avonturen met 2relteckels en een scootmobiel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Maar ja mag in het pakje ook in de modder en de sneeuw rollen, zegt vrouwtje. Die wast wel. Ah, Lodewijk, toe nou, voor 1 dagje?

Hein (Gast)

nog niet voor eenhalve seconde trek ik zoapenpakkie aan<noit niet never nooit<Lodewijk

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Mm ... nou, dan trouwen we wel nakend

(mag ik wel mijn sluiertje om)

Hein> (Gast)

trouwen ? NOOIT VAN MIJN LEVEN!!!!! Ik wil wel hokken maar trouwen nee nooit nietnevernooitnietnever!Lodewijk>

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Weeeeeeeeeeeeeeeh!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" trouwen ? NOOIT VAN MIJN LEVEN!!!!! Ik wil wel hokken maar trouwen nee nooit nietnevernooitnietnever!Lodewijk> "

 Oh Lodewijk, dat is wel een keiharde afwijzing. Zo ga je niet met knappe dames om hoor.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Pien ligt hier nu ook een beetje zo van nou ik weet het allemaal niet meer hoor onder het dekentje op de keukenstoel bij de vrouw (oh nee, daar ligt ze altijd )

Hein> (Gast)

trouwen is houwen < hokken is gokken< en ik ben veels te jong om te trouwen <maar ik benwel gek op jou PIENEMIENE< VIND JE ZELFS LEUKER ALS Lobke  maar vandaag was het snert weerHein ging alleenweg opde scootmobiel hij had kleddernat haartoen hij terug kwam > gelukkig waren wijlekker thuisal was hetdaar nietpluis toen hij terug kwam > de afstand bediening deed raarop eens stond detv keihard aan ipv zachtjesen er zitten poot af drukken op zegt Hein nou niet van Lobke of mij > zal wel van Vlaai zijn wij doen zo iets niet>groetjes LODEWIJK>

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik geloof je hoor Lodewijk, zal Vlaai wel weer zijn geweest.

Zullen we anders latten?

Hartstikke modern. En woon jij gewoon bij Hein en ikke in Villa Kakelbont

hein> (Gast)

ik woon ook in villa kakelbont zo heet Hein zijn hUIS< OVER DRIEdagen ben ik jarig dan vier ik feest kom jij ook pienemijn ?
dat is vrijdag> Hein maakt gehaktballen speciaal voor honden zonder mensendingen en we krijgen lekkere koekjes en misschien hondentaart>

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ow joepie, ik ben gek op feest!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Wat gemeen van jullie twee vlegel teckels, stiekem je voordoen als Hein en dan ook nog het wachtwoord van zijn account veranderen zodat hij niet meer kan inloggen! Foei hoor!

HEIN> (Gast)

Hoho? ik weet wat het probleem is een kapot toetsenbord de shift en de capslock werken niet goedzo kanik niet inloggen want hij geeft de letters en cijfers niet goed door ipv de twee geeft hij constant het apenstaartje en die twwe zit in mijn wachtwoord:``;;;:DUS GEEN RELTECKELS BESCHULDIGEN anders wordik des duivels:Hein

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Dan moet je even de toetsen ctrl en shift tegelijk indrukken dan staat je toetsenbord waarschijnlijk weer goed!

hein: (Gast)

heb ik net geprobeerd zit geen verschil in blijft er mee emmeren dat heb je als buurman even komt helpen nou sindsdien heb ik trammelant:nu krijg ik dubbele punten als ik op de punt druk dus mijn toetsenboard is helemaal naarde knoppen :Hein

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ow ow, wat een toestand Hein

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Oh Hein, je kan beter een nieuw toetsen bord aanschaffen dan ben je van de problemen af.

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Sinterklaas kadootje voor de teckels? Kunnen zij weer lekker op HP met een nieuw toetsenbord.

Hein (Gast)

helaas geen sinterklaas kadootje voor de hondjes> zit op zwartzaad nog al hogekosten gehad en ook het dierenpotje isbijnaleeg hoge kosten voor Vlaai dus dat gaat voor > en iets kopen waar geen geld vooris begin ik nietaan ben blij dat ik iedere maand net rondkom> dus nog even geduld tot mijnpotten weer zijn aangevuldmoet even opletten want om twaalfuur kan ik niks verzenden als gast duswelterusten voor eeniederHein>

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Je toetsenbord is niet kapot maar staat verkeerd ingesteld. Misschien iemand (familie/kennissen) die je daar mee kan helpen? Waarschijnlijk staat hij dan op Chinees ipv Amerikaans ofzo..

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ja, hij staat verkeerd ingesteld Hein. Ik heb het ook gehad, precies hoe jij het omschrijft. Misschien als je hulp komt of buurman, even vragen (als die het snappen)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Hoi Hein .... Denk wat Anne - marije zegt klopt .... Je toetsenbord staat in een andere taal. 

 

Ik heb bv een azerti bord ( Belgisch ) maar taal is ingesteld op Nederlands dus als een qwerty bord. 

Ik type blind dus weet waar de letters staan maar in principe staan ze verkeerd. Dat zal bij jou ook zo zijn. 

Op pc zie je bovenin ergens een vlaggetje mss als je daar op klikt dat je de keuzes van taal ziet staan.

 

en stiekem geniet ik hier mee van jullie avonturen 

HEIN (Gast)

 er is niks veranderd en om dat ik nu toch nog kan rellen laat ik het maar zo> met de honden naar de oppas geweest ging koffiedrinken maar werd gelijk weer de stad in gestuurd voor boodschappen  dusde hondjes konden weer lekker met de twee uode tuttebollen van deoppas spelen  die zijn veertien jaar oud maar doen het nog best voor hun leeftijd> ook al heeftde ene een enorm vergroot hart en bronchitus ze loopt er bij of ze een jaar is  mijn computer word nu nagekeken  hoop dat die het weergaat doen al is het maar tot juni dan koop ik van mijn vakantiegeld een nieuwe laptop  ganu even Lodewijk bezig houden die staat te zeuren van gooi mijn bal nu weg>Hein>

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" heb ik net geprobeerd zit geen verschil in blijft er mee emmeren dat heb je als buurman even komt helpen nou sindsdien heb ik trammelant:nu krijg ik dubbele punten als ik op de punt druk dus mijn toetsenboard is helemaal naarde knoppen :Hein "

 Hein op welke taal staat je toetsenbord ingesteld??

Klinkt alsof je het toetsenbord perongeluk op de verkeerde regio hebt gezet. (Onder bij de startbalk bijna helemaal rechts). Op het ieniemienie toetsenbordje moet je klikken dan klapt er een menu omhoog. 

 

http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/change-keyboard-layout#1TC=windows-7

(Geen idee of je windows 7 hebt maar bij XP was dit ook nog zo. Je moet USA instellingen pakken en NIET Nederlands. Er is software die het soms triggert dit standaard te veranderen. Het klinkt alsof dit je probleem is.

 

Edit: haha spuit 11 zie ik!

Hein (Gast)

heb net op engelsgezet zalkijken of ik nu kan inloggen.Hein.

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Hoi Lobke en Lodewijk. Zora hier.

 

Mijn baasje staat onder de douche en dacht dat ik niet in de Bench hoefde dus nu kan ik ook eens wat typen.

 

S avonds mag ik weleens op schoot bij het baasje en dan lees ik vaak mee en jullie avonturen brengen mij wel op ideeën, hihi.

 

Gisteren heb ik de vuilnisbak omver getrokken in de tuin. Dat moest wel, want baasje was aan het stofzuigen en zei dat ik nog heel even in de tuin moest wachten omdat ik anders voor d'r voeten loop. Maar dat doe ik noooooit.

 

En vandaag was ik mee naar het werk van mijn baasje. En toen heb ik een luier kunnen bemachtigen en die heb ik helemaal uitgeknepen op de huiskamervloer. Hihihi, vrouwtje wist niet waar ze kijken moest. Ze dacht eerst dat ik binnen had geplast maar dat doe ik al twee weken niet meer en ik was net buiten geweest. En toen zag ze die luier liggen, maar toen was ze wel boos. Had ze ook maar op moeten letten.

 

Ik blij jullie volgen hoor relteckels want ik moet nog veel leren. Groetjes Zora.

Hein. (Gast)

nee dus nou ik laat het maar ga van mijn honjes genieten ipv mijsuf te piekeren wat ik fout doe,eending weet ik wel er komt niemand meer aan mijnlaptop zeker geen mensen die er nog minder verstand van hebben dan ik. er is van allesfout zo kan ik mijn email niet meer opvragen staat not found nou ik heb het wel gezien , ga gewoon genieten van mijnrelteckels en daar mee uit Hein.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Doe maar lekker Hein!

Pienie zegt geef Lodewijk een kusje. En de rest ook.

Hein. (Gast)

2222 hij geeft nu dus geen apestaartje aan als ik op de 2drukt al weer verder gekomen dus ga ik het weer proberenderelteckels slapen straks ruimik de bende wel weerop zoals tig ballen en speelgoed wat overal ligt gewoon de bezem er langs en allesin de hondenbak klaar is keesLobke had ruzie met een honddie gromde naar haar op de scootmobiel . nou ik dacht die scheld maar een eind weg in het park mochten beide los rennen ,wat ik niethad gezien was dat die gromende hond daar aangelijnd liep, normaal gaan ze uit zich zelf nooit naar honden toe , maar nu vloog Lobke al grauwendop die hond af en daar stond die hondbang te wezen met zijn staart tussen de potenachtereen nog bangeredame . ze doet toch niks ik zeg dat weet ik niet en riep Lobke bij mij even afkoelen en daarna mocht ze weer los Lodewijk zat alles met grote ogen te bekijken  ja die relteckel is nergens bang van gelukkig blijft het bijgrauwen en ik laat het ook niet escaleren . maar grote zwarte honden Lobke lust ze rauw. Hein.

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Je moet dan eerst shift indrukken en dan de 2.(tegelijk)

Je kunt wel weer punten typen zo tezien?

 

Lobke is een dappere dame dus! Die komt wel voor zichzelf op.

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Ontmoetingen die ertoe doen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^