wandelingen barneveld

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BramBram

Wie weet er nog wandelingen in Barneveld? Liefst op zaterdag!

Alvast bedankt!

honden page profiel --

honden foto van -

Kijk eens in de Doggydate app! Daar kun je ook zelf wandelingen aanmaken, dus dan kun je een plaats en een dag kiezen die voor jou handig zijn en dan kunnen mensen zich daarbij aansluiten. Is dat wat je bedoelde?

honden page profiel BramBram

nee niet helemaal want ikzelf heb geen hond en wil dan gewoon met de honden kennismaken en informatie vragen over de rassen en niet om er zelf eentje te organiseren.

honden page profiel BramBram

waar kan ik trouwens de doggie date app vinden?

honden page profiel Ruby88Ruby88

honden foto van Ruby88

" nee niet helemaal want ikzelf heb geen hond en wil dan gewoon met de honden kennismaken en informatie vragen over de rassen en niet om er zelf eentje te organiseren. "

 

Als je kennis wilt maken met rassen en informatie wilt vragen, dan zou ik zeggen, zoek rassen op die je aanspreken en kijk op de rasvereniging wanneer er shows worden gelopen. De mensen die daar aanwezig zijn, kunnen je veel vertellen over het ras.

honden page profiel BramBram

ja ik zal eens kijken, maar dat is vaak niet in de buurt

honden page profiel M & GM & G

honden foto van M & G

In het schaffelaarsebos is het altijd druk met honden. Zijn geen georganiseerde wandelingen maar honden en verschillende rassen genoeg. 

honden page profiel BramBram

upje

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik woon in Barneveld en loop regelmatig in het schaffelaarse bos. Vooral op mooie zondagen is het er erg druk met veel honden om te bekijken.

Wandelingen worden er niet echt vaak georganiseerd (helaas..) Je zou de doggydate app inderdaad kunnen gebruiken om zelf een wandeling te organiseren. Je hoeft niet perse een eigen hond te hebben hoor. Je kunt ook in de omschrijving zetten dat je gewoon eens kennis wilt maken met verschillende rassen om informatie van eigenaren te krijgen.

 

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva

honden foto van Sigrid & Sandy en Diva

" ja ik zal eens kijken, maar dat is vaak niet in de buurt "

 http://www.hondenshow.net/land/1/Nederland/2016.html

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^