Hallooo!! :D

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Kika (Gast)

Hallo allemaal, Ik weet niet zeker of dit hier mag (zo niet, gewoon weer verwijderen), maar ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Kika, een Welsh Corgi Pembroke Mix uit Spanje. Ik ben vanuit Spanje gered en mijn baasjes hebben mij in Duitsland uit het asiel gehaald. Ik ben een ontzettend vrolijke, leuke meid en houd een eigen pagina bij om mensen de dag net zo vrolijk door te laten brengen. Laat gerust een 'Like' achter op mijn site en wie weet, tot snel! Groetjes en veel liefs, Kika!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heel erg welkom, KiKa.......je komt uit Duitsland, jouw naam heeft hier een mooie betekenis !! En voor je bazinnetje, graag een mooie foto van jou.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Hoi KiKa, ik heb geen Facebook, maar mijn Charlii wil heel graag kennis maken met jouw Corgi, dus maak hier op HP alsjeblieft een profiel aan! 

Volgende forumvraag: nieuwe halsband
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^