YAMI brokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Ben toch eens benieuwd. Toen ik vorige week in de dierenwinkel was om spulletjes voor onze nieuwe pup te kopen probeerde de meneer van de dierenwinkel mij een zak YAMI voer aan te smeren. Een heel verhaal over hoeveel vlees en blabla, beste voer blabla.

 

Heb het niet gekocht ofzo (eigenlijk ook niet van plan), maar ben nu toch wel benieuwd, iemand bekend met dit merk? En is het zo vreselijk goed?

 

Kan ik de dierenwinkel meneer vertrouwen...... hihi.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Gewoon met google te vinden:

Bijv. Excellent Adult 20% kip, 26% rijst, 20% aardappel.

Voor het overige zie http://www.yamipets.nl/adult-hondenvoer/excellent-adult/

Vleesaandeel 20% is laag.

Percentage rijst en aardappel totaal 46%!!!!

Ik geef de voorkeur aan graanvrije brokken met een hoog vlees en/of visgehalte.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Is gewoon jarco maar dan onder een andere naam meer bedrijven doen dat oa profine/sams field is om de verkoop te verhogen met iets zogezegd nieuw en zoveel beter........

honden page profiel mymymymy

honden foto van mymy

Maar waarom zegt die man dat dan? waar ik dus vooral benieuwd naar was, in hoeverre krijg je juiste info, ik had inderdaad daar al op de zak gezien dat er weinig vlees in zit. Volgens hem was het echter het beste. Hoge dierlijke eiwitten blabla.

 

In een dierenwinkel zou je toch eerlijke info mogen verwachten? Er staan daar tig merken, dus het lijkt mij niet dat het om het geld zou gaan, want ze zijn partner van royal canin, dan zou hij dat wel aanraden lijkt mij.

honden page profiel ~ Luna & Lèxi ~~ Luna & Lèxi ~

honden foto van ~ Luna & Lèxi ~

Tsja wat mij wel opvalt hier in de dierenwinkels is dat de kwalitatief goede brokken daar niet verkrijgbaar zijn. Merken zoals acana,orijen,totw,wolfsblut,dlg etc. verkopen ze niet.. Mij werd in de winkel verteld dat Jarco kwalitatief het beste was wat ze daar verkopen en ik lees net hierboven dat dat vergelijkbaar is met yami. 20% vlees vind ik ook heel weinig. 

Volgende forumvraag: Orijen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^