Pup problemen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anon (Gast)

Hallo, ik heb een rottweiler reu van 9 weken. Hij bijt veel maar weet dat dit bij t puppy zijn hoort, maar als ik hem in de auto wil doen bijt hij heel hard door en gaat ie door t lint.. hetzelfde als ik hem eruit wil halen. Heb snoepjes en enthousiast praten etc allemaal geprobeert maar helpt niet. Kan ik dit negeren en hopen dat het ophoud als hij ouder is?

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Zit hij in een bench in de auto?Mijn pup bijt ook(9 weken) maar is het wel gewend om met de auto mee te ryden.

Misschien vind hij het te spannend?Desnoods even wandelen voor hij in de auto gaat zodat zijn energie al wat verdwenen is?

Anon (Gast)

Ja hij zit in de bench, ik zal je tip eens proberen al was hij een keer heel moe en beet nog steeds toen ie de auto in moest. Heel erg vind ik het opzich niet maar ik weet niet of ik me er druk om moet maken voor de toekomst.

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Ik geef ook wel een kauwspeeltje met piepertje en ook eventueel nog wat runderhuid in zijn autostoel.

Misschien zit hij niet graag in de bench?Heb je al geprobeerd met zo'n tuigje dat je kan vastklikken in de autogordel?

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Misschien een paar keer trainen met in en uit de auto zonder dat die gaat rijden. En dan proberen toch heel enthousiast te zijn met veel beloningen als hij het goed doet. Zodat hij ziet dat het helemaal niet spannend is.

Anon (Gast)

Heb het idee dat hij het helemaal niet zo spannend vind, soms springt hij er zelf in maar als ik dan het deurtje dicht probeer te doen hapt ie weer keihard in mn handen. Zal de tips uitproberen en de volgende keer een speeltje of kauwbot aan hem te geven.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Is het meer speels happen? Of kan het zijn dat hij het misschien niet prettig vind hoe je hem benaderd als hij in de bench zit?

 

Volgende forumvraag: Hoe puppy leren doorslapen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^