Hoogpolig tapijt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Nalah (Gast)

Mijn puppy had gekost op het tapijt nou sloeg ik het tapijt dubbele en zag ik allemaal plas vlekken onmogelijk om dat allemaal te gaan deppen enzv nou mijn vraag... Zou ik het tapijt onder de douche kunnen uitspoelen?  Het is zo'n ikea tapijt.  Kosten voor een professioneel heb ik helaas niet 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Als het veel plasvlekken zijn, zou ik proberen met een hogedrukreiniger goed schoon te spuiten en na de puppytijd of als je pup goed zindelijk is, het tapijt weg te gooien en een nieuwe te kopen.

honden page profiel ElianeEliane

" Mijn puppy had gekost op het tapijt nou sloeg ik het tapijt dubbele en zag ik allemaal plas vlekken onmogelijk om dat allemaal te gaan deppen enzv nou mijn vraag... Zou ik het tapijt onder de douche kunnen uitspoelen?  Het is zo'n ikea tapijt.  Kosten voor een professioneel heb ik helaas niet  "

 Hou er wel rekening mee dat wanneer het tapijt nat is, mogelijk niet meer te heffen is. Kan je het daar laten drogen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Emmer erbij met water en schoonmaak azijn ....daar lekker mee schoonmaken, even werk maar dan is het wel mooi schoon.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ken je iemand met een waterblazer ??? Op de koele stand droog blazen.....

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Ik heb van de zomer ons tapijt eens grondig schoongemaakt: hogedrukreiniger erop met een sop-opzetstukje (of hoe je dat ook wilt noemen ), daarna gewoon met de hogedrukreiniger er grondig overheen, met een waterblazer redelijk drooggeblazen en daarna 2 dagen buiten laten hangen.

De douche is denk ik niet krachtig genoeg om viezigheid er echt uit te krijgen.

 

Zo in de herfst/winter zou ik dat trouwens niet doen, want het duurt dan natuurlijk een eeuwigheid voordat dat dan droog is, of je moet het binnen ergens op kunnen hangen, maar hou er wel rekening mee dat je tapijt echt loodzwaar is wanneer het nat is!

Nahla (Gast)

o.o jongens daar had ik nog niet eens over nagedacht. Hij kan inderdaad in de douche niet droge. Hoge druk reiniger heb ik helaas ook niet dit is wel even een dingetje....

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

mijn ervaring is dat hoogpolig tapijt en honden niet samengaan , een ongelukje , plas , poep of braken gaan altijd op het kleed , nooit er naast !! of het nou pups of volwassen honden zijn !

Volgende forumvraag: Zijn ze niet lief?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^