zo trots op Indie mijn knappe kereltje!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

Ik ben zo trots!! Indie is nu 13 maanden en in november hebben we hem een jaar. Na heel lang in piepkleine stapjes opbouwen is hij deze week 3x zo'n 3 uur alleen thuis geweest zonder een kik te geven!!

De oppas kon door omstandigheden deze week en aankomende week de ochtenden niet oppassen.( Normaal is hij 3 dagen bij haar per week de hele dag als ik werk) niemand kon inspringen dus mijn man zei: "dan gaan we het gewoon doen! hij kan het redelijk voor anderhalf uur dus we vertrouwen hem en gaan ervoor!"

met de hondenmonitor-app konden we hem volgen en de buren gevraagd mee te luisteren. En hij was dus stil. Vandaag heeft ie zelfs zijn Kong leeg gegeten (eerste 2x lag alles onaangeroerd) dus goed teken denk ik.

Dit voelt zo fijn! ik hou de oppas sowieso hoor, want zou hem nooit langer dan 4 uurtjes alleen laten, maar na bijna een jaar nooit meer met mijn gezin tegelijk even boodschappen doen, of even naar de tandarts ofzo is dit een overwinning. We gaan dit dus doorzetten en de oppas gaat hem dan gewoon ophalen na3 uur en daar wil ik dan de komende weken steeds 10 minuutjes bij doen tot ie het 4 uur kan. En dan een keer omdraaien, ochtend bij oppas en dat ze hem dan thuis brengt etc. al duurt dat ook een jaar, hij kan het.

voor het geval het nog niet opgevallen was, ik ben heeeeel trots op mijn ventje! 

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Knap hoor!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Hartstikke goed

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

dank jullie wel!!

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

O wauw wat goed van jullie ;-)

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody 3 doggies

honden foto van Lupa & Cody

Joh wat goed!! Kan me voorstellen dat het als een hele opluchting en overwinning voelt... weer even met het gezin op pad en weten dat Indie rustig thuis is!

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

bedankt!!!

 

honden page profiel SaapSaap 3 doggies

honden foto van Saap

Wat goed dat jullie het zo verantwoord aanpakken zeg! Top dat hij nu even alleen kan zijn, zonder verlatingsangst.

 

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

" Wat goed dat jullie het zo verantwoord aanpakken zeg! Top dat hij nu even alleen kan zijn, zonder verlatingsangst.
  "

 dank je!! hij vindt het nog steeds niet leuk om alleen te zijn, gaat ie ook heel zielig kijken haha, maar geen angst meer volgens mij. De eerste keren was het tot kotsen aan toe als je hem alleen liet. Nu heeft ie zelfs met zijn kong gespeeld en is hij kalm als de oppas komt (in het begin vrat ie je op als je terug was en dan hebben we het over 5 minuten) dus vanaf toen zo opgepakt en het lijkt echt te werken. Nu niet te snel gaan maar kalm zo door. 

Volgende forumvraag: castratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^