Buurtuitbreiding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis

 Mijn buurjongen, trouwens hij niet alleen maar de hele familie, heeft na spannende weken van wachten bijna de hele nacht voordat hij zijn border collie-pup op mocht halen, wakker gelegen. 's Ochtends zo vroeg mogelijk naar de fokker om nog even de laatste adviezen te krijgen en dan zo gauw mogelijk met de hele familie naar huis. In de auto was het even wat onwennig, maar puplief was - eenmaal thuis - al snel helemaal op haar gemak. Natuurlijk werden Bailo en ik direct opgehaald om kennis te komen maken. Ondanks het feit dat mijn advies is geweest de pup in alle rust te laten acclimatiseren. Maar voor ons wilden ze dus een uitzondering maken. Enthousiasme zullen we maar zeggen. Het beestje ontkwam niet aan de eerste inspectie van Bailo en liet dit gelaten toe. Een poosje later was de spanning wat de pup betreft geweken en ging het diertje er bij liggen.  Zoals het eruit ziet, ligt ze al in de stereotype fixeerhouding, of is het vermoeidheid? We komen er in de loop van de tijd wel achter. Eerst maar even alle prikkels laten verwerken.  En dit geldt niet alleen voor de pup, maar ook voor haar mensenfamilie. Zij hebben gevraagd of ik ze de komende periode wil ondersteunen en ook ik ben van goede wil. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Geweldig een pupje in de buurt! Dat word vaak koffie drinken met zn allen, of een stukje wandelen.

 

Wat leuk dat deze mensen u vragen voor ondersteuning. Ik denk dat dit pupje dan wel uit zal groeien tot een lieve en stabiele hond!

honden page profiel SiaraSiara 3 doggies

honden foto van Siara

Wat een schatje :3 wens ze veel plezier en succes toe met de nieuwe aanwinst. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat leuk zo is het ook een beetje jullie pup. Succes met het ondersteuen!

honden page profiel DeesDees 3 doggies

honden foto van Dees

'Zoals het eruit ziet, ligt ze al in de stereotype fixeerhouding' .
Leuke pup, gaat vast helemaal goed komen met haar.

Volgende forumvraag: Foto challenge augustus!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^