Hondenfotomeeting Lommelse Sahara (BE)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LotteLotte

honden foto van Lotte

Via Bokt.nl organiseer ik een fotomeeting. Het is idee is lekker zomerse foto`s op een prachtige locatie. We willen een ochtend en een middag groep met ieder 3 modellen. Aldus 6 honden. We laten de meeting themavrij, eigen uitwerking, creativiteit en idee├źn zijn dus wel een must.

DATUM & LOCATIE
De fotografiemeeting gaat plaatsvinden op zondag 03 april 2016. De locatie ligt in BE en is de Lommelse Sahara. We zullen parkeren bij Evenementenhal De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel. Hier zullen we na een stuk lopen het gebied ingaan. Je hebt er een grote zandvlakte, stukken bos en een prachtig meer! Ook is er inmiddels een groot losloopgebied. Ik ga even uitzoeken waar dit zich precies bevind zodat we daar lekker aan de slag kunnen. Er is een mail naar het bosbeheer gegaan om toestemming te vragen. Hier wacht ik nog antwoord vanaf.VOORWAARDEN
- Deelnemen aan de meeting is geheel op eigen risico.
- De honden moeten los kunnen en de basis commando`s kennen.
- Eventuele kosten zijn voor eigen rekening.
- Alleen opgeven via PB.
- De organisator is niet verantwoordelijk voor boetes wanneer deelnemers zich niet aan de regels van het gebied houden.
- We houden het gebied met zijn allen netjes.
- Bedenk goed of je op de datum ook daadwerkelijk kunt.

FOTOGRAFEN
Er zullen slechts 6 fotografen meegaan zodat iedereen de ruimte en de tijd heeft. De fotografen worden gekozen door ons op basis van ervaring (Hier kijk ik niet direct naar kwaliteit maar naar groei de afgelopen tijd). Fotografen kunnen zich enkel via PB aanmelden bij mij! Ik zet je dan in het lijstje.

HPnaam:
Naam:
Website:
Ervaring:

MODELLEN
Ook hier kunnen maar 6 modellen mee. De modellen worden gekozen middels een stemronde door de fotografen. Ook de modellen kunnen enkel via PB worden aangemeld bij mij. Bij Extra kun je invullen of je dier iets bijzonders kan of of dat er ergens rekening mee gehouden moet worden.

Naam:
Naam hond:
Ras:
Leeftijd:
Hoofdfoto:
standfoto:
Extra:

AFSLUITING
Als alle informatie en gegevens bekend zijn, krijgen alle modellen en fotografen een grote mail met alle nodige informatie! er komen nette schema`s met genoeg tijd zodat niks gehaast hoeft.

Heb je nog vragen? je kunt mij altijd PBen!
Let op, de lijst met aanmeldingen zal worden bijgehouden op Bokt.nl! Houd onderstaande link dus goed in de gaten:

http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=235&t=1877083

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

Sorry had graag gekomen maar het is een beetje ver van huis

honden page profiel LotteLotte

honden foto van Lotte

Leuk de eerste aanmelding is binnen! :D

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^