waterblazer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AgnesAgnes

honden foto van Agnes

Beste mensen,

Er staan nogal eens vragen over waterblazers op dit forum. Om die reden deel ik graag mijn ervaring met jullie.

Na lang aarzelen, wikken en wegen heb ik eindelijk een waterblazer aangeschaft: een Doubleblaster DS

Op de website van de winkel (trim.nl) wordt de blazer als volgt beschreven:
De Doubleblaster met metalen behuizing heeft een traploos regelbare motor (2200 watt), dus zachtjes blazen (fohnen) is ook mogelijk maar voluit geeft de Doubleblaster een ongelofelijke krachtige luchtstroom (68m/s). Met warmte warmtelement, dus met warme lucht, te regelen middels een schakelaar , 3 standen koud, warm en heet. Word geleverd met 2 spuitmonden.

De slang van de blazer wordt langer als je de blazer inschakelt. Dat betekent dat je geen lange slang hoeft op te bergen.

Hoewel mijn hond er nog wel aan moet wennen (gaat steeds beter) is het baasje (ik dus) erg enthousiast. Het droog en schoonmaken van mijn hond na een wandeling is nu een koud kunstje. Met een handdoek o.i.d. bleef er toch altijd best veel zand tussen z'n voetkussentjes en in z'n vacht zitten. Nu blaas ik dat er allemaal uit. Ik blaas alleen op z'n lijf en niet op z'n kop. Dat vind ik niet nodig en bovendien is het gevaarlijk.

Nog een leuke toepassing van de blazer: ik gebruik hem ook om stof uit mijn radiatoren te blazen. En er zijn vast en zeker nog wel meer toepassingen te bedenken :-).

Kortom, ik ben erg tevreden!

Agnes

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Bedankt voor de tip!

Ik ken inderdaad ook iemand die een waterblazer heeft, maar niet voor haar hond gebruikt (is er als de dood voor).

Maar ze gebruikt de waterblazer nu voor andere dingen (ik geloof dat ze het eens had over een tapijt schoon blazen of zo)

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker 1 doggies

honden foto van team border lolly

mijn man wast auto's (ja dat is echt een baan! ik deed het vroeger voor me vader voor me zak geld maar goed)

en hij gebruikt mijn water blazer nu om dingen uit de ventilatie te blazen. en om droog te blazen (geen krassen van de droogdoek)

 

Volgende forumvraag: Shampoo voor dwergkees
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^