vakantie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Pup bij een oppasadres laten tijdens vakantie (Gast)

Hallo allemaal, Kiba is inmiddels 7 maanden oud en over een paar weken gaan we voor het eerst zonder haar op vakantie. Is het dan het beste om haar bij een pension achter te laten of te laten logeren bij familie of vrienden? En hoe pak je dat aan? Moet je haar eerst aan die mensen laten wennen door met haar daar te gaan logeren? En kan ze dan niet weglopen? En wat als (al is die kans klein) ze dan loops wordt? Alvast bedankt, Zoro

honden page profiel valerievalerie

honden foto van valerie

Het is denk ik te zien hoe je hond leeft bij jou thuis.

Zit je hond in een bench? Of ligt die 24 uur languit bij jou in de zetel. Kent die al wat familieleden die het wel zien zitten om er voor te zorgen. Want dit vraagt veel energie. 

Weet dat ze in een pension vaak in een kennel zitten en niet bij de eigenaars in de living. Dus honden die dit niet gewend zijn kunnen wel wat wegkwijnen daar. 

Bij familie kan natuurlijk ideaal zijn als ze het zelf zien zitten er tijd voor kunnen inbrengen natuurlijk. 

Neem je hondje al eens mee om kennis te maken met de familie en het huis. Schrijf alles mooi uit hoe jij met je hond omgaat en de gewoontes zodat er zo min mogelijk verandert :)

 

 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Ik denk dat je rijkelijk laat bent, als je haar nog in een pension zou willen hebben. Maar bij een al bekend familielid is een goede optie.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^