onsteking

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

reemie (Gast)

Hallo ik heb een jacrussel  van 12 jaar hij heb een beits reiniging  gehad maar nu een ontsteking  bij zijn kaak 2 x over antibiotica  maar niet geholpen  dieren arts kan niets meer voor hem doen wie weet raad .help u mij

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Hoezo de da kan niets doen? 

Blijkbaar heeft de antibiotica niet geholpen.

Ik zou naar een andere da gaan!

Je hondje heeft pijn en misschien moet het eerst goed schoongemaakt worden en dan pas antibiotica. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

nog steeds pijn ? en je dierenarts wil je niet meer helpen ? ga naar een ander ... leg uit wat er gebeurd is, misschien kan hij je wel helpen, het is te gek dat je hond na een behandeling pijn heeft in zijn bek en niet geholpen wordt.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

" nog steeds pijn ? en je dierenarts wil je niet meer helpen ? ga naar een ander ... leg uit wat er gebeurd is, misschien kan hij je wel helpen, het is te gek dat je hond na een behandeling pijn heeft in zijn bek en niet geholpen wordt. "

 Ja ik moet er zelf ook niet aan denken zeg , arme diertje

honden page profiel Ingrid De MeulemeesterIngrid De Meulemeester

honden foto van Ingrid De Meulemeester

Bij een andere DA gaan en hopelijk neemt die een RX.

rare DA die niets meer wil doen...

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

De dierenarts die bij de bijna 14 jarige Jack Russell van een baasje dat ik goed ken, een tand heeft getrokken, omdat er boven in de kaak een gezwel zat, heeft dat gezwel ook gewoon laten zitten. Aangezien dierenklinieken vaak geen specialisatie hebben in kaakoperaties, sturen ze de hond niet door, omdat ze de klant dan kwijt zijn! Er zijn wel gespecialiseerde dierenklinieken, die operaties aan de kaak uitvoeren! Het baasje weet niet of het goed of kwaadaardig is, maar is nu gestart met een Forever Aloe Vera kuur en hoopt dat het net zo'n goede resultaten geeft, als bij een paar andere honden, die ook deze kuur hebben gedaan en waarbij het gezwel verdwenen is! 

 

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn

ga naar een andere da. Vraag aan de telefoon of ze verstand van kaak problemen hebben. Laat de ontsteking op kweek zetten.
misschien is deze bacterie(en) wel resistent tegen de ab-kuur.
Neem alles mee wat je hebt. Dus de naam(en) van de ab-kuren en eventueel foto's.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Zijn er rontgenfotos gemaakt? Eenterugkerende zwelling aan de kaak kan duiden op een  kieswortelontsteking. Mbv een rontgenfoto is dat vast te stellen. En dan liefst een speciale foto zoals de tandarts ook maakt. Heeft je eigendierenarts dat niet in huis of vindt ie dat niet nodig, ga dan naar een dierenarts die dat wel doet. Je zou zelfs naar Frans Knaake kunnen, die is "hondentandarts". 

 

Volgende forumvraag: oude hond en pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^