hondenoppas

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Maaike (Gast)

Vraag mij af hoe andere mensen dat doen met hun pupje op werkdagen? Zouden jullie met mij mee willen denken voor opties? 2 dagen in de week is er niemand thuis en zoek ik opvang voor mijn pup. Nu kan je natuurlijk zeggen ja daar had je over na moeten denken voordat je een pup aanschafte. Klopt hebben we ook gedaan maar soms loopt het leven even anders als gepland. Het liefst wil ik haar in huiselijke omgeving hebben. Dus liever geen hondenkennel/pension. Uitlaatservice gaat hem nog niet worden want ze kan geen uur wandelen en 1/2 keer per dag lijkt me wat te weinig. Daarbij is het voor haar ook gewoon gezelliger als ze onder de mensen is de hele dag. Vrienden, familie, kennissen, buren hebben we allemaal gekeken maar niemand bereidt gevonden haar op te vangen. marktplaats, Hondenoppas.nl en hondenoppasgezocht.nl zit er geen actieve opvang in de buurt.. Laten jullie de hond een dag in de bench? Brengen jullie de hond toch naar een kennel? hoe doen werkende mensen dat toch?

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

Misschien woont er wel een opoe bij jou in de buurt?: http://www.oopoeh.nl/

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Ik werk fulltime en heb net een pup.hoe ik het doe?

2,5 week verlof genomen,ook om het alleen zijn te wennen.ik heb een bench open staan in de puppyren zodat hij toch wat kan rondlopen.daarin ligt een heuse speelmat en allerlei speeltjes.drinken en eten doet hij in de bench.

Als we gaan werken zijn neem ik tussendoor een uurtje pauze zodat ik over huis kan om hem even in de tuin te laten en met hem te spelen/of even blokje om.

Dit voor een 3tal dagen,want de andere dagen ben ik er,ofwel mijn partner

Maaike (Gast)

Wat een goeie tip Dees!! nog nooit gehoord van opoeh, fijn ook als je iemand anders er mee kan helpen (jammer dat er 50 euro inschrijfkosten betaald moeten worden dat dan weer wel)

honden page profiel --

honden foto van -

Mijn vriend past zijn werkrooster aan op mijn schoolrooster en als onze hond 4 uur of langer alleen moet zijn (wat dus eigenlijk zelden tot niet voorkomt) ga ik in mijn pauze naar huis. Dan ben ik bijna een uur thuis. Als we nou echt weten dat we allebei de hele dag weg zijn, dan brengen we haar naar mijn opa en oma. 

Maar misschien kun je ongeveer aangeven waar je woont? Misschien is er iemand hier op het forum die tijd heeft om op te passen?

Maaike (Gast)

Hmm ja had ook zitten kijken om iets met werk te regelen, maar heb maar 30 minuten pauze (langer mag niet) en heb 45 minuten reistijd enkele reis dat gaat hem dus niet worden

Ik woon in de provincie Utrecht, Lopik (tussen Schoonhoven en IJsselstein in) Maar rij over de a2 richting Den Bosch dus zou ook geen probleem zijn om langs te brengen en halen in dorpjes langs de snelweg (denk aan Vreeswijk, Vianen, Zijderveld, Beesd, Waardenburg) Mijn man rijdt richting Woerden (dus Linschoten, Benschop, Montfoort is ook geen probleem) oke klink erg wanhopig nu ;) hahah

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Haha, moest erg lachen om je laatste zin! 

Ik woon helaas echt te ver weg (Nijmegen) om je te kunnen helpen.

 

tja, dat is super lastig!

ik persoonlijk vind een hele werkdag plus daarbij jou reistijd van anderhalf uur per dag echt te lang voor een pup en eigenlijk ook voor een volwassen hond.

Ik heb erg veel geluk, op mijn werkdagen past mijn moeder op de kinderen zodra ze uit school komen en zo dus ook op de hond. 

Op deze dagen heb ik de luxe dat ik later kan beginnen en Willem dus eigenlijk nooit langer dan 3 uur alleen is (2 dgn pw) en op mijn derde werkdag is mijn vriend vrij.. 

Maar ja, daar heb jij natuurlijk niks aan! 

Tja wat dan? 

Hopen dat misschien hier iemand reageert die redelijk in de buurt woont en de zin en tijd heeft om op te passen, een oproepje plaatsen bij de supermarkten in de buurt, marktplaats? 

Heel veel succes en ik hoop dat je een fijne oplossing vindt!

 

honden page profiel *Lana**Lana*

honden foto van *Lana*

Wij brengen Lana op werkdagen dat er niemand thuis is ook naar de dagopvang. Bij Everdingen aan de a2, heel blij mee. Ik begrijp dat je liefst een huiselijke opvang zoekt, echter is er wel veel verschil tussen verschillende dagopvangen. Ik wilde ook geen opvang waarbij ze de hele dag in de kennel zit, dat kan thuis namelijk ook wel. Nu hebben we een redelijk kleinschalige opvang gevonden, fijne mensen en Lana heeft het goed naar haar zin daar. Dus wie weet kun je daar terecht (sommige dagen zijn wel al vol). Kijk goed naar de werkwijze van pensions, sommige pensions hebben hele andere werkwijzen en wie weet vind je dat wel prettig. Wat ik ook een voordeel vind van een professionele opvang is dat je minder afhankelijk bent van de oppas, wat doe je als de oppas ziek wordt? Afhankelijk van je werk natuurlijk, maar was hier wel een punt aangezien ik mn werk niet zomaar af kan melden.

honden page profiel Diana en ChicoDiana en Chico

honden foto van Diana en Chico

Ik moest ook op zoek naar een oppas en kon die niet vinden via de genoemde sites.
Ik heb toen een oproep geplaatst op de facebooksite van mijn dierenarts en heb nu een adresje waar hij vandaag geweest is en het erg naar zijn zin had.

honden page profiel CaitCait

honden foto van Cait

Ik heb een pup van 16 weken inmiddels, ik woon met twee huisgenootjes samen en heb het geluk dat zij veel vrij zijn. Op de dagen dat er niemand is vraag ik een buurman, wellicht is er bij jou in de buurt een buurman/vrouw/meisje die kan helpen? Kost vrijwel niks en is in de buurt. Anders een briefje ophangen in je lokale supermarkt? Je kunt ook kijken op pawshake, die hebben van alle soorten opvang voor honden. 

Op de dagen dat ik niemand kan vinden rij ik zelf heen en weer in mijn pauze, of gaat ze naar mijn opa en oma :)

honden page profiel --

Zelf een oproepje op marktplaats zetten heb je de meeste kans dat het ergens toe leid. Zo heb ik zelf ook een oppas gevonden :)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik ging in mijn lunchpauze altijd naar huis, half uurtje lopen, even eten en weer terug naar mijn werk.

 

Ik heb mijn uitlaathondje destijds via Marktplaats gevonden (maar ik vond wel dat hij érg lang alleen zat voor en nadat ik hem had uitgelaten). 

Kimberley (Gast)

Wat jammer dat ik doordat mijn man werkt op de dag, geen kans zie om een pup om de paar uur uit te laten ivm kleine kids.. Anders had ik je graag geholpen, woon nog in de buurt ook ???? 

Anoniem (Gast)

Nu ingelogd! Bovenstaand is van mij haha

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Nou nu dan wel echt ingelogd pff hoop ik haha

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Ik hoop echt dat je iemand kan vinden die op jullie pup kan passen, en anders toch kijken naar een pension/dagopvang ( nog altijd beter dan de pup een hele dag alleen laten ).

 

Het is dat ik je niet kan helpen, woon wel in regio Utrecht, maar dan net buiten het genoemde gebied ( maar ik woon op 1 hoog en kan geen pup een aantal keer per dag de trap op en af dragen, vanwege een slechte enkel ) en mijn 12,5 jarige hond vindt pups ook niet echt leuk, mijn andere hond vindt pups wel interesant buiten, maar weet niet hoe ze zou reageren op een pup in huis.

sabine (Gast)

hoi misschien ben ik je oplossing. Alleen weet ik niet waar je woont,maar uiteindelijk wil ik verder in de oppas van honden . bel me maar of stuur een berichtje.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Dit is al een oud topic 

Volgende forumvraag: dominantie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^