Goede brok altijd duur?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaapSaap 3 doggies

honden foto van Saap

" Oei ik lees dat Eukanuba ook dierproeven uitvoert, dan valt die al af.
 
TOTW, Wolfsblut of Acana dus, die prijzen leken ook weinig van elkaar te verschillen. Of toch Dog Lovers Gold (komt hier veel voorbij). Wat een gedoe zeg, dat zoeken naar goed voer. "

 Eukanuba doet geen dierproeven. Ongeveer tien jaar geleden is er een hondenbrokkenfabrikant geweest die voor vele bekende hondenbrok merken hondenbrokken produceerde, waaronder ook Eukanuba. Toen Eukanuba erachter kwam dat deze fabriek gebruik maakte van dierproeven hebben ze de samenwerking stop gezet.

 

Even het kwaliteitsverschil van Eukanuba en Taste of the wild. TOTW is volledig graan vrij, Eukanuba bevat wel graan, maar wel weinig gluten. Het zijn vooral de gluten die belastend zijn voor de hond en niet per se graan. De brokken voor kleine en medium honden bevat een redelijk vleespercentage, namelijk meer dan 30% aan gedroogd spiervlees. De brokken voor de grote rassen bevatten minder vlees, maar daar wordt meer rekening gehouden met het calcium gehalte. TOTW zal iets meer vlees bevatten, percentage weet ik niet precies omdat er gebruik wordt gemaakt van gedroogd en vers vlees. Het calcium gehalte in TOTW is wel weer hoger dan Eukanuba, en voor echt grote rassen weet ik niet zeker of dit te hoog is.

 

Eukanuba wordt in Nederland geproduceerd, TOTW in Amerika. Eukanuba doet veel onderzoek naar haar eigen voeding, TOTW weet ik niet. Zelf zou ik mijn hond TOTW geven ivm het iets hogere vleespercentage en omdat er geen graan in zit (mijn hond kan daar niet tegen). Kan je hond wel tegen graan dan is Eukanuba beter voor je portemonnee (mits je het bij zooplus of bij de intratuin in de aanbieding koopt). Ik vind de lam en rijst versie net iets beter als de normale versie (betere verteerbaarheid en meerdere diersoorten: kip, kalkoen en lam), maar deze is wel iets duurder als de normale versie.

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Eukanuba heeft als bijnaam Jeukanuba.
Dus houd er rekening mee dat je ook daarvan geen grote zak neemt als je dat wilt proberen.


Overigens is het helemaal niet beter voor je portomonee aangezien je er een pak meer van moet voeren omdat honden zo wie zo met granen al niets doen maar uitkakken.

Welke merken blijven er voor jou over?
Bestel van deze merken een proef pakket.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Dog lovers gold hoor ik hier ook een aantal mensen over maar waar kun je dat kopen? Ik kan het op de websites die ik bekeken heb niet vinden. "

Hun eigen website heeft een webshop én een link naar de verkoopadressen: KLIK! 

honden page profiel Melissa  ~Angel & Kylan~Melissa ~Angel & Kylan~ 3 doggies

honden foto van Melissa  ~Angel & Kylan~

" Op het moment zie ik door de bomen het bos niet meer. Voerwijzer heb ik ook doorgelezen. Momenteel geven we dus Prins, maar willen we overstappen.
 
Nu heb ik gekeken naar Acana, Orijen, Taste of the Wild, Wolfsblut en Eukanuba. Orijen valt voor ons af omdat dit weer een tikkeltje te duur is. Zelf vind ik leuk aan Wolfsblut dat het verschillende smaken heeft (geen idee of dit voor honden ook fijn is) maar verder zie ik weinig verschil tussen de overige (behalve dat Eukanuba weer een stuk goedkoper is maar ook weinig verschillende soorten heeft). Iemand die de verschillen kan vertellen?
 
Dog lovers gold hoor ik hier ook een aantal mensen over maar waar kun je dat kopen? Ik kan het op de websites die ik bekeken heb niet vinden. "

 Ik herken me hierin  Ik weet het ook niet meer.

Vind het een moeilijke zoektocht.

Uiteindelijk advies gevraagd in een winkel, heb ik daar royal canin gekocht en achteraf hoor ik dan weer allemaal negatieve commentaren.

Inderdaad de merken die je opnoemt Acana, Taste of the wild, dog lovers gold, wolfsblut hoor je zeer veel goeie dingen van maar tzijn meestal ook zo duur. Kom je naarschijnt ook langer mee toe maar toch vind ik het erg dat ze allemaal zo duur zijn

en ook van KVV.

 

op zoofast zijn de prijzen ook stukken lager voor brokken te bestellen maar dog lover gold wordt ik niet verkocht op die website..

 

 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik geef Markus Mühle, op dit moment 16 kg voor 50 euro bij Zooplus.

http://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_droog/markus_muehle/black_angus/379925

 

Er zit bruine rijst in, maar daar maak ik geen probleem van. Verder doet mijn hond het hier al 2 jaar goed op. Het is ook iets redelijker geprijsd dan sommige andere merken die hier vaak voorbij komen.

honden page profiel Melissa  ~Angel & Kylan~Melissa ~Angel & Kylan~ 3 doggies

honden foto van Melissa  ~Angel & Kylan~

" Ik geef Markus Mühle, op dit moment 16 kg voor 50 euro bij Zooplus.http://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_droog/markus_muehle/black_angus/379925
 
Er zit bruine rijst in, maar daar maak ik geen probleem van. Verder doet mijn hond het hier al 2 jaar goed op. Het is ook iets redelijker geprijsd dan sommige andere merken die hier vaak voorbij komen. "

 klinkt ook niet slecht maar toch betrouw ik het ook weer niet echt, omdat ik hier niet vaker over gehoord heb.

 

NATURIS

http://naturis.be/natuurlijk-hondenvoer/ 
lijkt me persoonlijk ook niet slecht als ik dat allemaal zo bekijk en lees maar ik snap soms niet waarom sommige mensen negatieve commentaar geven op naturis. Samenstelling ziet er toch goed uit?
valt ook goed mee in prijs 15kg ongeveer 40euro (hebben zowel geexpandeerde als persbrokken)

 

Dog Lovers Gold (originele formule)

http://www.dogloversgold.eu/eu/nl/product-a.html
Ziet ook goed uit. en prijs is 45euro voor 15kg.

Het stomme is wel, dat het op niet veel plaatsen te koop is!

Op zoofast valt de prijs van ACANA ook goed mee, http://www.zoofast.nl/acanaadultdog18kg-p-12914.html

 

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Misschien toch maar proefpakketten bestellen dan. Enige is, ik heb me laten vertellen dat je pas na ongeveer 2 weken de werking ziet van het voer wat je geeft, klopt dat? Want dan kan je met een kleine proefverpakking toch nog niet veel zien?

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Kom je naarschijnt ook langer mee toe maar toch vind ik het erg dat ze allemaal zo duur zijn en ook van KVV. "

Als je de dagprijs berekent is het ineens niet meer zo heel duur (vind ik dan). De aanschafprijs is even hoog, maar omgerekend vind ik een euro per dag niet zo schokkend. Denk dat de gemiddelde hond goedkoper eet per dag dan de gemiddelde mens ;) 

honden page profiel SaapSaap 3 doggies

honden foto van Saap

" Eukanuba heeft als bijnaam Jeukanuba.
Dus houd er rekening mee dat je ook daarvan geen grote zak neemt als je dat wilt proberen.


Overigens is het helemaal niet beter voor je portomonee aangezien je er een pak meer van moet voeren omdat honden zo wie zo met granen al niets doen maar uitkakken.

Welke merken blijven er voor jou over?
Bestel van deze merken een proef pakket. "

Als een hond allergisch is voor een bestandsdeel, en dan met name kip, krijgt de hond jeuk. Deze hond zal dan echter van alle merken met kip jeuk krijgen. Zoiets ligt dus niet aan het merk, maar aan eventuele allergieen van een hond. Geen gezonde hond krijgt zomaar jeuk van hondenbrokken. Aangezien je van Eukanuba makkelijk Jeukanuba maakt, hoeft maar iemand het te zeggen en iedereen gaat het papagaaien zonder daadwerkelijk iets van de oorzaak af te weten. Zou je dezelfde hond op de mais en vis versie zetten van Eukanuba, dan is de jeuk waarschijnlijk zo weer weg.

 

Aangezien het vleespercentage van Eukanuba voor kleine honden vrijwel hetzelfde is is als TOTW zal je er dus niet twee keer zoveel van moeten voeren itt wat jij zegt. Niet alle commerciele merken zijn per se slecht. Eukanuba en nutro bv gebruiken geen chemische troep, weinig tot geen gluten, goede kwaliteit eiwitten (spiervlees) en nog een redelijk percentage, daarnaast geen bijproducten. Royal Canin daarentegen gebruikt conserveringsmiddelen en slachtafval en dan is dit merk ook nog eens duurder. En dan heb je Prins die misschien wel transparant is, maar wel heel weinig vlees en vooral slachtafval gebruikt in hun standaard lijn waardoor je hier wel echt meer van moet voeren. Inmiddels hebben ze een graanvrije versie die wel van betere kwaliteit is.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Jimmy (Zinno)

Tja veel honden reageren allergies op het dierlijk bestanddeel van de graanmijt...hoe je het draait of keert en hoe mooi je het ook wil verpakken graan is en blijft onnodig voor een hond en is niet meer dan een goedkoop opvulmiddel.

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ik reageerde specifiek op granen.
Wel of geen allergie gaat het niet om het gaat erom dat honden er niks mee doen.
Het word dus gewoon uitgekakt en daar betaal je voor.
Dus ben je met een graan versie duurder uit als graanvrij.

Dat bedoelde ik te zeggen.

En of de jeuk van eukanuba door allergieën komt of niet het geeft jeuk , en mijn advies was dan ook wissel je van voer neem eerst een kleine zak.

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji 3 doggies

honden foto van Annemie en Benji

Ik ben terug naar mijn vorige winkel gegaan en die verkoopt alleen Brokken zonder gluten en Granen en zelfs geperste brokken en die brokken bevatten van 50% tot 70% vlees en ze verkoopt het meeste vers vlees.Ik heb nu 3 rolletjes diepvriesvlees meegekregen en één rolletje laat ik nu ontdooien en straks krijgt hij er 50 gram van en morgenvroeg 50 gram en zo voort,het blijft 2 dagen goed in de koelkast.De smaak die ik nu ga geven is met Paard&Rund en die 2 andere die in de vriezer liggen zijn ééntje met eend en het andere enkel paard en als mijn hondje het lekker vind dan kan ik de volgende keer een ander smaakje proberen,dus afwachten nu en hopelijk gaat hij het lusten. :-)

honden page profiel Melissa  ~Angel & Kylan~Melissa ~Angel & Kylan~ 3 doggies

honden foto van Melissa  ~Angel & Kylan~

De ACANA Adult is dat een goede brok?

http://www.zoofast.nl/acanaadultdog18kg-p-12914.html

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Jimmy (Zinno)

Kom je enkel te weten door te geven.de fabrikant is niks op aan te merken één van de beste op de markt.

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Bij mij in Lier heb je een speciale winkel en die heet Doggy Schop en die verkoopt alleen goede brokken en versvlees ,maar Acana en Orijen verkoopt ze niet zoveel meer omdat die vrij duur zijn en heel veel mensen kunnen dit niet betalen en kopen bij haar een andere merk en ze heeft er zelfs nieuwe bij die even goed zijn dan Acana maar iets goedkoper en ze zijn allemaal met 50%à70% percent vlees en zonder gluten en granen,dus anders moet je eens op hare site gaan kijken en je kan ze ook bestellen bij haar hoor,die mevrouw geeft zeer goede advies betrefd voeding voor je hond. ;-) ;-)

honden page profiel ~Spike~ de teckel~Spike~ de teckel 3 doggies

honden foto van ~Spike~ de teckel

Misschien ben ik een vd weinige, maar bij mijn hond gaat minder geven van een betere brok niet op, althans verschil is verwaarloosbaar. Ik gaf ook prins brokken (met kvv) en ik geef nu wolfsblut blue mountain (met kvv). Hij deed het goed op prinsbrokken, vond ze lekker maar poepte ook vrij veel (4 a 5 keer op een dag). Vanwege dat laatste en tandaanslag overgestapt. Hij kreeg v prins 130 gram en van wolfsblut 125 gram. Dit verschil is te klein om daar iets van te merken. Kvv vind ik overigens wel goedkoper dan brokjes. Met wolfsblut ben ik ongev 0,90 ct per dag kwijt en bij kvv varieert van 0,66  tot 1,10 per dag. Afhankelijk van het merk uiteraard, maa ik geef geen smuldier.

Ik heb een kleine hond dus ik maak mij wat minder druk om de prijs. Bij een grotere hond ligt dat wat anders denk ik.

Ik zou kijken naar waar je hond het goed op doet en wat past binnen het budget. En prins is op zich geen slechte brok (afgezien vd graandiscussie).

Oja als je wolfsblut wilt kopen. In dtl is het goedkoper. Ik hop meestal ff een dierenzaak binnen als ik dtl ben. 

 

 

 

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

" Bij mij in Lier heb je een speciale winkel en die heet Doggy Schop en die verkoopt alleen goede brokken en versvlees ,maar Acana en Orijen verkoopt ze niet zoveel meer omdat die vrij duur zijn en heel veel mensen kunnen dit niet betalen en kopen bij haar een andere merk en ze heeft er zelfs nieuwe bij die even goed zijn dan Acana maar iets goedkoper en ze zijn allemaal met 50%à70% percent vlees en zonder gluten en granen,dus anders moet je eens op hare site gaan kijken en je kan ze ook bestellen bij haar hoor,die mevrouw geeft zeer goede advies betrefd voeding voor je hond. ;-) ;-) "

 

Tja ma die van lier vraagt dan ook de hoofdprijs vergeleken met andere winkels € 88,50 voor acana pacific....

En 50% vers vlees is niet 50% vlees in de zak hoor 50% vers vlees voor de bereiding is uiteindelijk een magere 20% vlees na de bereiding,en als ik kijk wat ze aanbied met min of meer de zelfde kwaliteit en inhoud als Orijen denk ik niet dat er daar 1 merk tussen staat wat goedkoper is als je gaat tellen aan de hand hoeveel je per dag moet voeren.

Trouwens prijs zegt ik betaal 50euro voor een zak die in de winkel voor 69.95 ligt

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

" Misschien ben ik een vd weinige, maar bij mijn hond gaat minder geven van een betere brok niet op, althans verschil is verwaarloosbaar. Ik gaf ook prins brokken (met kvv) en ik geef nu wolfsblut blue mountain (met kvv). Hij deed het goed op prinsbrokken, vond ze lekker maar poepte ook vrij veel (4 a 5 keer op een dag). Vanwege dat laatste en tandaanslag overgestapt. Hij kreeg v prins 130 gram en van wolfsblut 125 gram. Dit verschil is te klein om daar iets van te merken. Kvv vind ik overigens wel goedkoper dan brokjes. Met wolfsblut ben ik ongev 0,90 ct per dag kwijt en bij kvv varieert van 0,66  tot 1,10 per dag. Afhankelijk van het merk uiteraard, maa ik geef geen smuldier.
Ik heb een kleine hond dus ik maak mij wat minder druk om de prijs. Bij een grotere hond ligt dat wat anders denk ik.
Ik zou kijken naar waar je hond het goed op doet en wat past binnen het budget. En prins is op zich geen slechte brok (afgezien vd graandiscussie).
Oja als je wolfsblut wilt kopen. In dtl is het goedkoper. Ik hop meestal ff een dierenzaak binnen als ik dtl ben. 
 
 
  "

 ik denk dat dat verschil inderdaad bij kleine hondjes te verwaarlozen is.  Bij grote honden heb je t niet over een verschil van 5 of 10 gram ;) 

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Dus Jimmy,gij beweerd bij deze dat Doggy Schop voeding verkoopt met zeer weinig vlees in,dus die rolletje die ik nu heb gekocht is ook geen vlees volgens u?

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Dit board noemt brok,voor kvv moet je eentje hoger zijn ik heb niks over een rolletje vlees gezegd,welke brok is het die 50 % vlees bevat?

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Barkings Head

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Zoals ik dus zei 50% vers vlees waarvan minder dan de helft overblijft na de bereiding.zelf de graanvrije variant van barking heads bevat weinig vlees en amper 23% eiwit,als ik dan kijk hoeveel een hond van 24 kg moet hebben volgens hun eigen feeding guide:300gram/dag vs Acana fish die in de meeste winkel €69,99 ipv de €88.50 die The doggyshop normaal ervoor vraagt dan stel ik toch al vast dat je van barking heads al een heel pak per dag meer moet voeren

Barking heads is dan nog een zak van 12 kg vs acana fish 13kg dus je betaald per kilo meer je voert er meer van en toch zou barking heads goedkoper zijn?denk eerder dat haar te dure verkoop prijs van Orijen/acana het probleem is.

honden page profiel ~Spike~ de teckel~Spike~ de teckel

honden foto van ~Spike~ de teckel

"  ik denk dat dat verschil inderdaad bij kleine hondjes te verwaarlozen is.  Bij grote honden heb je t niet over een verschil van 5 of 10 gram ;-)  "

 zit wat in. Maar al zou mijn hond 4x zoveel eten (520 gr prinsbrokjes) dan zou het verschil met wolfsblut 20 gram per dag zijn. Vind ik nog steeds verwaarloosbaar.

of mijn hond vind wolfsblut veel lekkerder en eet er daarom meer van

 

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Awel dat bedoel ik dus,daarom heeft ze nog maar enkele zakken van Orijen&Acana in haar winkel,maar ze heeft 2 nieuwe soorten met 70% vlees en die zijn ook iets goedkoper dan Acana&Orijen en van één soort heb ik een staaltje geprobeerd en die noemde Wolfs into the wild en dat was met Solomon&Turkey,maar Benji luste die niet zo graag en daarom ben ik gestopt met brokken en geef ik nu versvlees.

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

"  zit wat in. Maar al zou mijn hond 4x zoveel eten (520 gr prinsbrokjes) dan zou het verschil met wolfsblut 20 gram per dag zijn. Vind ik nog steeds verwaarloosbaar.
of mijn hond vind wolfsblut veel lekkerder en eet er daarom meer van
  "

 als ik sadi t dubbele of 3 dubbele voor zet zou ze het ook opeten. Maar we voeren wel vrij streng omdat dat ivm haar aandoening beter is. Swinters mag ze 33. Kg wegen zomers tussen de 30 a 31 op dierenarts advies. Maar met 30 zit ze letterlijk op de grens dus houden we zelf die 31kg aan zomers. 

 

Maar Sadi is van nature een veelvraat en die vreet alles wat eetbaar is. Ongeacht of ze er tegen kan. Al is dat sinds de Wolfblut wel iets beter moet ik zeggen.

honden page profiel theathea

honden foto van thea

hallo ik heb voor shakira brokken van sam fields betaal voor zak ruim 18 euro doe ongeveer 3 weken mee is heel hoogwaardig brok te koop bij pets place is trouwens naar hoop brokken hebben geprobeerd brok waar ze goed op reageerd groetjes en succes met zoeken naar vervangende brok

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

" Awel dat bedoel ik dus,daarom heeft ze nog maar enkele zakken van Orijen&Acana in haar winkel,maar ze heeft 2 nieuwe soorten met 70% vlees en die zijn ook iets goedkoper dan Acana&Orijen en van één soort heb ik een staaltje geprobeerd en die noemde Wolfs into the wild en dat was met Solomon&Turkey,maar Benji luste die niet zo graag en daarom ben ik gestopt met brokken en geef ik nu versvlees. "

 

Tja als je €88 voor een zak acana vraagt dan is dat duur ja... maar meeste winkels vragen maar €69 euro,Carnilove into the wild voer ik zelf regelmatig ma ik koop die aan €50 euro de zak en ik ben daar enorm tevreden van maar komt ook omdat ik die goedkoop kan krijgen dus prijs/kwaliteit is die onverslaanbaar voor me.de celtic die ze verkoopt is al niet goedkoper dan Orijen/acana ervan uitgaand dat je die in een winkel koopt die normale prijzen hanteert

Dus heel dat verhaal de andere bevatten ook veel vlees (barking heads zit qua vlees op niveau van oa RC)...en ze zijn goedkoper dan Acana/Orijen klopt niks van,nuja wist 4 jaar geleden al dat ik daar met minder in men portemonnee buiten ging tov andere winkels was dan ook snel beklonken voor me.

trouwens ze verkoopt ook merken waar veel graan inzit 40/45% dus ze zijn niet allemaal graanvrij,en glutenvrij?de graanbrokken die ze verkoopt bevatten gewoon gluten hoor,weliswaar met gluten waar honden algemeen niet allergisch op reageren maar wil niet zeggen dat het niet kan,eigenlijk moeten ze zeggen gliadine vrij want gluten zijn namelijk de eiwitten die in graan voorkomen dus graan is nooit glutenvrij wel al dan niet afhankelijk van de soort gliadine vrij maar wil niet zeggen als een graan gliadine vrij is dat een hond daar niet allergisch kan op reageren,neem nu mais een veel gebruikt onnodig opvulmiddel vrij van gliadine heb genoeg honden gezien die daar niet goed op reageren niet moeilijk is mais is kapot gekweekte brol

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Sorry,maar nu moet ik je ongelijk geven ivm Barking heads & RC,Ik had mijn zak van Rc meegenomen naar daar en ze hebben naar de samenstelling gekeken en in die van Rc zat meer rijst-gluten-en granen in en zo goed als geen vlees,en bij de Barking heads zit wel vlees in en is zonder gluten en granen,dus je moet niet zeggen dat de Barking Heads hetzelfde is al RC,want daar ben je verkeerd in!

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Rc gebruikt gedroogd gemalen vlees barking head 50% vers vlees,na de bereiding welke brok bevat het meeste vlees denk je?


Een zak lezen gaat verder dan kijken wat erop staat je moet het ook juist ontleden en begrijpen...trouwens barking heads heeft buiten de graanvrije die amper vlees bevatten ook varianten met graan namelijk rijst...tot zover de winkel verkoop praat?


Even de analyze van barking heads fish graanvrij voor de mooie prijs van € 81,95 voor 12kg... Ruw eiwit 23%, vetgehalte 16,5%, anorganische stof 7,5%, ruwe celstof 3%, vochtgehalte 8%, omega-6-vetzuur 4%, omega-3-vetzuur 2,5%,daar zit nog geen 30% vlees in en ja in rc zit uiteindelijk meer vlees...


en kijk eens naar een niet graanvrije barking heads bv de Bad Hair Day 12kg € 61,95 daar zit nog minder vlees in...Samenstelling: Vers bereid lam 26%, gedroogd lam 20%, bruine rijst, haver, witte rijst, luzerne, vers bereide forel 5%, erwten, lamsvet 4%, zalmolie 2%, lamsbouillon 1,5%, zeewier, gedroogde tomaat, ondersteuning van heupen & gewrichten (glucosamine 350 mg/kg, MSM 350 mg/kg, chondroïtine 240 mg/kg) Tja ze kan het goed verkopen...trouwens heb barking heads 2 jaar geleden al een in huis gehad was er met reden vlug weer uit.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  klinkt ook niet slecht maar toch betrouw ik het ook weer niet echt, omdat ik hier niet vaker over gehoord heb."

 Oh ik had juist het merk genomen omdat ik er hier een paar keer over gehoord heb.

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Kauwsnack
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^