Lamsvleessticks ervaringen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BerthyBerthy

honden foto van Berthy

Ik heb net een zakje lamsvleessticks gekregen en ik heb er Coco 1 gegeven. Coco is een boomertje van 2 jaar. Binnen 5 minuten was dit ding al op! Is dat normaal of is Coco gewoon een schrokkop? Bij een bullepees gooi ik altijd het laatste stukje weg, maar nu kreeg ik de kans niet eens om het af te pakken. Dit kan toch geen kwaad of wel?

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Zijn het van die zachte dingen of van die hele dunnetjes?

Dan zijn ze inderdaad zo op ja. 

 

Ik zit even te denken wat ik hier nou heb. Wel stevige kauwstokjes, cm of 15, maar heel dun en dus zo op. Maar dat heet dan weer 'spaghetti'.

 

Ik pak het laatste stukje nooit af, maar ben er wel altijd bij als ze kluift, zodat ik kan ingrijpen voor het geval het mis gaat.

 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Als ik lamsticks lees dan denk ik aan die hele dunne dingentjes die Maylo ook heeft en behoorlijk stinken. Maylo heeft die ook binnen 5 min naar binnengewerkt. 

Hier wordt net zoals bij Mellow ook altijd onder toezicht oog gedaan. Maylo krijgt nooit iets te kluiven als ik er niet ben. 

honden page profiel BerthyBerthy

honden foto van Berthy

Het zijn inderdaad best dunne staafjes. En ja .... Ze stinken. Ik blijf er altijd bij als ze iets te kluiven heeft. Ik had verwacht dat dit staafje iets langer mee zou gaan vandaar dat ik even niet opgelet heb. Nou dan weten we dat ook weer! Ze vond hem wel lekker want nu doet ze lekker een dutje!

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Ik heb die voor Benji ook en inderdaad ze zijn rap op en ruiken raar,maar kan het ook zijn dat ze daar een beetje lopender stoelgang van hebben ,want voor hem is het de eerste keer dat hij ze eet.Hij eet sinds eind vorige week ook vers vlees,Dinabarf.Hij heeft gisteren en deze morgend Dinabarf met eend gegeten,of zal het van dat kunnen zijn,want nu deze avond heeft hij Dinabarf met kip gegeten en nu was de stoelgang terug vaster.Dus nu is het een beetje zoeken van welk van de twee hij lopender stoelgang had.Wat denken jullie?

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

In die sticks zit geen bot, alleen lamsvlees; dus kunnen de honden deze helemaal opeten.

Ik heb wel eens gevlochten lamsvleessticks gekocht. Mijn hondje eet die dingen te gulzig. Hap, slik, weg. Dus breek ik die sticks in stukjes en geef deze één voor één.

Volgende forumvraag: Goede brok altijd duur?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^