Een hondenleven hebben ze bij mij!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat ik heel jammer vind en heel grote pech voor Jaimie en Daisy, is dat de gt in mijn ogen juist precies de verkeerde dingen geadviseerd heeft, een herplaatser heeft tijd nodig om te wennen, zo simpel is het eigenlijk. En die tijd is eerst nodig om verder te kunnen, trainingen kunnen dan veel te veel druk op de hond leggen.

 

Waarom moest Daisy een week in huis bij die gt, dat is toch alleen maar weer een verandering voor Daisy. Dan al die hondenscholen? En oefenen bij scholen waar veel kinderen en herrie is? Kinderen snoepjes laten geven? Wat moet Daisy met vreemde kinderen? En waarom zou dit goed zijn als Daisy duidelijk aangeeft nog lang niet kalm in haar koppie te zijn en dit helemaal niet aan kan en daardoor zelfs een incident weer heeft kunnen voorkomen

 

 

 

Ik ga dan toch heel sterk aan die gt twijfelen eerlijk gezegd. Iedereen mag zich gt noemen, maar heeft iedereen ook de kwaliteiten en kennis om dit vak uit te voeren. Hoe goed bedoeld ook al die trainingen, hierdoor is het wel misgegaan.

 

 

 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Mee eens, er is vanaf het begin heel veel druk op Daisy gelegd, terwijl ze alleen maar ongelooflijke behoefte had aan rust en structuur.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Dobry waar staat dat van uithuisplaatsing toen? heb altijd topic gevolgd van daisy.

Tsja helaas heb ik daar ook ervaring mee iedereen mag zich gedragsdeskundige noemen. Gelukkig dacht ik na de eerste keer (1 dag gelukkig maar gedaan wat zij adviseerde) dit gaat m niet worden. Door de verkeerde mensen worden erg veel honden gewoon verpest.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

bedoel daar sommige gedragskundige mee he...

honden page profiel --

Ja maar als je onverwachts zwanger raakt heb je die tijd dus niet. En dan kan ik me voorstellen dat je moederinstinct even boven een herplaatser met een grote rugzak en onberekenbaar gedrag word geplaatst. 

 

Jullie (manon jij hebt hondjes uit Spanje,  dobry jij hebt een buitenlandertje) weten hoe het is om een niet kant en klaar hondje in huis te hebben. Ik weet niet hoe extreem het bij jullie was, maar als ik kijk naar mn eigen Bobby.. het eerste jaar was het alleen maar pure frustratie geen land mee te bezeilen, hij was zo extreem. Als ik toen zwanger was geraakt had echt serieus niet gekund.  Dat was een hel op aarde geweest en dan ook vooral voor hem. 

Ik vraag me wel af wat je zelf zou doen in zo'n situatie. Je hond houden met een kindje op komst en wachten op een burn Out of je verlies nemen en erkennen dat het hem niet gaat worden.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

eens met Robyn. Was hier ook erg moeilijk geweeat en nog wel denk ik.

Ik denk eerlijk gezegd dat Daisy niet zo makkelijk geplaatst wordt. Hondje met een rugzak.. Zeer energiek hondje. Als ik om me heen kijk gaan de meeste mensen toch her liefst voor een "probleemloze" hond

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Dobry waar staat dat van uithuisplaatsing toen? heb altijd topic gevolgd van daisy.

Tsja helaas heb ik daar ook ervaring mee iedereen mag zich gedragsdeskundige noemen. Gelukkig dacht ik na de eerste keer (1 dag gelukkig maar gedaan wat zij adviseerde) dit gaat m niet worden. Door de verkeerde mensen worden erg veel honden gewoon verpest. "

 http://www.hondenpage.com/hondenforum/202029/extreem-drukke-beagle.-lt03-dag-2-vanaf-pagina-16.php

 

in de op

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

dankje daar heb ik dus overheen gelezen

honden page profiel Liesbeth en de teckelbendeLiesbeth en de teckelbendegoedgekeurde fokker

honden foto van Liesbeth en de teckelbende

sorry maar kunnen we nu allemaal stoppen??? 

 

TS is WEG dus deze discussie heeft geen zin meer.. 

 

topic kan beter gesloten worden

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Nadat ik dacht niet meer te reageren doe ik het toch maar wel want dit hoeft dus helemaal niet altijd zo te zijn.

 

Mijn hond kon ook niet met kinderen, ging echt recht voor het gezicht zodra ze in haar buurt kwamen of iets anders deden wat haar zenuwachtig maakte. Ik zag dat als werk aan de winkel, mijn moeder als een reden om haar in te laten slapen of op z'n minst nooit meer bij kinderen te laten. Nu is het mijn hond dus ik bepaal wat maar om het voorbeeld tussen twee verschillende mensen aan te geven:

 

Ik ben aan de slag gegaan met haar. Langzaam aan heb ik mijn eigen neefjes en nichtjes gebruikt om haar aan kindjes te laten wennen. Heel lang proces. Uiteindelijk ging het zo goed dat ze nu gewoon tussen de kinderen loopt. Echter kan dit niet zodra mijn moeder in de buurt is. Die heeft gezien wat ze kan, vertrouwt haar niet voor de volle 100% en wordt zenuwachtig. Zodra zij zenuwachtig wordt zie je het gedrag bij mijn hond veranderen. Je ziet dat ze scherper wordt, je ziet dat ze gaat fixeren... Niet meer veilig.

 

Bij mij is dat er niet. Ik ken mijn eigen hond en vertrouw haar voor de volle 100%. Niet omdat ze nu zo te vertrouwen is want het blijft ten allertijde een hond maar ik vertrouw op onze band. Ik ben er bij, ik zie wanneer ze het even moeilijk krijgt en heb alle tijd om de situatie op te lossen. Het verleden is het verleden. Ik weet het, hou er rekening mee maar het is niet nu. Nu is nu. En nu is anders.

 

Daisy hoeft helemaal niet moeilijk plaatsbaar te zijn want ze kan wel een klik hebben met de volgende eigenaar en niets van dat gedrag ooit nog laten zien. Dit is het knelpunt maar dat knelpunt is bij Jaimie. Weliswaar een gegronde reden om deze keuze te maken maar geen garantie voor de toekomst.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" sorry maar kunnen we nu allemaal stoppen??? 
 
TS is WEG dus deze discussie heeft geen zin meer.. 
 
topic kan beter gesloten worden "

 Waarom,ik hoop dat de mensen af en toe door het cynisme heenlezen.

 

Ik lees bezin eer je begint,het kan verdomd zwaar zijn om een herplaatser in huis te nemen.

 

Geloof niet alle GT's,probeer een goede te zoeken.

 

En als het niet lukt met een herplaatser om welke reden dan ook dan is het soms beter om afscheid van elkaar te nemen.

 

Is niks om je voor te schamen en niemand maar dan ook niemand moet op een forum uitleg geven van zijn doen en laten.

Maar kijk uit wat je zegt,want later kan dit tegen je gebruikt worden.

 

 

honden page profiel --

Zoveel mensen zoveel meningen. De een zou het niet 'opgeven' en ermee gaan oefenen en een ander zou denken dit gaat niet en ik zet mijn eigen kind niet op het spel.

 

Wat ik jammer vind is dat iemand in zo'n moeilijke situatie niet gesteund word maar allerlei verwijten gemaakt word, terwijl niemand er echt bij was.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

verwijderd

honden page profiel Liesbeth en de teckelbendeLiesbeth en de teckelbendegoedgekeurde fokker

honden foto van Liesbeth en de teckelbende

nee maar het betekend dus wel dat iedereen maar verder moet spuien zonder dat TS of iemand anders er nog iets aan heeft? 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik vind het juist wel zinvol om even stil te staan waar het mis ging, gewoon verder zonder oordelen, naar mijn mening ging het mis bij die gt, die had moeten weten dat druk maken niet werkt, zelfs averechts werkt.

 

Maar inderdaad door de zwangerschap wordt natuurlijk alles ook anders. We zullen het nooit weten of het met goede begeleiding wel goed had gegaan, die kans heeft de gt hen niet gegeven (zo zie ik het tenminste)

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" ik vind het juist wel zinvol om even stil te staan waar het mis ging, gewoon verder zonder oordelen, naar mijn mening ging het mis bij die gt, die had moeten weten dat druk maken niet werkt, zelfs averechts werkt.
 
Maar inderdaad door de zwangerschap wordt natuurlijk alles ook anders. We zullen het nooit weten of het met goede begeleiding wel goed had gegaan, die kans heeft de gt hen niet gegeven (zo zie ik het tenminste) "

 Dat vind ik ook en ik vind in deze je bijdrage nuttig.

Een goede begeleiding kan soms het verschil maken.

honden page profiel --

" nee maar het betekend dus wel dat iedereen maar verder moet spuien zonder dat TS of iemand anders er nog iets aan heeft?  "

 Wie spuit er dan? Wat is er mis met een discussie waarin dingen onderbouwt worden  en mensen  het  niet eens zijn met elkaar zonder persoonlijke steken? Daar is een forum toch voor gemaakt?

Jaimie leest nog wel mee denk ik.

honden page profiel Liesbeth en de teckelbendeLiesbeth en de teckelbendegoedgekeurde fokker

honden foto van Liesbeth en de teckelbende

DENK je... je weet het dus niet zeker... en dat bedoel ik .. en ik moet eerlijk zeggen dat ik bij meerdere wel serieuze steken zie onder de gordel ... 

 

nu ja bon.. ik had al gezegd mijn waffel te houden.. dus bij deze.. 

honden page profiel --

Jammer dat je het zo heftig opneemt en beleeft, maar dat kan..

Jaimie is in mijn ogen een lieve sterke meid die altijd het beste met haar hondjes voor heeft gehad en soms wat moeilijk afstand kan nemen van haar eigen emoties, waardoor ze te diep op dingen ingaat en dingen doet als haar profiel verwijderd. Waardoor ze heb ik t idee inmiddels ook een beetje een pispaaltje is geworden op HP. 

Verder denk ik dat het allemaal goed gaat komen met de hondjes op wat voor manier dan ook, en heb ik verder niks nuttigs meer toe te voegen  nogmaals succes Jaimie xxx

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Wat ik heel jammer vind en heel grote pech voor Jaimie en Daisy, is dat de gt in mijn ogen juist precies de verkeerde dingen geadviseerd heeft, een herplaatser heeft tijd nodig om te wennen, zo simpel is het eigenlijk. En die tijd is eerst nodig om verder te kunnen, trainingen kunnen dan veel te veel druk op de hond leggen.
 
Waarom moest Daisy een week in huis bij die gt, dat is toch alleen maar weer een verandering voor Daisy. Dan al die hondenscholen? En oefenen bij scholen waar veel kinderen en herrie is? Kinderen snoepjes laten geven? Wat moet Daisy met vreemde kinderen? En waarom zou dit goed zijn als Daisy duidelijk aangeeft nog lang niet kalm in haar koppie te zijn en dit helemaal niet aan kan en daardoor zelfs een incident weer heeft kunnen voorkomen
 
 
 
Ik ga dan toch heel sterk aan die gt twijfelen eerlijk gezegd. Iedereen mag zich gt noemen, maar heeft iedereen ook de kwaliteiten en kennis om dit vak uit te voeren. Hoe goed bedoeld ook al die trainingen, hierdoor is het wel misgegaan.
 
 
 
  "

 Ik schrik hier van. 

Precies zoals het niet moet! Arme Daisy. 

Het zou me niets verbazen als ze chronische stres heeft, over, over, over prikkeld.

 

Hopelijk krijgt ze een nieuwe baas, die haar vooral de tijd gunt om te wennen en vooral tot rust te komen en niet het ene na het andere te proberen. 

 

Ik begrijp dat dat koppie over vol zit.

Als ze een nieuwe baas heeft en enigzins tot rust is gekomen, lijkt me speuren een hele mooie activiteit voor Daisy.

 

Arme hond, gewoon verkeerd begrepen. 

Dat is idd het nadeel, iedereen  kan zich gr noemen. Je vertrouwd zoiemand en volgt zijn advies op. 

honden page profiel SammySammy

honden foto van Sammy

" Jammer dat je het zo heftig opneemt en beleeft, maar dat kan..

Jaimie is in mijn ogen een lieve sterke meid die altijd het beste met haar hondjes voor heeft gehad en soms wat moeilijk afstand kan nemen van haar eigen emoties, waardoor ze te diep op dingen ingaat en dingen doet als haar profiel verwijderd. Waardoor ze heb ik t idee inmiddels ook een beetje een pispaaltje is geworden op HP. 

Verder denk ik dat het allemaal goed gaat komen met de hondjes op wat voor manier dan ook, en heb ik verder niks nuttigs meer toe te voegen  nogmaals succes Jaimie xxx "

 




Ooh ze is niet het pispaaltje geworden door haar emotionele uitspattingen hoor... Dat is eerder omdat ze eerst vooral de nieuwelingen probeert in te palmen als Sint Jamie. Als anderen die hun vingers aan haar hebben gebrandt ervoor verwittigen loopt ze naar de mods, gooit zichzelf weer van hp.
Dit steeds opnieuw. Maar meer en meer mensen zijn er al in getrapt en voelen zich achteraf best wel bezeikt.
Oh en ze is niet weg hoor.. Gegarandeerd dat ze nog mee leest. Eerst even wat drama uithalen hè.
Weet je... Bestaat Daisy wel, of alleszins als haar hond?
Er zijn al zoveel leugens verteld?

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

ik mis alleen het pek en veren nog!

 

nare foto verwijderd

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 05 december om 17:12 --

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" ik mis alleen het pek en veren nog!
  "

 Sorry Yoop,foutje in je quote geplaatst.

 

Mensen ik heb op Yoop haar verzoek dit geplaatst. Ik ben het wel eens met haar.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 7 van 7 12 3 4 5 6 7
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^