jasje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" hee bedankt!!
Nu heeft Far wel een gekke maar , grote voeten, smalle pootjes. "

Enkel de lengte van de voet heb je nodig.

Het zijn ballonnetjes, smal aan de ingang.

http://pawzdogboots.com/boots/

HOW TO MEASURE YOUR DOG'S PAW

For the best fit, measure from the bottom of the big heel pad to the tip of the longest toe nail.
If the paw is in-between two sizes, select the larger size.
Pawz Dog Boots should fit securely around the leg and comfortable around the paw.

 

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

Zorg dat de hond met dit weer niet te lang stil staat bewegen dus met hem als hij buiten is een jas is voor zo,n hond als jij beslist niet nodig, mijn ruwhaar teckel heeft een jasje alleen omdat ze stil zit op de scootmobiel evenals Lodewijk, beide lopen geen meter met een jas aan maar zodra ik in het park ben en ze voor de scoot uit rennen dan is de jas uit, Lodewijk is kortharig en heeft geen ondervacht toch rent hij heerlijk rond zonder kou te hebben , zo,n vacht als jou hond heeft gaat broeien met een jas aan , gewoon zorgen dat hij in beweging blijft is de beste remedie.Hein.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Zorg dat de hond met dit weer niet te lang stil staat bewegen dus met hem als hij buiten is een jas is voor zo,n hond als jij beslist niet nodig, mijn ruwhaar teckel heeft een jasje alleen omdat ze stil zit op de scootmobiel evenals Lodewijk, beide lopen geen meter met een jas aan maar zodra ik in het park ben en ze voor de scoot uit rennen dan is de jas uit, Lodewijk is kortharig en heeft geen ondervacht toch rent hij heerlijk rond zonder kou te hebben , zo,n vacht als jou hond heeft gaat broeien met een jas aan , gewoon zorgen dat hij in beweging blijft is de beste remedie.Hein. "

 



Oké Hein. We doen ons best. En Charlie ook. :-)

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Faro raakt echt onderkoeld nu zonder jas, met ondertemperatuur en al, dus ik trek hem lekker een jas aan.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Faro raakt echt onderkoeld nu zonder jas, met ondertemperatuur en al, dus ik trek hem lekker een jas aan. "

 



Dan zou ik ook niet twijfelen!

Anoniem (Gast)

Voorstander voor een jas: hier fan van Hurtta, goed degelijk merk. Aangezien ik huishonden heb, franse bulldog, die toch graag buitenkomen bij koud weer, maar echt rillen als we even stilstaan, krijgen ze hier een jas aan. Ook heb ik eentje met rugproblemen, dus die krijgt er zeker eentje aan. Voor mij hoeft niet elke hond een jas, maar als ze duidelijk kou hebben of medisch, waarom ook niet? Belangrijk vind ik dat ze de wind tegenhouden, een hondentrui (gebreid) doet dat niet.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Voorstander voor een jas: hier fan van Hurtta, goed degelijk merk. Aangezien ik huishonden heb, franse bulldog, die toch graag buitenkomen bij koud weer, maar echt rillen als we even stilstaan, krijgen ze hier een jas aan. Ook heb ik eentje met rugproblemen, dus die krijgt er zeker eentje aan. Voor mij hoeft niet elke hond een jas, maar als ze duidelijk kou hebben of medisch, waarom ook niet? Belangrijk vind ik dat ze de wind tegenhouden, een hondentrui (gebreid) doet dat niet. "

Dan is een jas een goeie oplossing. Kunnen ze gewoon hun ding doen zonder bibberen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Klein stevig tuigje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^