bloedingen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 2 doggies

honden foto van Anny en Lance

Nog altijd geen nieuws.

misschien heeft ze geen wifi , ik steek het daar maar op, durf niet aan een andere reden denken.

 

stop nu met excuses voor dit of dat...daar heeft ze nu geen boodschap aan.

 

En als het voor ons al erg is niet weten of Prul de nacht heeft gehaald, hoe moet zij zich nu voelen...daar voor de deur staan en ?....ja en ?

 

 

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

Update van prul:

Het gaat iets beter met haar.
Om 7 uur vanmirgen stonden we voor de deur. We keken door het raam en zagen de kooi open staan.
Ze was dolblij om ons te zien.
Ze heeft heel de nacht naast het bed van de d.a mogen slapen! Als ze dan op ronde ging bij de andere dieren hobbelde ze er lekker achteraan!
Ze heeft ook gedronken en 2 blikken voer op.
Ze heeft een pretnison infuus gehad en werd elk uur gecontroleerd. We hebben haar nu weer bij ons maar we blijven voor de zekerheid naast de kliniek geparkeerd.
Ze heeft om 8.30 nog een bloedcontrole gehad. De waardes zijn iets beter dan gisteren. Haar bloedplaatjes zijn iets omhoog en haar rode bloedlichaampjes weer iets naar beneden. Goed nieuws. De pretnison lijkt aan te slaan maar daarmee zijn we er nog lang niet.
Volgens de d.a word ze nu voor bijde mogelijkheden behandeld. Parasitair met de anti biotica en de weerstansziektes met pretnison.
Natuurlijk overwegen we nog steeds om naar utrecht te gaan. Maar de d.a heeft hun gebeld en ze willen haar wel hebben maar ze gaan wel alle onderzoeken weer opnieuw krijgen. En daar mag ze echt niet naast de d.a slapen maar komt ze gewoon in een rij met kooien te zitten methet deurtje dicht. Dat is ze echt niet gewend. Ik weet dat ze dan paniekerig en heel erg bang en verdrietig word. Dat is toch ook iets wat ze echt niet kan gebruiken in haar toestand.
Vanavond om 18.00 krijg ze weer een bloedcontrole.
Over 2 dagen krijgen we de uitslag en zolang ze nu weer vooruit gaat kunnen we beter hier blijven denk ik.

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Oh wat ben ik blij voor jullie!

Er is weer hoop, yes yes!

Goed van de DA. Naast bed slapen is super.

Ik zou het advies van de DA opvolgen. Doen wat die zou doen. Maar ze is jou hond, jou beslissing.

En euh goed gedaan om haar vannacht toch daar te laten. Soms kan het helaas niet anders. De DA heeft je weinig keuze gelaten maar het is wel goed uitgedraaid tot hiertoe.

 

honden page profiel yooopyooop 2 doggies

honden foto van yooop

zker goed nieuws, ik denk ook dat jouw paniek niet goed was geweest voor je hond, ze voelen alles zo goed aan.

 

En dan weer de vraag aan Elaine, welk ziekenhuis mocht jij bij de operatie blijven, ik wil daar graag het adres van.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 2 doggies

honden foto van Anny en Lance

Mooie update.

neen ik zou ze ook niet naar Utrecht doen.

 

knuffel ze maar dubbel en dik van ons mee 

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

Sorry ik ben nu pas terug online. Blij te lezen dat het terug iets beter gaat. Het eerste wat nu voorop moet staan is prul haar gezondheid. Hoe moeilijk het ook is om haar op momenten alleen te laten. Het gaat hier echt letterlijk over haar leven. 

Ik heb een groot vermoeden dat ze niet heel de tijd zo verschrikkelijk paniekerig is. Ik denk dat dit vooral de momenten zijn van jouw vertrek en aankomst. En eens je uit het zicht bent, zij geleidelijk aan kalmer wordt.

 

En voor zij die de vraag stellen waar ik bij de operatie bij mag blijven:

Dit is bij mijn eigen dierenartsen.

Maar ik moet wel eerlijkheidshalve zeggen dat ik daar een grote uitzondering in vorm.

Men heeft algemeen te veel hinder van de eigenaar (niet slecht bedoeld). Maar men is op dat moment medisch bezig en de eigenaar is emotioneel.

Ook niet iedereen is bestand tegen wat men te zien krijgt. Uiteindelijk wordt die waar je ontzettend veel van houd, voor je ogen open gesneden. En sommige operaties hebben soms meer weg van beenhouwerij / of schrijnwerkerij. 

En de dierenartsen kunnen zich op dat moment echt niet bekommeren om de eigenaar die misselijk wordt en mogelijk flauw valt.

Bijkomend wordt dit ook vermeden omdat de DA's zich echt wel moeten kunnen concentreren.

En als er iets mis zou lopen, moet je echt wel kalm kunnen blijven.

Dus vandaar de algemene regel dat er geen mensen, behalve de DA's en assistenten, worden toegelaten in een operatiekamer. 

 

 

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

Aan to:

Ik begrijp niet dat je mij zo aanvalt maar ik wil het nog wel even verduidelijken:
Gisteren tegen 17.00 uur heb ik zelf met mc amsterdam gebeld en het verhaal een beetje uitgelegd. Ik zat toen bij caressa en die zei dat ze het begreep als ik specialistische zorg zocht en dat ik tegen het ziekenhuis naar mijn keuze moest zeggen dat ik een verwijsbrief heb. Die zouden zij dan vervolgens doorsturen. Op dat moment was prul overigens nog erg levendig en bij prul haar laatste plas zat veel minder bloed. Met deze gegevens dacht de d.a dat het na het geven van de eerste pretnison die dag het al wat aan de beterende hand was.
Zij hebben toen naar utrecht gebeld en voor de zekerheid een afspraak gemaakt voor de ochtend.
Omdat jij to het mc in amsterdam zo op liep te hemelen heb ik hun ook even gebeld. Er is toen tegen mij gezegd dat als ik een afspraak met een specialist wilde dat ik sochtends een afspraak kon maken. ze zij me ook dat er een spoedafdeling was waar we indien nodig 24/7 terecht kunnen en dat ik daar met de camper goed kan parkeren.
Wij zijn bij caressa weg gegaan en had nog niet besloten. Ik wilde nog even wat reviews erop naslaan en info verzamelen.
Onderweg plaste ze toch weer puur bloed. Dus weer caressa gebeld. Die zij dat ik met haar weer terug kon komen om 18.00 uur en dat ze dan alsnog haar bloedwaarde gingen controleren. Als die erg slecht was zouden ze haar toch op gaan nemen. We hadden de truck net weer gestart toen ze ineens omviel. Op dat moment raakte ik erg in paniek en wist ik dat opname onvermijdelijk was. Maar dan had ik dat liever op een plek met specialisatie.
Het mc was 10 min. Verder dan caressa en we hebben dus het mc in google maps ingevoerd. Daarom heb ik onderweg niet kunnen bellen omdat de telefoon diende als navigatie. Maar ik had ze niet lang daarvoor aan de lijn gehad en ze zeiden zelf dat ze een spiedafdeling hebben en dat ik daar goed kan parkeren en daar ook lange tijd kon blijven staan. Dat het enkel 10 cent p.u parkeertarief is.
Met die knowledge zijn we dus daar heen gescheurd.
Dan verwacht je niet weggestuurd te worden omdat er niemand aan d.a daar rond loopt.
En ik heb opname niet geweigerd bij caressa. Ze heeft het voorgelegd maar werd toen nog niet als noodzakelijk geacht. En daar is zoiezo wel altijd iemand 24/7 aanwezig dus als het even kan dan bespaar ik haar de stress en hou ik het zelf wel in de gaten en blijf ernaast staan. Ze zouden haar dan alleen maar monitoren maar ik zet zelf ook ieder uur mijn wekker voor haar om de slijmvliezen liezen hartslag adem en temperatuur te controleren.
Ik ben dus weer terug naar caressa gegaan en die zeiden dat het op dat moment wel noodzaak is geworden. En daar zijn ze pas lief. Jij vind het al heel wat dat ze je hond hebben uitgelaten toen ie moest plassen. Kinderhand is snel gevuld zeker? Ik vind dat namelijk niet meer dan normaal. En ik denk niet dat hij daar lekker naast de arts heeft geslapen. Meerdere keren eten kreeg en mee op ronde mocht door de kliniek. Dat is wat ik lief vind.
Onze meningen zijn daarover erg verdeeld. Jouw hond mag zeker al blij zijn omdat jij hem iedere dag op tijd eten geeft? Dat is geen liefde geven maar zorgen voir iemand zijn eerste levensbehoefte.

En nee natuurlijk neem ik mijn hond niet mee IN de supermarkt maar ze gaat lekker mee aan de fiets en wacht buiten op me. Dat vind ze namelijk leuk en het is een stukje extra tijd voor alleen mij en haar zonder onze andere hond. Omdat ze mijn speciale meisje is en dit verdiend

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

Aan luna:
Ja klopt ze word vermenselijkt.
Als je zo close met iemand omgaat zie je pas hoe intelligent je hond kan zijn. Hoeveel emoties dat ze heeft. Dat ze op je gaan lijken. Dat ze humor hebben. Dat ze hun eigen vrienden en sociale bezigheden hebben. Dat ze verdrietig kunnen zijn. Dat ze pijn kunnen hebben.
Mijn prul is als een kind voor mij.
Ik word al jaren snachts geteisterd door nachtmerries dat er iets met haar gebeurd waaruit ik schreeuwend en huilend wakker word.
De liefde die je van een hond krijgt is als de liefde van een kind. Onvoorwaardelijk en onbevooroordeeld.
Dus ja ze mogen van mij een ziekenhuis ipenen waarop de behandeling gaat zoals bij een kinderziekenhuis. Vind ik niet meer dan normaal.
Maar ja dat ben ik. Niet iedereen heeft de bNd met zijn hond die ik heb en niet iedere hond is zo gevoelig en intelligent als zij. Dit is toch een combinatie van dna en hoe ze opgevoed word.


Voor de rest van onze vriendjes hier: super bedankt jongens,voor jullie steun medeleven en adviezen.
Dit doet ons echt goed!

honden page profiel toto

Ik volwassen vrouw, met een hond die een waslijst aan gedoe heeft.. doe alles voor de hond.. maar raak niet steeds helemaal over de rooie. Van een kinderhand is hier dus geen sprake en ik blijf erbij dat het een heel erg goede dierenkliniek is.. Ook ik ben weleens onverwacht naar de kliniek gereden en heb onderweg gebeld... vanwege al het gedoe wat hij heeft hebben we al 4x gedacht nu gaat hij dood..

maar hij leeft nog steeds. Maar goed als jij het een waardeloze dierenkliniek vind kan je op hun site een review schrijven..

 

oh ja nog even hierover..Jouw hond mag zeker al blij zijn omdat jij hem iedere dag op tijd eten geeft? Dat is geen liefde geven maar zorgen voir iemand zijn eerste levensbehoefte.

hier moet ik wel heel erg hard om lachen.. jij denkt mij te kennen??? Als dat zo was dan wist je dat ik hem alleen zijn pillen precies op tijd moeten geven anders is hij met 3 dagen dood vanwege zijn Addison.. 

maar goed ik hoop van harte dat prul weer beter wordt...

 

honden page profiel LoesjeLoesje 1 doggies

honden foto van Loesje

ragbambi,

 

bedankt voor je update.

Ik hoop dat de stijgende lijn van de gezondheid van Prul mag blijven.

Houd er wel rekening mee dat Prednison een "paardenmiddel" is en een hond daar ondanks ziek zijn, een grote opleving door krijgt.

Gelukkig dat Caressa zeer attent en liefdevol vannacht voor Prul gezorgd heeft.

Ben benieuwd naar verdere uitslagen en behandelingen.

Houd je ons op de hoogte?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Update van prul:

Het gaat iets beter met haar.
Om 7 uur vanmirgen stonden we voor de deur. We keken door het raam en zagen de kooi open staan.
Ze was dolblij om ons te zien.
Ze heeft heel de nacht naast het bed van de d.a mogen slapen! Als ze dan op ronde ging bij de andere dieren hobbelde ze er lekker achteraan!
Ze heeft ook gedronken en 2 blikken voer op.
Ze heeft een pretnison infuus gehad en werd elk uur gecontroleerd. We hebben haar nu weer bij ons maar we blijven voor de zekerheid naast de kliniek geparkeerd.
Ze heeft om 8.30 nog een bloedcontrole gehad. De waardes zijn iets beter dan gisteren. Haar bloedplaatjes zijn iets omhoog en haar rode bloedlichaampjes weer iets naar beneden. Goed nieuws. De pretnison lijkt aan te slaan maar daarmee zijn we er nog lang niet.
Volgens de d.a word ze nu voor bijde mogelijkheden behandeld. Parasitair met de anti biotica en de weerstansziektes met pretnison.
Natuurlijk overwegen we nog steeds om naar utrecht te gaan. Maar de d.a heeft hun gebeld en ze willen haar wel hebben maar ze gaan wel alle onderzoeken weer opnieuw krijgen. En daar mag ze echt niet naast de d.a slapen maar komt ze gewoon in een rij met kooien te zitten methet deurtje dicht. Dat is ze echt niet gewend. Ik weet dat ze dan paniekerig en heel erg bang en verdrietig word. Dat is toch ook iets wat ze echt niet kan gebruiken in haar toestand.
Vanavond om 18.00 krijg ze weer een bloedcontrole.
Over 2 dagen krijgen we de uitslag en zolang ze nu weer vooruit gaat kunnen we beter hier blijven denk ik. "

 Weerstand ziekte is dat een autoimuumziekte waarbij de eigen bloedplaatsjes worden afgebroken? Ik kwam nl zo iets tegen.

Blij iets van je te horen overigens! 

 

Ik ga net zo met Luca om, als jij met Prul. Mijn mijn da, mag je als baas ook niet mee. Zijn wel,uitzonderingen voor. Ze zeggen, dat een baas vaak een hoop stres meeneemt, vandaar, geen bazen mee.

Luca is gevastreerd toen ze een was. Ze ging daar niet in een bench maar gewoon op een kleedje. Verder hebben ze daar echt heel veel liefde en aandacht voor de dieren.

Laatst moest er vij Luca een bultje worden weggehaald, missxhien onder narcose. Heb haar ookmachter gelaten. Ze hebben het zelf alleen onder locale verdoving kunnen doen. Hun rust, hun liefde voor dieren, maakt het dat ik mijn Luca daar durf af te geven.

Soms kan het juist rust geven voor een hond dat de baas er niet is. In Utrecht hebben ze als ik het goed hebt, webcams.

 

Als je haar moet achterlaten, heb dan net als ik het vertrouwen, dat het goed komt.

Luca slaapt bij ons op bed en gaat ook overal mee naar toe.

Honden vermenselijken? Nee hoor, honden lijken nu eenmaal meer op ons mensen dan we ooit vermogelijk hadden gehouden.

http://www.nationalgeographic.nl/artikel/honden-lijken-nog-meer-op-ons-dan-we-dachten

 

 

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

" Ik volwassen vrouw, met een hond die een waslijst aan gedoe heeft.. doe alles voor de hond.. maar raak niet steeds helemaal over de rooie. Van een kinderhand is hier dus geen sprake en ik blijf erbij dat het een heel erg goede dierenkliniek is.. Ook ik ben weleens onverwacht naar de kliniek gereden en heb onderweg gebeld... vanwege al het gedoe wat hij heeft hebben we al 4x gedacht nu gaat hij dood..

maar hij leeft nog steeds. Maar goed als jij het een waardeloze dierenkliniek vind kan je op hun site een review schrijven..

 

oh ja nog even hierover..Jouw hond mag zeker al blij zijn omdat jij hem iedere dag op tijd eten geeft? Dat is geen liefde geven maar zorgen voir iemand zijn eerste levensbehoefte.

hier moet ik wel heel erg hard om lachen.. jij denkt mij te kennen??? Als dat zo was dan wist je dat ik hem alleen zijn pillen precies op tijd moeten geven anders is hij met 3 dagen dood vanwege zijn Addison.. 

maar goed ik hoop van harte dat prul weer beter wordt...

  "

 Ik wil je ook niet veroordelen maar reageer je thuissituatie met je eigen hond dan ajb ook niet op mij af.
Ik doe wat ik kan en wat mij het beste lijkt maar dat is gewoon erg moeilijk om in te schatten en probeer te schipperen. Het is al moeilijk genoeg en negatieve feedback is niet iets wat we nu kunnen gebruiken

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

"  Weerstand ziekte is dat een autoimuumziekte waarbij de eigen bloedplaatsjes worden afgebroken? Ik kwam nl zo iets tegen.

Blij iets van je te horen overigens! 

 

Ik ga net zo met Luca om, als jij met Prul. Mijn mijn da, mag je als baas ook niet mee. Zijn wel,uitzonderingen voor. Ze zeggen, dat een baas vaak een hoop stres meeneemt, vandaar, geen bazen mee.

Luca is gevastreerd toen ze een was. Ze ging daar niet in een bench maar gewoon op een kleedje. Verder hebben ze daar echt heel veel liefde en aandacht voor de dieren.

Laatst moest er vij Luca een bultje worden weggehaald, missxhien onder narcose. Heb haar ookmachter gelaten. Ze hebben het zelf alleen onder locale verdoving kunnen doen. Hun rust, hun liefde voor dieren, maakt het dat ik mijn Luca daar durf af te geven.

Soms kan het juist rust geven voor een hond dat de baas er niet is. In Utrecht hebben ze als ik het goed hebt, webcams.

 

Als je haar moet achterlaten, heb dan net als ik het vertrouwen, dat het goed komt.

Luca slaapt bij ons op bed en gaat ook overal mee naar toe.

Honden vermenselijken? Nee hoor, honden lijken nu eenmaal meer op ons mensen dan we ooit vermogelijk hadden gehouden.

http://www.nationalgeographic.nl/artikel/honden-lijken-nog-meer-op-ons-dan-we-dachten

 

  "

 ;-) ;-)

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

En ja suzanne je hebt gelijk van die weerstandsziekte.
Dat is momenteel wel de prognose

honden page profiel LunaLuna

Een hond wil gewoon als hond behandeld worden hoor, niet als mens.

Wat een hooghartigheid om te stellen dat jij dus een beter band hebt met je hond dan iemand anders ragbambi & prul? Eén van mijn honden is opgeleid tot therapie/hulphond, ik weet dus maar al te goed hoe hecht een band kan zijn en hoe sensitief en intelligent een hond is.
Geen haar op hoofd die overigens maar overweegt om mijn honden voor de supermarkt alleen achter te laten! Bijzonder dat jij dat wel durft, maar hem niet aan de goede zorg van een specialist over durft te laten.

Ik hoop dat je Prul nu de goede kant op gaat.

honden page profiel toto

" Een hond wil gewoon als hond behandeld worden hoor, niet als mens.

Wat een hooghartigheid om te stellen dat jij dus een beter band hebt met je hond dan iemand anders ragbambi & prul? Eén van mijn honden is opgeleid tot therapie/hulphond, ik weet dus maar al te goed hoe hecht een band kan zijn en hoe sensitief en intelligent een hond is.
Geen haar op hoofd die overigens maar overweegt om mijn honden voor de supermarkt alleen achter te laten! Bijzonder dat jij dat wel durft, maar hem niet aan de goede zorg van een specialist over durft te laten.

Ik hoop dat je Prul nu de goede kant op gaat. "

 Ik durf ook de hond niet bij de supermarkt te parkeren...

dat doe je niet als je van hem/haar houd... is mijn mening.

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

O ja overigens is mijn vertrouwen in deze dierenarts hard gestegen. En zal haar daar nu met een veel geruster hart achter laten.

Ik heb idd van het webcam systeem gelezen in utrecht. Mooi systeem.
We moesten er al om lachen vandaag want ik zat me al voor te stellen dat ik naast het ziekenhuis daar heel de nacht naar die monitor zit te kijken en zodra ik een maar een schert denk waar te nemen of als er geen d.a rondloop dan heel hard door een microfoon naar boven roep. Hallo wake wake prul alert prul alert :-)

honden page profiel prulprul

honden foto van prul

Weten jullie ofdat je mensen kunt blokkeren uit gesprekken? Ik hou er niet van waar dit op uit ga draaien. Misschien dat ik stop met dit forum topic en zal mijn vrienden hier alleen op de hoogte houden via persoonlijke berichten.
Ik heb geen zin in kritiek en onzinnige reacties momenteel. Ik laat mijn energie niet wegzuigen door mensen als to en luna.
Goed gedaan jongens...

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

"  Ik durf ook de hond niet bij de supermarkt te parkeren...
dat doe je niet als je van hem/haar houd... is mijn mening. "

 We dwalen af hoor.

ik heb altijd mijn grote honden buiten vastgemaakt aan de supermarkt.

euh...niet houden van ? Ben je even verkeerd hoor .

Lance wordt ook buiten vastgemaakt voor mijn buurtbakker en beenhouwer. Gewoon omdat die ALTIJD overal meegaat.

En verder gewoon mee IN de supermarkt omdat hij klein is en in mijn tas past.

 

Zo wilde dit even rechtzetten 

 

sorry offtopic.

 

 

 

honden page profiel ElianeEliane 2 doggies

Dames , dames....... Not the time not the place.....

 

Ik denk dat we echt wel allemaal van onze honden houden.

En als we daar over spreken, we eerder emotioneel dan wel rationeel zijn. Zeker wanneer het niet goed gaat.

Hoe iemand tov zijn hond(en) staat is steeds verschillend. Omdat we zelf allemaal verschillend zijn maar onze honden ook.

Het heeft dan ook geen enkele zin hier toespelingen op te maken. Kwestie van hoe je het bekijkt. Wanneer het zo ernstig is lopen we allemaal op de toppen van onze tenen. Maar ieder uit dat op zijn manier of ook juist weer niet.

 

Er is een hond. Een lieve hond, zeer ziek. De eigenaar voelt zich hierdoor ellendig.

Het enige wat nu van belang is, dat ze vinden wat er aan de hand is en dat ze de hond kunnen helpen.

Een hond, een levend wezen. Dat daadwerkelijk gevoelens heeft. Dus ook angst, verdriet en ellende kan voelen. Gelijkaardig aan dat van de mens. Dit staat vast als een paal boven water.

Maar wat wel verschillend is? De manier hoe we daar tegen aankijken.

Laat het één niet voor het ander onderdoen.

We houden van onze hondjes en willen er goed voor zorgen.

 

honden page profiel ElianeEliane 2 doggies

" O ja overigens is mijn vertrouwen in deze dierenarts hard gestegen. En zal haar daar nu met een veel geruster hart achter laten.

Ik heb idd van het webcam systeem gelezen in utrecht. Mooi systeem.
We moesten er al om lachen vandaag want ik zat me al voor te stellen dat ik naast het ziekenhuis daar heel de nacht naar die monitor zit te kijken en zodra ik een maar een schert denk waar te nemen of als er geen d.a rondloop dan heel hard door een microfoon naar boven roep. Hallo wake wake prul alert prul alert :-) "

 

Ik kan het mij al voorstellen 

honden page profiel LunaLuna 1 doggies

Fijn dat je vertrouwen in deze da elk geval gestegen is.
Als je op een openbaar forum post, kan je ook wel eens mensen tegenkomen die een andere mening hebben. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn tenslotte. Het is nou niet zo dat we hier onbeschoft zijn.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Weten jullie ofdat je mensen kunt blokkeren uit gesprekken? Ik hou er niet van waar dit op uit ga draaien. Misschien dat ik stop met dit forum topic en zal mijn vrienden hier alleen op de hoogte houden via persoonlijke berichten.
Ik heb geen zin in kritiek en onzinnige reacties momenteel. Ik laat mijn energie niet wegzuigen door mensen als to en luna.
Goed gedaan jongens... "

Ik wilde net vragen of dat gekissebis afgelopen kan zijn.

Zeker als een nieuwkomer Luna, met toevallig dezelfde soort honden als To, een eerste posting komt doen om olie op het vuur te gooien.

Houd hier mee op.

Het gaat hier om Prul.

honden page profiel LunaLuna

Goh wat een interesse in onze profielen. Eerlijk gezegd had ik dat zelf nog niet eens gezien en we kennen elkaar overigens niet hoor! O-)
Uiteraard het allerbeste gewenst voor Prul!

honden page profiel toto

OKe ik wist helemaal niet dat Luna honden heeft die lijkt op de mijne... maar goed. Ik heb niets onbeschoft gezegd, ik geef alleen maar mijn mening.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Sorry ik ben nu pas terug online. Blij te lezen dat het terug iets beter gaat. Het eerste wat nu voorop moet staan is prul haar gezondheid. Hoe moeilijk het ook is om haar op momenten alleen te laten. Het gaat hier echt letterlijk over haar leven. 
Ik heb een groot vermoeden dat ze niet heel de tijd zo verschrikkelijk paniekerig is. Ik denk dat dit vooral de momenten zijn van jouw vertrek en aankomst. En eens je uit het zicht bent, zij geleidelijk aan kalmer wordt.
 
En voor zij die de vraag stellen waar ik bij de operatie bij mag blijven:
Dit is bij mijn eigen dierenartsen.
Maar ik moet wel eerlijkheidshalve zeggen dat ik daar een grote uitzondering in vorm.
Men heeft algemeen te veel hinder van de eigenaar (niet slecht bedoeld). Maar men is op dat moment medisch bezig en de eigenaar is emotioneel.
Ook niet iedereen is bestand tegen wat men te zien krijgt. Uiteindelijk wordt die waar je ontzettend veel van houd, voor je ogen open gesneden. En sommige operaties hebben soms meer weg van beenhouwerij / of schrijnwerkerij. 
En de dierenartsen kunnen zich op dat moment echt niet bekommeren om de eigenaar die misselijk wordt en mogelijk flauw valt.
Bijkomend wordt dit ook vermeden omdat de DA's zich echt wel moeten kunnen concentreren.
En als er iets mis zou lopen, moet je echt wel kalm kunnen blijven.
Dus vandaar de algemene regel dat er geen mensen, behalve de DA's en assistenten, worden toegelaten in een operatiekamer. 
 
  "

 ja klinkt heel logisch en normaal, ik dacht even dat je het doodnormaal vond, ik denk dat ik bij mijn eigen dierenarts er ook bij mag zijn, maar die heeft niet alle apparatuur die ik belangrijk vind, dus dan maar niet, hondje gaat voor mijn welzijn.

Wel zou ik het normaal vinden als ze een hond onder narcose brengen (en het baasje is rustig) dat je daar bij mag zijn, en ook als het hondje er uit komt, zo heb ik zelf uren in een kennel gezeten, mocht eigenlijk niet, maar ja het deurtje was open, en hij huilde zo verschrikkelijk, werd ook rustiger door mij.

Goed dan weet ik dat, anders was ik bij jouw dierenarts gekomen.

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Mijn hond is ook mijn hondenkind, ik denk dat ik net zo veel van hem houd dan dat de meeste mensen van hun kinderen houden, ik heb zelf geen kinderen, dus ik heb geen recht van spreken hierover.

maar zeker weten dat Faro mijn alles is, helaas word hij geen 70 jaar, hij is nu 12, ik hou mijn hart vast.

Ik geniet dan ook maar elke dag op volle toeren van hem.

Fijn dat je nu wel vertrouwen hebt in je dierenarts, dat scheelt zoveel stress, heerlijk idee voor je, al hoop ik niet dat het weer gaat gebeuren natuurlijk.

Ik heb de andere meningen niet als aanval gezien, maar ik kan me voorstellen dat dat zo voelt.

Ik hoop dat jouw Prul weer helemaal beter word, of in ieder geval onder controle.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Fijn dat het weer wat beter gaat! Hopelijk een stijgende lijn

honden page profiel KeesKeesgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Kees

" Weten jullie ofdat je mensen kunt blokkeren uit gesprekken? Ik hou er niet van waar dit op uit ga draaien. Misschien dat ik stop met dit forum topic en zal mijn vrienden hier alleen op de hoogte houden via persoonlijke berichten.
Ik heb geen zin in kritiek en onzinnige reacties momenteel. Ik laat mijn energie niet wegzuigen door mensen als to en luna.
Goed gedaan jongens... "

 Gewoon even negeren als je er niks mee kunt.

 

Fijn dat t weer iets beter lijkt, wat een spanning zeg! Sterkte hoor.

honden page profiel Nadine Nadine 2 doggies

honden foto van Nadine

Fyn dat het wat beter gaat hopelijk zo verder

pagina 6 van 10 12 3 4 5 67 8 9 10
Volgende forumvraag: Bars is ziek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^