loeiend loeder

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

mijn meisje, mijn prinsesje, de makkelijkste hond die je maar kon bedenken is ineens stout.

lisa is nu 8 jaar en 4 jaar bij ons. het alleen thuis blijven met maxje ging al vanaf dag 1 goed. wanneer we ergens op visite waren kon ik niet eens naar de wc zonder haar, maar ook dat gaat nu prima.
ze is een rustige dame.
oscar is er begin dit jaar bijgekomen, die is nu bijna 1 jaar.
ik loop elke middag in ieder geval met oscar alleen en dan blijven lisa en max samen thuis, geen probleem.
ook loop ik zoveel mogelijk middagen met hun alleen. dan blijvene r dus 2 thuis.
wanneer lisa en oscar s middags thuis blijven is er niks aan de hand.
maar nu vanwege het vuurwerk waar maxje panisch voor is loop ik s avonds met hem alleen en daar gaat het dus mis.
lisa joelt en gilt de hele buurt bij elkaar.
ik heb al snoepjes gestrooid wanneer ik vertrek en als ze begint bel ik naar de huistelefoon, dat heeft 2x geholpen maar nu dus niet meer.
ik ga zeker klachten van de buren krijgen, dit kan echt niet.
iemand tips om haar stil te houden s avonds?
ik kan geen botten iod geven met die 2 samen, ze zijn te hebberig en ben bang dat ze of erom gaan vechten of dat ze stikken.


honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Ja, als een poolhond laat weten dat het haar niet zint… hihihi, dan hoor je een sirene 

 

Kan je het opbouwen, en het weg-zijn met Max eerst heel kort houden? Dus: vertrekken met Max, snel weer terugkomen, Lisa laten weten dat het goed is, weer vertrekken, weer snel terugkomen en zo steeds met mondjesmaat langer wegblijven?

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

" Ja, als een poolhond laat weten dat het haar niet zint… hihihi, dan hoor je een sirene 

 

Kan je het opbouwen, en het weg-zijn met Max eerst heel kort houden? Dus: vertrekken met Max, snel weer terugkomen, Lisa laten weten dat het goed is, weer vertrekken, weer snel terugkomen en zo steeds met mondjesmaat langer wegblijven? "

 



helaas gaat dat niet lukken, ben allang blij dat max mee naar buiten gaat. (en gisteren avond is ze ook alleen met max thuis gebleven is er niks aan de hand)
ze is het er inderdaad gewoon niet mee eens want overdag gaat het prima. daarbij is ze s avonds met wandelen ook flink aan het klieren, dat is haar favoriete ronde van de dag.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ik heb geen oplossing voor het probleem, maar wat ik even mee wou geven is dat als je nu al weet dat je klachten van de buren gaat krijgen.. het vast goed zou zijn om nu alvast aan te bellen. En even vertellen dat je weet dat Lisa momenteel veel herrie maakt en je beseft dat het heel vervelend is, maar dat je ermee bezig bent. Of iets, vaak voorkom je klachten daarmee ;)

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

" Ik heb geen oplossing voor het probleem, maar wat ik even mee wou geven is dat als je nu al weet dat je klachten van de buren gaat krijgen.. het vast goed zou zijn om nu alvast aan te bellen. En even vertellen dat je weet dat Lisa momenteel veel herrie maakt en je beseft dat het heel vervelend is, maar dat je ermee bezig bent. Of iets, vaak voorkom je klachten daarmee <img class=" /> "

 



ik heb het al met de ene kant besproken en die is er nu niet maar snapt dat deze periode even lastig is en kan zolang het alleen voor deze paar weken is wel volhouden, alleen zoals ze gisteren tekeer ging, als die thuis waren geweest hadden ze groot gelijk om er wat van te zeggen.
de andere kant daar praat ik niet meer mee, of eerder gezegd hun niet meer met mij, wat me wel gelijk in een kwetsbare positie zet (politie en woningbouw zijn op de hoogte van hun overlast aan mij)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Kan het niet nu door vuurwerk komen? Ze voelt misschien dat Max zich niet prettig voelt?

Vind het met vuurwerk niet prettig 's avonds alleen thuis te zijn? 

Lisa mee nemen 's avonds? Of ze alle 3?

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

" Kan het niet nu door vuurwerk komen? Ze voelt misschien dat Max zich niet prettig voelt?

Vind het met vuurwerk niet prettig 's avonds alleen thuis te zijn? 

Lisa mee nemen 's avonds? Of ze alle 3? "

 



ja dat zou inderdaad kunnen dat max zich niet prettig voelt. en dat is gelijk de reden dat ik ze niet alle 3 mee neem, max raakt echt in paniek en die moet ik optillen, en als ze alle 3 schrikken houd ik ze niet en kan ik ook niet op tijd anticiperen om hun te helpen.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Oh ja, dat is niet handig nee.

Dan idd een heel kort rondje in de avond? 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Heb je geen tuin waar Maxje voorlopig s avonds kan plassen? En dan het laatste rondje voor hem, al laat in de middag doen? Of maakt dat niet uit.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

" Heb je geen tuin waar Maxje voorlopig s avonds kan plassen? En dan het laatste rondje voor hem, al laat in de middag doen? Of maakt dat niet uit. "

 



voor vanaf vandaag probeer ik dat steeds. maar hij plast s morgens 1x en daarna plast hij niet meer in de tuin. vervelend soms zo n zindelijke hond.

ik heb ook nu geen idee hoe ik het vanavond moet gaan doen, er is zoveel vuurwerk dat nu zelfs oscar bang is geworden. misschien komt een vriendin die in de buurt woont vanavond nog thuis van haar paar dagen weg dan kan ze me mooi helpen, mijn honden zijn gek op haar. het probleem van morgen heeft iedereen en hopelijk is het maandag allemaal weer normaal dan kunnen we weer met zn allen op stap.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ja goed idee, het is gewoon even een rottijd wat dat betreft

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat naar voor jullie daar...........gordijnen dicht , tv wat harder, je bent niet de enige die er zo tegen aanlopen, deze vuurwerk tijd  is om wanhopig van te worden....   toch in de tuin proberen uit te laten, belonen, hier geen angst, maar ik vind het zelf een rot tijd, voor jou hoop ik dat het snel morgen is.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

dank je.

omdat oscar gister zo bang was heb ik hem alleen uit gelaten want poeh wat is hij sterk zeg wanneer hij wilt.
max en lisa samen uitgelaten, oscar met een zooi snaaiwerk (het helemaal alleen zijn zijn we nog aan het trainen) en dat ging eigenlijk perfect.

soms komt de oplossing vanzelf aanwaaien.

het is gewoon even rot inderdaad.

Volgende forumvraag: Overprikkeling, wat doe ik ermee?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^