Seizoenentopic...... nog geen lente !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Het zonnetje wil er hier maar niet doorkomen.

Vanmorgen nog weer even aan de poets geweest bijkeukenkast.

En dan maar direct de kelder erbij...zo'n opslag van allerlei dingen dus nu eens goed alle spullen uitgezocht wat kan blijven en wat mag weg nou best veel bloempotten die ik dus echt niet meer in de vensterbank zet die kunnen naar de kringloop al met al lekker bezig geweest.

Ik heb mijn boterhammetjes op...dus kom op Jack we gaan naar buiten.

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars 3 doggies

honden foto van thebarkingstars

"  Wat geeft het, thuis goed drogen, een heerlijk plekhe geven en misschien een blazer ? Niet ?? Dan een zeem gebruiken, scheelt tig handdoeken. "

 Gewoon lekken afdrogen en daarna moeten ze een uurtje in de mand blijven (wat ze toch niet doen hoor! Ze lopen me vrolijk achterna! Niet van het kwaad bewust  )

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Het giet hier, ooooo wat heb ik geboft, kan van anderen toch niet verlangen dat ze in de regen lopen als ze zelf geen hond hebben.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Vanmorgen BHV herhalingscursus gehad. Aangegeven dat ik last had van m'n rug. Geen probleem, pop werd voor mij op tafel gelegd en ik mocht naar gelang de pijn de opdracht uitoefenen. Heb uiteraard flink m'n best  gedaan, maar meer dan 4cm de borst indrukken ging niet. Officieel moet je zeker 6 cm indrukken wil je de borstcompressie goed uitvoeren. Valt me niet tegen dus!

Het bewijs krijg ik over enkele weken weer aangeleverd op de woongroep en ben ik weer voor een jaar geschoold.

 

Vanmiddag naar de manueel therapeut geweest. Hij vond het jammer dat het nog niet beter ging, maar zei hij; je hebt een week vakantie gehad waarin je meer van je lichaam hebt gevraagd dan je eigenlijk aankon. 
Nu weer rustig aan doen, oefeningen goed uitvoeren thuis en op het werk niet te zwaar tillen e.d.
De therapeut wou niet gelijk zeggen dat ik het werk niet meer mag doen, ik moet zelf aanvoelen wat ik wel/niet kan. Het herstel kan er langer door duren, erg slecht voor m'n lichaam zou het niet wezen maar dan moet ik wel op de juiste manier bewegen... Laat dat nou vaak net het probleem zijn...

Morgen ga ik de bedrijfsarts mailen ivm een aantal vragen.
Kan ik het werk op deze groep wel blijven doen?
Zijn er evt. oplossingen zodat ik mijn werk kan blijven doen op dezelfde groep?
Zijn er misschien groepen waar ik lichamelijk beter uit de voeten kan of moet ik helemaal wat anders gaan zoeken?
Wat kan de instelling dan voor mij betekenen mocht ik helemaal een andere opleiding gaan doen?

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Papa is vanmiddag met Gijs op pad geweest, ik had een vriendinnetje op bezoek

nu nog even een rondje gedaan, maar hij had niet zoveel zin..... ik kan altijd precies zien hoe ver hij wil lopen, als hij geen zin heeft zoekt hij een stokje om op te gaan liggen kauwen, dan is het tijd om weer naar huis te gaan

honden page profiel RoxyRoxy 3 doggies

Vanavond cursus net Roxy. Het is hier droog weer. Hele week op verheugd. Ben ik te moe!!

Twee lange stage dagen gehad en morgen een sollicitatie waarvoor ik fit wil zijn.

Roxy heeft heerlijk met een maatje gespeeld, gebeurt bijna nooit.
En nu zijn we bij mn ouders eten. Waar ze schandalig verwend wordt.
Dus ze schiet er niet bij in.

En toch baal ik.
Hihi eigenlijk een luxe dat ik me om zoiets kleins druk kan maken.

Willemijn mooie foto's !!

Anoniem (Gast)

ZIJN ER MENSEN DIE ERVARING HEBBEN MET FISIO NA LPC OPERATIE ??

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Wat hebben jullie het heerlijk gehad, Willemijn! Ik zie jullie beide, gewoon glunderen

 

Dinsdag is ook mijn vrije dag. 

In de voormiddag zijn we gaan winkelen, waaronder de dierenwinkel. De hondjes zijn natuurlijk meegeweest. Papa wilde voor Polly een nieuw tuigje en dat moest gepast worden. Polly ging dus al zeker mee; en als zij mee moet, MOET Loes ook mee (hoewel zij niks kon gaan doen in de winkel). Gelukkig voor haar stonden er snoepjes ter degustatie. Loes vond ze geweldig, Polly vond er niks aan. (Polly is nogal snel onder de indruk, daar kan het ook aan liggen).

Zelf heb ik er een 15m lijn gekocht. Op de hondenschool moeten we sommige oefeningen los gaan doen. Aangezien Loes dan gaat rondsprinten neem ik even een tussenstap.

 

Namiddag zijn we gaan wandelen. We hebben wel een aantal korte buitjes gehad, maar niet echt doornat geworden. Ik heb ook meteen de lange lijn uitgeprobeerd. Ze kwam goed en heeft ook een kort stukje netjes gevolgd.

Op een open veldje mocht ze ook even rondcrossen. Ze kan nu een heel stuk verder met die lange lijn. Ze heeft echt rondgehold. Ze heeft alleen nog niet door dat die lijn ook wel stopt (goed vasthouden dus, die lijn!). We wandelen trouwens met een harnasje en niet met een halsband.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Vanmorgen BHV herhalingscursus gehad. Aangegeven dat ik last had van m'n rug. Geen probleem, pop werd voor mij op tafel gelegd en ik mocht naar gelang de pijn de opdracht uitoefenen. Heb uiteraard flink m'n best  gedaan, maar meer dan 4cm de borst indrukken ging niet. Officieel moet je zeker 6 cm indrukken wil je de borstcompressie goed uitvoeren. Valt me niet tegen dus!
Het bewijs krijg ik over enkele weken weer aangeleverd op de woongroep en ben ik weer voor een jaar geschoold.
 
Vanmiddag naar de manueel therapeut geweest. Hij vond het jammer dat het nog niet beter ging, maar zei hij; je hebt een week vakantie gehad waarin je meer van je lichaam hebt gevraagd dan je eigenlijk aankon. Nu weer rustig aan doen, oefeningen goed uitvoeren thuis en op het werk niet te zwaar tillen e.d. De therapeut wou niet gelijk zeggen dat ik het werk niet meer mag doen, ik moet zelf aanvoelen wat ik wel/niet kan. Het herstel kan er langer door duren, erg slecht voor m'n lichaam zou het niet wezen maar dan moet ik wel op de juiste manier bewegen... Laat dat nou vaak net het probleem zijn...
Morgen ga ik de bedrijfsarts mailen ivm een aantal vragen. Kan ik het werk op deze groep wel blijven doen? Zijn er evt. oplossingen zodat ik mijn werk kan blijven doen op dezelfde groep? Zijn er misschien groepen waar ik lichamelijk beter uit de voeten kan of moet ik helemaal wat anders gaan zoeken? Wat kan de instelling dan voor mij betekenen mocht ik helemaal een andere opleiding gaan doen? "

 Rustig aan doen, anders krijg je te horen van je ben gaan skiën , dat is niet goed voor je lichaam geweest, en dat beseft je nu wel, dus gaan werken en vragen of je licht werk kan gaan doen en als jij het rustig aandoet, komt dat goed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" ZIJN ER MENSEN DIE ERVARING HEBBEN MET FISIO NA LPC OPERATIE ?? "

 Verkeerde topic, stel je vraag bij ...diagnose.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Bams heeft vandaag wat pech, ik heb te veel gedaan gisteren, dat wordt voor mij een dagje rust.....Bams wordt wel zo opgehaald dat wel.......maar dat worden rondjes kerk.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Mooi weer is het, de temperatuur is heerlijk.........trek er op uit.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ruby, verstandig dat je naar een arts gaat, om te bepalen wat je lichamelijk aan kan.

Je moet nog heel lang mee, dus je moet wel werk doen wat je aan kan.

Ik heb veel collega's (gehad) die overbelast waren, altijd rugpijn bijvoorbeeld, maar met flinke pijnstillers gewoon doorwerkten.

Dat is funest natuurlijk.

 

 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Willemijn wat is het fijn om die foto's bij de blauwe stad van jullie te zien. Langzaam aan gaat het de goede kant op!

Doe vandaag maar rustig aan!

 

Gisteren was voor mij een lange dag. Vergadering duurde ook nog best lang dus was blij toen ik eindelijk naar huis kon...

Vandaag een dagje vrij!

Over een uurtje rij ik met Chica naar mijn beste vriendin en gaan we met haar bij de hatertse en overasseltse vennen wandelen.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Goeeeeedemorgen

Wij hadden een leuke wandeling, Gijs liep lekker los, toen spotte hij een ooievaar...... heb ik hem heel enthousiast geroepen en de hemel in geprezen voor het komen (ik zag hem al achter dat ding aan gaan dwars door tuinen heen...) verder gelopen aan de riem

kwamen we zijn vriendinnetje tegen, hebben ze even gespeeld, even weer los gedaan, toen kwam de ooievaar terug en weer aangelijnd

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Pfffff, de laatste helft van wandeling was een DRAMA

We gingen naar het veldje, daarachter liggen sportvelden en was blijkbaar een sportdag, dus luidsprekers met muziek enzo

Gijs was aan het spelen met andere honden en aan het zwemmen, niks aan de hand. Willen we naar huis lijn ik hem aan, ineens BLINDE PANIEK. En maar trekken en trekken, ik kon hem niet bereiken, hij wou alleen maar naar huis. Op een gegeven moment voelde ik mn handen niet meer. Zelfs toen we in de straat waren en er niks meer te horen was paniek paniek. Nu is hij in diepe slaap..

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

Wauw Willemijn wat een prachtige foto's, wat glimt bamse toch mooi in het zonnetje!! En die foto van jullie samen op het bankje prachtig, jullie stralen allebei

honden page profiel nikkie en Kittana ( r.i.p )nikkie en Kittana ( r.i.p ) 3 doggies

honden foto van nikkie en Kittana ( r.i.p )

Ik kom ook weer eens kijken hier. 

Het weer is vreselijk hier 

Echt een koude wind met hagel en natte sneeuw dit is echt niet mijn type weer en verlang naar de zomer 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Wauw Willemijn wat een prachtige foto's, wat glimt bamse toch mooi in het zonnetje!! En die foto van jullie samen op het bankje prachtig, jullie stralen allebei "

 Nee de glim is er af nu, ruitijd............ze is sinds gisteren pardoes de rui in gegaan..........ze had nog even er mee moeten wachten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ik kom ook weer eens kijken hier. 
Het weer is vreselijk hier 
Echt een koude wind met hagel en natte sneeuw dit is echt niet mijn type weer en verlang naar de zomer  "

 Wat jammer, al heel de tijd een heerlijk zonnetje, wel een boel wind en wat fris. Maar de zon vergoed een boel.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Oh Lieke, dat is echt niet leuk.

Was Gijs bang van de luidsprekers?

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

" Oh Lieke, dat is echt niet leuk.
Was Gijs bang van de luidsprekers?
  "

 Ja dat wist ik al helaas

en elke keer als ik hem een soort van rustig had draaiden ze de volume omhoog!!

Toen ze op het veldje aan het spelen waren was er niks aan de hand.. onderweg kwamen we nog zijn vriendinnetje tegen maar daar moest hij niks van weten

honden page profiel nikkie en Kittana ( r.i.p )nikkie en Kittana ( r.i.p ) 3 doggies

honden foto van nikkie en Kittana ( r.i.p )

"  Wat jammer, al heel de tijd een heerlijk zonnetje, wel een boel wind en wat fris. Maar de zon vergoed een boel. "

 Hier geen zon.

Helemaal niks van een zon. 

 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wat een heerlijk weer, maar wel koud.

Lekker gewandeld met z'n 4en.

Zou dan nu toch echt de lente eraan komen.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wij hebben ook lekker gewandeld. Vanochtend was het heel koud met de wind maar vanmiddag met de zon erbij was het lekker warm.

 

Lekker met de bal gerent

 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Leuk witte shadow geniet er van mooi hoor

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Leuk witte shadow geniet er van mooi hoor "

 

 

Dankje Nadine

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Wij hebben een hele fijne ronde in het bos gewandeld. Dik een uur.

Daarna opgewarmd met thee en een lekker broodje bij het restaurant daar. Het was best nog guur, maar naar even lopen hadden we ons wel weer ietsje warm gewandeld.

 

Net nog even de laan in gelopen maar Chica was echt super aan het treuzelen dus vrij snel weer omgekeerd, dan vanavond maar weer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nadine hoe heb jij je dag doorgebracht ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Heel de dag de zon, ben met Bams twee keer uit geweest..........wel dat ding mee.

pagina 50 van 63 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 5051 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Volgende forumvraag: Ontstoken wond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^