Oproep

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnekeAnneke

honden foto van Anneke

Klein nota bene-etje bij mijn antwoord aan deze gast :

Bij ons hier in België is het voor de wet verplicht onze honden aangelijnd te houden. Enkel in wat men hier "honden-weide" noemt, mogen ze vrij. Belachelijk genoeg zijn (voor wat ik weet toch) deze honden-weiden eerder piepkleine "poep-dépôts" waar je als mens quasi geen voet wil inzetten. Zou hier ook wel leuk zijn, moesten er meer losloop-GEBIEDEN zijn.

Mijn verontschuldiging dat ik dan ook geen rekening hiermee heb kunnen houden. Op welke wijze jullie Nederlanders de honden dan uitlaten en de daarmee gepaarde ervaringen en strubbelingen onderling, is mij eerder onbekend dus.

Een Belgische beperking binnenin een Nederlandse site, zeker he ?

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

Ik gok dat de meeste mensen die dit doen niet op dit forum zitten.

 

Meesten hier weten dat je beloont dan voor ongewenst gedrag, daarnaast kan elke hond alergisch zijn en je ziet niet aan de buitenkant waarvoor.

 

Ik begrijp wel je bericht ik zou me er ook mateloos aan irriteren en t is te gek voor woorden als he je hond en tuig moet gaan omdoen met de tekst niet voeren, wat door de helft nog niet gelezen zou worden.. 

 

Echter ons Sadi loopt (door omstandigheden) alleen aan de lijn. En we gaan geregeld naar open plekken waar ze haar 8 meter lijn krijgt. Waardoor wij met Sadi niet tegen dit probleem aanlopen > met onze vorige berner wel.

 

 

 

 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Hondenrassen voor geleidehonden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^