Ervaring hondenpension

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Pension omgeving Tilburg (Gast)

Hallo Iedereen, Wij hebben een heerlijke lieve rottweiler teef van nu bijna 6 maanden die met de zomervakantie naar een pension moet, omdat we haar helaas niet kunnen meenemen. Natuurlijk wil ik het allerbeste voor mijn meisje dus ben ik al een beetje aan het rond kijken, ik kwam helaas hier op een oud forum dat al gesloten was, daarom de vraag wie zijn ervaringen kan delen betreft pensions in de buurt. Ik las ook dat er een adres in Sprang Capelle zou zijn, maar zag daar geen gegevens van omdat deze gestuurd zijn via een pm. Kunnen jullie me helpen? Groetjes Manuela  

honden page profiel TessaTessabijna goedgekeurde fokker

honden foto van Tessa

Mijn dochter werkt bij hondenhotel het kuiltje in Udenhout, honden worden er prima verzorgd en je mag van tevoren komen kijken in heel het pension.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Winschoten, de laivesnoet , kleinschalig....uitmuntend.

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco

honden foto van Ursula <3 Vasco

In welke regio zoek je? Of is een goede plek beter dan de afstand?

 

Wij doen in het asiel ook pension opvang, maar 5 kennels voor beschikbaar. Gaan iedere dag 4x wandelen of op het veld spelen, alles individueel dus geen grote groep waar de hond in gegooid word maar lekker 1 op 1 tijd. In de zomer hebben we een zwembadje staan voor de honden zodat ze lekker kunnen afkoelen als ze dat graag willen.

 

Vooraf kijken mag altijd en raad ik ook zeer zeker aan voor alle pensions trouwens, eigen voer mag meegegeven worden maar wij hebben ook voer tot onze beschikking, dit geld ook voor kleedjes e.d.

 

Alleen vooraf reserveren (binnen nu en 2 maand hooguit) is wel nodig want we hebben maar 5 plekken en deze zijn tussen juni en begin september vaak al bezet. Eerste reserveringen staan namelijk al.

Manuela de Beer (Gast)

#Ursula,

Zou wel in de regio Brabant willen blijven, maar een goede plek is zeer zeker belangrijk, dus zou graag willen weten waar je gevestigd bent?

De periode waarom het zou gaan is 16-08-2016 t/m 30-08-2016.

 

#Tessa # Willemijn bedankt deze ga ik ook meenemen.

Anoniem (Gast)

" #Ursula,
Zou wel in de regio Brabant willen blijven, maar een goede plek is zeer zeker belangrijk, dus zou graag willen weten waar je gevestigd bent?
De periode waarom het zou gaan is 16-08-2016 t/m 30-08-2016.
 
#Tessa # Willemijn bedankt deze ga ik ook meenemen. "

 Willemijn bij nader inzien is Groningen toch wel een einde weg maar evengoed bedankt :-)

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

kijk ook even op hondeoppasgezocht.nl daar kan je ook huiselijke opvang vinden. Lijkt me ook wel fijn met zo'n jonge meid!

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco

honden foto van Ursula <3 Vasco

Wij zitten in Oldenzaal. Maar dat is ook al rond 2.5 a 3 uur rijden dus wel beetje ver.

Volgende forumvraag: TV tip!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^