Weer apk gekeurd.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Vanmorgen naar de dierenarts voor de apk. Puck vind het er onwijs gezellig ik denk omdat de wachtkamer en kantoor in een normale keuken zijn en alle baasjes en bezoek wat zo even binnenkomt zit aan een keukentafel en aan een bakkie koffie of thee, voor kinderen is er ranja, in de behandelkamer is het wat minder leuk en stelt ze zich eigenlijk wel een beetje aan.

De jaarlijkse entingen gehad en Puck heeft al een tijd een bultje op haar rug zitten. Toch even gevraagd wat het was. Dierenarts gaf aan dat ze mogelijk eens gebeten was door een teek of iets anders. Niet teveel aan pieren een keer in de week controleren of het ook veranderd van vorm. Mocht het steeds andere afmetingen hebben dan moet ik terug gaan komen. Voor nu niet iets om in te snijden gelukkig! Puck heeft er ook geen last van, behalve als je er wat harder aan drukt ofzo, maar dat was eerder het vel wat dan gevoelig was.

Tevens even kennisgemaakt met 2 dove teckel pups die voor een gehoortest kwamen. Ooh wat waren ze schattig! De 2 zochten nog een baasje, maar sterk als ik was heb ik de boot afgehouden (stiekem was dat vreselijk moeilijk). Het nest bestond in totaal uit 8 pups!

Ook puck was super lief naar de pups. Lekker snuffelen en ondertussen maakte ze van die ja hoe zeg je het, knorrende geluidjes met af en toe een piepje tussendoor hahaha. 

 

Nu weer lekker thuis, zal Puck eens even wat lekkers doen en voor mezelf een glaasje drinken in doen.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat een fijn bezoekje aan de dierenarts! Geen enge conclusies van de DA en nog puppy knuffelen ook 

 

Ik zou het ook vreselijk moeilijk vinden om deze dove pups te laten gaan. Pups hebben nu eenmaal altijd een magische werking op mensen  haha 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Puck vind het daar in de keuken altijd leuk. Het liefst loopt ze rond, maar dat gaat niet altijd omdat niet alle dieren even aardig zijn.

 

Klopt, pups zijn altijd leuk, wil ze altijd wel stiekem meenemen haha. Maar het verstand zegt, niet doen! Nu geen tijd voor. Als je zo'n stap zet, dan bereid je je voor en zorg je dat je de eerste weken/maanden vrij bent.

 

En gezien ik dat nu niet ben, kan het dus ook niet.

Volgende forumvraag: Echt een trouwe pup!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^