp in mijn handen. Vervolgens legde ik het dichtbij de hond neer of midden in de woonkamer. Terwijl hij er nog gretig naar keek, zei ik 'nee foei'. En gaf hem een vervangend speeltje. Kauwde hij daar op, uitgebreid prijzen. Hij heeft het nu volledig afgeleerd.

Volgende forumvraag: persoonlijke ervaring fietsmandjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^