mijn poedel...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel taralitarali

honden foto van tarali

Hallo iedereen

 

ik denk (ben niet zeker) dat mijn poedeltje een oordopje heeft opgegeten, van die dat ge kunt kneden uit was, moet ik me zorgen maken, had er 2 liggen en zag dat er eentje weg was 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 2 doggies

honden foto van Koning Obi

" Hallo iedereen

 

ik denk (ben niet zeker) dat mijn poedeltje een oordopje heeft opgegeten, van die dat ge kunt kneden uit was, moet ik me zorgen maken, had er 2 liggen en zag dat er eentje weg was  "

 



issie niet gewoon gevallen? Of ligt ie ergens anders? De mand misschien? Want meestal blijft het dan niet bij 1. Want als het niet smaakt dan spugen ze het weer uit..

Laatst lag er hier een USB stick in Obi's mand. Had ie uit mijn tas gejat maar smaakte vast niet. Ding was ook onbeschadigd. Zooo sneaky..

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 2 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ik denk dat dat z'n weg naar buiten wel weer vindt :) Maar je zou voor de zekerheid even de dierenarts kunnen bellen voor advies.

honden page profiel SYSY 2 doggies

honden foto van SY

Ik neem aan dat 1 oordopje niet zo heel veel kwaad kan. Je wil niet weten wat ik allemaal al gehoord heb wat honden doorslikken en er weer aan de andere kant uitkomt... sokken, een string... onze Skye had laatst een dop van een colafles ingeslikt (speelde met een fles, even niet opgelet), kwam er later wel weer door dr mond uit.

honden page profiel IsildaIsilda

honden foto van Isilda

Hoi,

onze poedel eet ook vanalles op. Soms bel ik gewoon even met de dierenarts of het kwaad kan.

 

groetjes. 

honden page profiel taralitarali

honden foto van tarali

 Bedankt voor de reacties hij doet normaal en is niet ziek, dus ik maak  me weer zorgen voor niks, zoals ik zo dikwijls doe, groetjes van ons ????

 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Oordopjes staan in de top 5 van voorwerpen die darmafsluiting geven bij katten. Dus als je een dwerg of kleine poedel hebt kan een oordopje zeker wel problemen geven. 

http://www.mcvoordieren.nl/gebakken-spons-hond

 

Volgende forumvraag: Droge huid en krabben
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^