Jack russel 16 Jr. ..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ik heb hier zo veel mooie reacties gelezen en ben zeker dat je er wat mee bent. Raad geven ... ? Moeilijk als je er naast staat, dus zeker vanop afstand.

Wat doen ? Ik denk, zoals Tinnetje... Je kent je hond en voelt dingen aan... maakt je ongerust. Opmerkingen van ander familieleden of vrienden kunnen je hierin bevestigen of net een andere mening hebben. Die kun je overwegen en hopelijk krijg je van je DA een objectieve mening... Enn die hij heeft door wat hij bij andere honden zag of meemaakte...

Iets fout doen kun je niet echt als je je gevoel laat spreken. Een dier in de vrije natuur zal niet lang meer leven als er iets goed fout zit door ziekte of ouderdom. Lang afzien is er dan ook niet bij.

Een huisdier dat goed verzorgd wordt zal langer in een moeilijkere fase zitten, maar hoeft ook niet voor eigen voeding of onderdak te zoeken. Pijn of voortdurende onrust en angst vind ik dan wel belangrijk voor de beslissing.

Veel slapen, niet meer zoveel spelen of wandelen... Of dat belangrijk is hangt denk ik af van dier tot dier. Kylie heeft altijd heeeeel graag gerend en gelopen. Ik kan me dus voorstellen dat het leven voor haar niet meer leuk is als ze dat niet meer zou kunnen. Maar zekerheid heb ik daarin niet.

We zullen het zelf moeten zien en aanvoelen als het zo ver is. De keuze die gemaakt zal worden zal er wel een zijn die dan volgens ons in het belang van Kylie zelf is... hoe moeilijk ook.

Ik wens je heel veel sterkte toe en vertrouwen in je gevoelens. En welke beslissing je ook neemt. Achteraf jezelf niets verwijten want je hebt een keuze gemaakt volgens wat je het beste vond voor je hondje.


pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Spondylose bij de oude hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^