inenting ontstoren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Lotje & Moos (Gast)

Ik ben benieuwd naar reacties van 'baasjes' die de inenting van hun hond homeopatisch ontstoren. Ik zou jullie ervaringen heel graag horen. Bedankt alvast!

Lotje & Moos (Gast)

Helemaal niemand?

 

Upje dan maar!

Ik heb het gedaan toen mijn hond dubbel en dwars overgevaccineerd was ivm de papierwinkel voor een vliegreis (helaas moest ik wel, het ging om een verhuizing en geen vakantie). Mijn hond had daarna veel klachten die samenhangen met een reactie van het immuunsysteem (oa demodex). 

Ik vond het positief, net alsof haar immuunsysteem even een trap onder de kont kreeg en zijn zooi weer ging regelen  daarna heb ik het niet weer gedaan (vaccineer nu veel voorzichtiger en op maat), dus ik durf niet te concluderen of het puur toeval is geweest. Er veranderden namelijk veel meer dingen voor haar in die tijd - betere voeding, ander klimaat, etc. 

 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Ik heb het afgelopen jaar bij Ten gedaan omdat hij doordat zijn chip niet meer leesbaar was opnieuw gechipt en daardoor ook wederom voor rabiës geënt moest worden. Noodzakelijk anders konden we niet de grens over naar huis (al was ik liever daar gebleven). Wat het gedaan heeft en of het überhaupt wat gedaan heeft weet ik natuurlijk niet zeker. Maar na voorgaande entingsellende met Loco was dit op dat moment goed voor mijn gemoedsrust.

honden page profiel DanielDzDanielDz

Verspil je tijd en geld niet.

Volgende forumvraag: Wat voor soort vacht?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^