kooikerhondje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

[email protected] (Gast)

Na 15 jaar een kooikerhondje te hebben gehad, moest ik afscheid nemen van mijn trouwe vier voeter. Ben nu al een tijdje zonder hond, maar door mijn leeftijd wil ik geen pup meer hebben. Misschien zijn er baasjes bij die wegens omstandigheden hun trouwe vier voeter ( kooiker ) weg moeten doen. Mail mij eens we worden het vast wel eens. Harry de Kreuk uit Almere

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ook ik heb een Kooikerhondje gehad die bijna 15 jaar werd.

Wat zal je je trouwe maatje missen.

 

Ik zou voor een herplaats Kooiker via de rasvereniging kiezen.

 

Ga met de herplaats Kooiker eerst een eind lopen, zodat je het karakter een beetje kan inschatten. Een Kooikerhondje (eigenlijk alle honden) moet met zachte hand worden opgevoed. Sommige eigenaren laten hier steken in vallen en verpesten het karakter van een Kooiker en dan volgt herplaatsing. Of eigenaren geven het werkhondje Kooiker niet voldoende beweging en uitdaging met als gevolg vervelend gedrag.

 

Op dit moment zijn er geen herplaatsers bij de vereniging. Je zou mevr. v.d. Berg een mailtje kunnen sturen met de vraag of zij jou wilt informeren als er herplaatsers zijn.

http://www.kooikerhondje.nl/aanschaf/overplaatsingslijst/

 

PS niet zo verstandig om je e-mailadres hier zo prominent te vermelden; dat kan een hoop spam opleveren. Als je op HP een account aanmaakt, kunnen forumleden je per PB berichten sturen.

Volgende forumvraag: Te koop: Hondenkerstrui VERKOCHT
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^