Vraag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel habekohabeko

Hallo allemaal ik ben hier nieuw op het forum.

wij hebben vorig jaar een Mechelse herder uit het asiel gehaald, de stakker zat daar na zijn derde baas al meer dan 9 maanden. Hij is nu zes jaar oud en doet het zeer goed bij ons. Het is onze derde Mechelse herder.

 Nu heb ik een vraag. Onze hond heeft in het asiel een beetje een trauma opgelopen hij kan niet opgesloten worden of lang alleen zijn. Nu zijn wij al een tijdje op zoek naar een soort gastgezin waar de hond terecht kan als wij een weekendje of weekje weg willen. We hebben inmiddels al het hele internet afgezocht en diverse mensen gebeld maar nog niets gevonden. Misschien is er iemand op dit forum die ons verder kan helpen of een adres weet. Ik hoor graag van jullie.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Welkom op het forum!

Is het misschien een oplossing om voorlopig de soort vakanties te boeken waar je je hond mee kunt nemen? In veel hotels en vakantiehuizen zijn honden welkom.

En je zou ook eens kunnen adverteren op Marktplaats met deze vraag.

Zou je via dit forum contact willen leggen, dan is het misschien verstandig te vermelden waar je woont en wat meer info te verschaffen over je hond, zijn karakter enzovoorts.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Welkom op het forum. Wat fijn dat jullie een hond een gouden mandje hebben kunnen geven.

 

Ik denk eerlijk gezegd ook dat je voorlopig beter je hond bij je kunt houden en alleen daarheen weg gaat waar hij mee kan. Tenzij je echt een heel betrouwbaar adres kan vinden waar je zeker weet dat de hond dat ook fijn vindt. Je kan hem immers niet uitleggen wat er aan de hand is, en als hij al een trauma heeft, lijkt het me voor hem teveel worden om ergens anders ondergebracht te worden. 

Habeko (Gast)

bedankt voor de reacties,

Als we niets vinden wat wij goed of betrouwbaar vinden dan gaat de hond gewoon mee op vakantie of we gaan niet. Het welzijn van onze hond staat op de eerste plaats. Dat mag duidelijk zijn. Maar het sowieso wel handig om een logeeradres te hebben. We wonen zelf in Leiden maar we zijn best bereid om een uurtje te rijden voor een goed plekje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Jammer dat je zover weg woont, hier een klein schalige opvang waar je dan de hond naar toe kan brengen voor een dag of langer, de kosten zijn het niet......en een logeer adres is wel eens nodig, kijk bij je in de buurt voor opvang, gevonden ? Dan een paar uurtjes op de dag en dat een x in de week, daarna als je hond gewend is, wat langer, en als dat goed gaat, een nachtje, kijk of je er een goede klik bij hebt, hier in Winschoten een kleinschalig opvang, hooguit 8 honden, meer niet, voor snachts verwarmde kennels en voor iedere hond apart een ruimte....met camera ......wat ik betaalde, voor een hele dag is 11 euro, een nachtje twee euro erbij.....denk wel dat een kleinschalige opvang voor je hond beter is dan groots, zodat ze aandacht genoeg krijgt.....ga eens neuzen in je buurt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Winschoten, de laivesnoet ......

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Home De Laive Snoet Het ideale vakantieadres voor uw hond. Zorgeloos genieten van uw vakantie wetende dat uw trouwe viervoeter in goede handen is. Kleinschalige opvang (8 kennels) dus veel persoonlijke aandacht. Mocht u onverhoopt een dag niet de nodige aandacht aan uw hond kunnen schenken,is er bij De Laive Snoet ook de mogelijkheid voor dagopvang van uw viervoeter. Van belang is dat onze gasten de juiste en niet verlopen jaarlijks wettelijke verplichte inentingen hebben gekregen De grote cocktail of de kleine cocktail en voor de viervoeters uit Duitsland aanvullend de rabies inenting. Deze mogen niet te kort voor het verblijf gegeven worden,wij hanteren de stelregel 14 dagen voor verblijf. Zonder de juiste inentingen en zonder bewijs van inenting kunnen wij uw huisdier niet opvangen. Voor overige informtie zie Diensten & Tarieven.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Vakantieverblijf € 13,50 per dag. Ongeacht of u uw hond tussen 08.00u en 10.00u brengt of tussen 17.00u en 19.00u. Dag van brengen en van halen wordt in rekening gebracht. Komt u uw hond tussen 08.00u en 10.00u weer ophalen rekenen wij voor die dag het dagopvangtarief. Dagopvang € 11,50 per dag. Wij spreken voor de dagopvang een vast tijdstip af voor het brengen en halen. Dit kan vanaf 07.00u tot uiterlijk 19.00u. Onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW. De 2e hond van 1 eigenaar ontvangt 10% korting op de logeerkosten. Als u het tijdig vermeld kunt u uw hond tijdens zijn of haar vakantie ook laten wassen en/of trimmen. U kunt dan contact opnemen met Roza en aan haar uw wensen kenbaar maken. Ze is te bereiken onder de volgende nummers : 0597 412917 / 06 45158200 www.kwaffeur-roza.nl

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Ik heb mijn hond daar ook gebracht ....uitmuntend, een oppas adres heeft ieder wel eens nodig.........misschien kan je contact opnemen dat ze voor jullie een adres in de buurt van leiden heeft.....

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^