Het gaat steeds beter met Rik + foto's

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElskeElske

honden foto van Elske

Na mijn laatste topic over het ‘bijtincident’ waardoor ik behoorlijk onzeker was gemaakt over mijn eigen hond (nog bedankt voor de opbeurende reacties van vele van jullie!) kan ik nu echt zeggen dat mijn band met Rik steeds sterker wordt.

 

Hij vertoont buiten nog steeds hyperactief gedrag in interactie met andere honden en mensen (opspringen) omdat hij het allemaal zo spannend vind, al blijft dit de laatste tijd vaak ook beperkt tot alleen de ontmoeting waarna hij vervolgens ‘normaal’ gaat spelen.  Er lijkt dus echt verbetering in te zitten, al kan hij af en toe nog steeds erg lomp spelen met andere  jonge, ook onzekere honden.

 

Maar ik besef me steeds meer en meer wat een gemakkelijke en lieve hond hij binnen ons gezin is…

 

Hij is graag in de buurt van onze kinderen, pikt veel van onze jonge kat die graag eens in zijn poten wil bijten en hangen. Onze konijnen kunnen we in de huiskamer laten lopen met Rik erbij.

 

Ik kan zonder moeite overal een teek bij hem verwijderen, hij laat zich gewillig kammen,  föhnen,  nagels knippen en zelfs zijn tanden kan ik poetsen met een elektrische tandenborstel 

 

Hij gaat altijd met ons mee naar familieverjaardagen waar er een tiental kinderen rondlopen in de leeftijd van 2 t/m 10. Ze aaien hem tegen de haarrichting in, gillen van enthousiasme als hij een trucje doet, zitten vlak voor zijn neus op de grond chips te eten en hij vind het allemaal prima. Blijft keurig netjes op zijn kleed liggen als ik hem dat zeg of loopt rustig tussen de kinderen door de kruimels van de grond te eten.

 

Hij is deze vakantie voor het eerst mee geweest naar een camping waar hij het super deed! Hij vond de vreemde geluiden wel spannend maar liet zich ook geruststellen door ons. Sliep bij ons in de tent waar hij ’s ochtends rustig bleef liggen tot we allemaal wakker waren.  

 

Ook alleen thuis blijven gaat erg goed, hij mag daarbij zowel in de huiskamer als de gang komen en hij heeft nog nooit iets kapot gemaakt.

 

Dus ondanks dat hij af en toe buiten nog een flinke stuiterbal is, besef ik nu meer dat hij ook echt heel veel goede kanten heeft.  Volgens de gedragsdeskundige wordt zijn hyperactieve gedrag buiten echt minder als we er aan blijven werken en zal hij ook rustiger worden naarmate hij volwassener wordt.

Ik ben dankbaar dat het zo goed gaat en heb alle hoop voor de toekomst!

 

 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Top zeg!

 

En die foto's bij de sproeier!  Geweldig! 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Wat goed!  Leuke foto's!

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Super zoals Rik nu is.

De schitterende foto's spreken boekdelen.

honden page profiel KimKim 3 doggies

honden foto van Kim

Rik lijk een ideale hond voor jullie als ik het zo zie in de foto`s en in je verhaal!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Prachtig om te zien en lezen!

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Prachtige foto's en leuke positieve update !

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ik zie .....een geweldige hond ..op de juiste plek ...in het juiste gezin...die ook nog hele mooie foto's kunnen maken

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody 3 doggies

honden foto van Lupa & Cody

Oh wat een prachtige en sprekende foto's. Normaal zijn dit soort foto's alleen voor bekenden van de hond heel fijn omdat je precies de blikken etc kent maar Rik straalt zóveel liefde en tevredenheid uit. Hij zit absoluut op zijn plek bij jullie!! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^