Klappertanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

"  mijn hond had dus dit, ze had het erg wanneer ze op haar eten aan het wachten was - ik denk dus niet dat dit hetzelfde is zoals bij u - het klinkt idd eerder als de geur opnemen bij u .
toen ze pas bij ons toe kwam gaf ze hierdoor wel echt de indruk 'uitgehongerd' te zijn, totaal niet waar , ze bleef het hebben. "

 Ai ai.....laat dat 'U' maar weg hoor beste Aya-Aya

 

Een voorbeeld van wat ik beschreef bij negatieve spanning was (en is soms nog) bij vuurwerk. Dan heb ik het idee dat het klappertanden juist uit het (t)rillen voortkomt. Als ze tijdens de wandeling klappertanden dan is dat in mijn ogen heel bewust om idd. bepaalde informatie zo goed mogelijk te analyseren.

 

Zo loopt mijn jongste wel eens naar de achterdeur om na het openen door mij, zijn neus nat te likken en hoog naar buiten in de lucht te steken. Niks interessants dan maakt hij gelijk rechtsomkeer. 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb niet alles gelezen, kwam tot de reactie van Santa en dat doet Mellow dus ook. Soms op straat als ze aan iets Heel Lekkers heeft gesnuffeld of een likje heeft gedaan, maar ook als ze aan een wondje heeft gelikt. Niet eens een wondje van zichzelf, die worden grondig en uitgebreid schoon gelikt (dat komt nog wel eens voor, zeker als het zo stormt als de afgelopen dagen), maar als ik eens een wondje heb, dan komt ze heel voorzichtig dichterbij en likt er heel zachtjes aan.

Hoeft maar een minimaal stipje bloed te zijn en na 1 likje gaat ze inderdaad ook klappertanden. Heel apart. 

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

" http://www.puppyplaats.nl/giftigvoorhondenpagina/60/Broccoli-giftig-voor-honden.html
 
ik weet niet of dit klopt  "

 

Oh gottegot, wat ben ik weer bezig...

Santa krijgt met grote regelmaat broccoli en bloemkool.....

 

Maar serieus, ik zal er eens op letten, heb nooit iets geks gemerkt.

Deze week zijn t sperziebonen gelukkig......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Tijdens etenslucht gaan de speekselklieren werken, Senna kan zich moeilijk inhouden, en wil graag wat, hahahahaha, de ene hond kwijlt de ander klappert, uhhh toch nog geen kunstgebit he ? 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Hier krijgen ze gewoon broccoli hoor, vinden ze heerlijk! Zowel de stronk als de roosjes. De eerste gewoon rauw om te kauwen als ik AH voorbereiden/koken ben en wat roosjes gekookt met hun maaltijd. TE veel van wat dan ook is nooit goed maar ik denk niet dat er iemand is die elke dag een hele broccoli aan zijn hond voert al is het een flink formaat hond. Een beetje vergelijkbaar met verse knoflook geven aan je hond.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Franse bulldog hulp
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^