Parvo

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sanou (Gast)

Hoi Mijn hond heet Sanou .  Weet iemand als een hond in aanraking is geweest met parvo en er geen last van heeft gehad .Hoelang houdt hij dit virus bij zich?      

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ik zie dat je nog geen antwoord hebt gehad. 

Ik weet niet veel over parvo dus ik gooi even je topic omhoog zodat het iets meer opvalt. 

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Parvo kan onder ideale omstandigheden wel een jaar overleven in de leefomgeving.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je geeft te weinig info van je hond hierover. is je hond in aanraking geweest met parvo ? is je hond ingeent voor de parvo ?

als je hond is ingeent, kan die een tik van de parvo krijgen/hebben als die daar mee in aanraking komt, heeft je hond toch een tik ondanks de entingen, dan zou ik goed oppassen , parvo is zeer besmettelijk, en het virus wat dan in je huis zit kan lang blijven daar, goed ontsmetten en ja op je hond letten, desnoods eens overleggen met je dierenarts wat je zoal voor maatregelingen kan treffen hierover...

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Parvo is zo besmettelijk en je kan het zelfs aan je schoenen mee nemen en overdragen. Maar hoe oud is je hond en is hij volledig ingeent?.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Parvo is met name een weerstandsprobleem. Is een hond hiermee in aanraking geweest, dan heeft het torenhoge titerwaardes waar hij de komende jaren prima mee vooruit kan. Daar kan geen enting tegen op. Niet elke pup of volwassen hond wordt ernstig ziek. Vaak gebeurt er niets of beperkt het zich tot zeer milde verschijnselen. Gewoon goede hygiëne in acht nemen, gezonde voeding en weerstandsverhoging kunnen het risico sterk beperken.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^