Oude Topics

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IsalindeIsalinde 3 doggies

honden foto van Isalinde

"  
Is het niet juist belangrijk om het zo onderwerp zo breed mogelijk te laten zien ? 
Wanneer een topic groter is zijn er meer meningen meer manieren meer opties, meer ruimte om je eigen mening te creeren over wat je wel en niet wilt.
 
Misschien had je die opties in een nieuw topic helemaal niet gezien of de ervaringen gelezen die mensen voor jou op hebben gedaan.
 
Als er nu een optie was, dat wanneer iemand op een onderwerp zoekt, alleen het laatst aangemaakte onderwerp verschijnt, maar daarnaast in de zijbalk je de optie hebt de andere topics die eraan gerelateerd zijn samen te voegen ?
Dus niet linkjes naar de oudere topics maar gewoon met 1 druk op de knop het verschil maken tussen een nieuw topic of alle topics samengevoegd.
Als er wat handige harries als mod zijn hier moet dat kunnen "

 Het probleem hierbij is dat veel mensen niet alles doorlezen en dus echt vooral reageren op het openingsbericht. De vraag die jij in datzelfde topic, maar helemaal achteraan, stelt, wordt dan niet altijd gelezen. 

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Misschien wel standaard op slot zetten met een soort toevoeging:

Dit is een oud topic, heb je een soortgelijke vraag dan adviseren we je om een nieuw topic te maken zodat je gerichte en actuele adviezen
krijgt.

Ik denk ff hardop hoor....

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Forum opties
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^