Zomer !! verhalen over de zomer met de honden, hoe komen ze de zomer door !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Klaar, kledendroog en super schoon, was nog gedaan, allemaal in de kast, Bams uitgelaten en gegeten.......morgen. .... Waterkraan...nog een dag flink klussen, helaas wordt het warm. Maar heb ik eenbuitenkraan, voor Bams. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Monique heb ik ook wel zin in....maar Bams heeft wat te weinig aandacht gehad, dus voeten omhoog en samen zijn........Joyce nee dat kan niet he, ondeugend, hahahaha

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Hee, goed bezig Willemijn! Heb je morgen ook eindelijk je buitenwaterkraan. Ga je dan ook die automatische waterbakvuller ofzo, wat hier ooit weken geleden een keer aan de orde is geweest, ook kopen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nee dat ga ik niet doen, er staan genoeg bakken en die worden op de dag vaak verschoond, en Bams is misschien wel zo,n hond die dat in het geheel niet op prijs steld, en dan heb ik een dure aankoop gedaan, zou nog anders zijn alsBams echt buiten zou leven maar dat is niet aan de orde, dus nee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zo, genoeg is genoeg, nu lekker naar criminal mind kijken. Morgen watuitslapen, betekend dus niet om vijf uur op. De vriend komt om 8 uur in de ochtend...........

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Nee dat ga ik niet doen, er staan genoeg bakken en die worden op de dag vaak verschoond, en Bams is misschien wel zo,n hond die dat in het geheel niet op prijs steld, en dan heb ik een dure aankoop gedaan, zou nog anders zijn alsBams echt buiten zou leven maar dat is niet aan de orde, dus nee. "

Ok Willemijn! Het was ook maar een vraag. Lijkt me trouwens wel fijn weer zo'n schoon huis! En die buiten waterkraan, ideaal voor je planten in droge periodes!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gijs was goed op behendigheid!! Tunnels, wip, zelfs de slurf, geen probleem. Richting het eind was hij er wel klaar mee, dan ging hij na een paar toestellen terug naar onze plek en daar staan ipv het rondje af te maken, haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ok Willemijn! Het was ook maar een vraag. Lijkt me trouwens wel fijn weer zo'n schoon huis! En die buiten waterkraan, ideaal voor je planten in droge periodes! "

 Ik heb water tonnen, niet voor Bams hoor, af en toe voor haar voeten schoon te maken maar voor de rest niet,,,, het is heerlijk als ze gezwommen heeft om haar even af te spoelen......       Een uurtje later opgestaan, nog lekker buiten, bams krijgt vandaag een rustdag !!!!!    Hahahaha       Maar neem voldoende tijd voor d'r hoor, maar alle aandacht vandaag krijgt ze niet......ooooooooooooooooooo

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wordt warm vandaag, in het noorden 25 graden en meer in het zuiden 32 graden en meer, doe rustig aan, van het weekend wordt het weer wat koeler, lekker voor ieder vandaag een rustdag, ja toch.........

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Wij zijn al naar de markt geweest. Ik weer groenten fruit vis en nootjes in huis voor de komende week en de hondjes een lekkere wandeling nu het nog niet te warm was.
Aardbei bij het ontbijt vandaag gedeeld met de hondjes. De rest van de dag zal hier veel onder de bomen kort gewandeld worden. Misschien vanmiddag nog even zwemmen. Vanavond geven ze voor hier code geel, ik hoop het niet want het is vanavond muziek op het veld. Ik wilde eigenlijk lekker op het balkon met de hondjes daarvan genieten. Maar ja als het noodweer word gaat het natuurlijk niet door. We wachten af. Hondjes liggen nu uit te rusten.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen,gisteren is het laat geworden,de hondjes zijn al uitgelaten,het is best al warm.

 

Vanmiddag moet ik naar een vriendin,ze heeft een witte herderpup gekocht,straks even naar de da zo'n rawhide bot kopen,kan niet met lege handen op kraamvisite komen hihihi....het wordt dus heel de middag hondenpraat. Haar vorige honden waren met Tosca opgegroeid,de herinneringen zullen weer opgehaald worden,de avonturen die we samen beleeft hebben,ik weet nu al dat we weer de slappe lach zullen krijgen.

 

Witte honden die we in de winter op onze blote voeten stonden af te spoelen in de zee omdat ze in mensenstront gerold waren. Haar hond die in een woonkamer liep van turkse mensen en daar trots bleef staan paniek alom.....zoveel leuke dingen die we samen delen.

 

Heb er zin in.

honden page profiel NathalieNathalie 3 doggies

honden foto van Nathalie

Hier al om een uur of 6 met de honden naar het bos gegaan, was echt frisjes, heb een lange broek en trui aan moeten doen! Daiko en Zina vonden het wel heerlijk! 

 

Nu liggen ze hier allebei onder de tafel naar me te staren tot ze een stukje boterham krijgen... 

Dadelijk maar eens naar de bakker voor taarten te bestellen voor het verjaardagsfeestje van ons dochtertje, ze wordt vandaag 1 jaar, maar het feestje is voor zaterdag. Gaan de honden ook weer geweldig vinden, zoveel mensen hier. Mijn vader kennen ze echt heel goed, ik moet nog maar zeggen "Opa is hier" en ze worden al gek haha!

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

goeie morgen allemmaa,

Heb met de post deze morgen ven oervoer de papieren had voor een

voedsel analyse te doen , moest een wap maken in de mond op de tong en kaak en haar van Zelda in een apart zakje van uit haar borstel en nog 3 zakjes voor haar snoepjes te testen, heb net vlug gedaan en met de post aangetekend vlug verstuurd naar nederland en via mail krijg dan bericht en dan geven ze juist de voeding voor haar waar ze niet alergische aan is.

 

Ook een lange wandeling gemaakt 5 km maar laatste 500m heb ik haar gedraagd te moe en werd ook veel te warm voor haar had gelukkig altijd water mee om te drinken . hier is weer super héét vandaag en om 1.30 werken maar mijn ventje is voor mijn Zelda tje thuis kan haar niet meer missen ....... 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Einde van de morgen een rondje onder de bomen gedaan was toen goed te doen. Nu net terug van het water. Hondjes lekker verkoeling gehad. Beetje zwemmen, beetje droog rollen in het gras en beetje opdrogen aan de kant. Daarna weer in de fietsmand en hop naar huis.beide lekker uitrusten nu ;-) rond 17u weer rondje onder de bomen. We komen de warmte zo wel door.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

He ik had hier net toch een heel verhaal getypt?

Nou nog een keer dan maar, gekopieerd uit het cafe:

 

Pfieuw, nou wij zijn ook eindelijk weer terug. Gijs had een vreselijke puberbui......

 

Ik ging met de fietskar naar het veldje om te zwemmen, hij was daar al drie kwartier aan de gang minstens dus ik wou terug. Ik loop bij het veldje weg waar hij anders achter me aankomt, maar hij bleef gewoon in het water staan! Komt er een meneer op een scootmobiel gaat hij daar luid blaffend achteraan, kon ook niet helpen want die meneer reed weg van mij. Ik ben de andere kant op gelopen, kwam hij achter me aan om vervolgens de verkeerde kant op te rennen. Ik heb me nog een tijdje verstopt achter een struik. Geen effect. Hij springt op een ander punt de sloot weer in, ik ben stug doorgelopen naar de fiets, niks nada geen gijs. Dus ik ben weer teruggegaan want ik had geen zicht op hem en wie weet zag hij wel vast in het riet ofzo. Nee hoor meneer was lekker plantjes aan het slopen en aan het zwemmen, pff. Ik ben er bij gaan staan en heb hem genegeerd en toen hij even niet op letten tijdens het riet slopen heb ik hem gepakt. Pfffff, wat een puberbui!

 

Nou maar ik heb wél hele leuke fotos

Even het water testen

 

Jippieeeeee

 

 

Meneer hoeft niet eens terug te lopen..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

verwende hond die Gijs.....

 

erg warm maar wel een lekker windje, dat weer wel, maar voor Bams echt heel warm, ze ligt op de plavuizen lekker binnen, voor de open tuindeur.... koel... daar is nu schaduw... niet veel aandacht gehad, de buitenkraan is een feit.. heerlijk..... en de berging schoon gemaakt alle apparaten van zijn plek geweest, schoon eronder, en hoop weg gedaan. dus weer ruimte gecreeerd..... zaterdagavond als dank een etentje, lekker bij de chinees, lopend buffet... de buitenkraan kost me niets.....

 

maar voorlopig heb ik het weer gehad met die schoonmaakwoede. hahahaha....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geen paniek, maar let wel op. !

 

 

do 13 aug 2015, 15:26
|
Code geel voor hevige onweersbuien
DE BILT - 

Het KNMI heeft voor donderdagavond code geel afgegeven voor gevaarlijk weer. Vanuit het zuidwesten en zuiden neemt de kans op onweersbuien toe. Deze buien kunnen samen gaan met (zware) windstoten, hagel en lokaal kan er in korte tijd veel regen vallen, die tot wateroverlast kan leiden.

 

Het KNMI zegt dat de onweerskans in de nacht van donderdag op vrijdag afneemt, maar later op vrijdag is er toch weer kans op onweersbuien in het hele land.

Code geel is de op twee na hoogste alarmering van de vier die het KNMI gebruikt.

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

" verwende hond die Gijs.....

 

erg warm maar wel een lekker windje, dat weer wel, maar voor Bams echt heel warm, ze ligt op de plavuizen lekker binnen, voor de open tuindeur.... koel... daar is nu schaduw... niet veel aandacht gehad, de buitenkraan is een feit.. heerlijk..... en de berging schoon gemaakt alle apparaten van zijn plek geweest, schoon eronder, en hoop weg gedaan. dus weer ruimte gecreeerd..... zaterdagavond als dank een etentje, lekker bij de chinees, lopend buffet... de buitenkraan kost me niets.....

 

maar voorlopig heb ik het weer gehad met die schoonmaakwoede. hahahaha.... "

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Het valt hier met bakken uit de lucht,waait,onweert en we kunnen voorlopig niet gaan lopen. Het is ook heel erg broeierig.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Oh die Gijs, dat zijn echt puberstreken inderdaad!

Maar aan de foto's te zien heeft hij het reuze naar de zin gehad.

 

Monique, oh bah honden die rollen in de mensenpoep is zo verschrikkelijk vies, dat heeft laatst een hondenvriendje van Black nog gedaan. Van de vissers die bij het water in tentjes overnachten, die mensen zijn een uur bezig geweest om hem schoon en reukvrij te krijgen.

 

Willemijn, Bamse kan best toe met een rustdagje denk ik.

Ze heeft helemaal niks te klagen en af en toe moet je ook andere dingen doen, helemaal als je een schoonmaak bui hebt.

 

Het was hier ook broeierig warm, ik hoop niet dat het hier zo gaat onweren eigenlijk.

Hier is het nog wel steeds droog.

 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Hier inmiddels noodweer. Kortste muziek avond op het veld dit jaar. Gelukkig iedereen snel geëvacueerd! Hondjes waren op tijd uit geweest dus die zitten safe. Ter illustratie het was hier binnen 45min zo donker als snachts en dat is het nog steeds. Hondjes vermaken zich met runderkophuid. Veilig binnen!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hallo iedereen.

Ik ben ook weer terug van weg geweest.

Veel gebeurt de laatste 2 weken.

Net even lekker gelopen met Jut en Jul.

Het is hier ook broeierig maar geen regen en onweer.

Nog wat foto's van mijn monsters (Psst zitten een paar bij met Chaka)

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Bedankt nog iedereen voor de beterschap wensen voor Freggle!

Hij heeft eigenlijk maar één nacht en dag zo vreselijk gehoest.

Nu nog maar heel af en toe dus hij knapt al heel snel op.

Zo goed zelfs, dat ik dacht om maar met de kuur te stoppen.

Maar bij de dierenarts zeiden ze dat ik de kuur moest afmaken dus dat is misschien beter dan?

Het is gewoon een taai, oud hondje denk ik 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Bedankt nog iedereen voor de beterschap wensen voor Freggle!
Hij heeft eigenlijk maar één nacht en dag zo vreselijk gehoest.
Nu nog maar heel af en toe dus hij knapt al heel snel op.
Zo goed zelfs, dat ik dacht om maar met de kuur te stoppen.
Maar bij de dierenarts zeiden ze dat ik de kuur moest afmaken dus dat is misschien beter dan?
Het is gewoon een taai, oud hondje denk ik  "

Als het een kuur is, altijd afmaken!!! Dat geldt ook voor mensen!!!

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Jeetje wat was het vanmorgen fris! Had een vestje aangedaan want brrr....

Later natuurlijk veel zon en toen kwam ook de warmte. Wel heeft het heel de dag gewaaid tot een uur of 7. Benauwd en windstil nu. Stilte voor de storm?

Vanmorgen met Chica een stukje dijk gewandeld. Heb er maar een snuffelronde van gemaakt dus toch goed half uur wet. Tussen de middag was ze bij mn vader omdat ik met mama even erop uit was.

Die heeft maar een klein rondje gelopen. Voor ik weer naar huis ging Chica daar even laten plassen. En toen om 8uur nog 20 minuutjes gelopen.

Straks nog een laatste rondje.

Al met al een beetje een gekke wandeldag, morgen zien we wel weer.

 

Lieke, wat een steken heeft Gijs zeg!

Sylvia inderdaad wat Martin zegt, altijd de kuur afmaken!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Erg warm vandaag, vanmiddag ook niet naar het bos geweest (auto gaf 37 graden aan). Vanmorgen plas op de hoek en vanmiddag ook nog 2 keer naar de hoek geweest. Begin van de avond kort rondje bos.

 

Wel lekker de hele middag in de tuin geweest. De wind maakte dat het wat minder heet aanvoelde dan het was.

Heb vanmorgen het beddengoed gewassen, vanmiddag gelijk opgehangen. Straks lekker in een schoon bed slapen, ik vind het elke keer weer lekker, buiten gedroogde was 

 

Van mij mag het nu wel wat koeler worden eigenlijk, in huis ook weer 26 graden, niet lekker.

Het waait nog steeds behoorlijk, maar het waait niet door, ondanks dat er van alles open staat de hele dag (geen zon meer in huis).

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Wat is het nog warm buiten.

Er zit weer een egel in de tuin...ging wat hooi brengen bij de pony en zag in het donker een bult op het grasveld. Liep er naar toe en zag dat het een hele dikke egel was.

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

" He ik had hier net toch een heel verhaal getypt?

Nou nog een keer dan maar, gekopieerd uit het cafe:

 

Pfieuw, nou wij zijn ook eindelijk weer terug. Gijs had een vreselijke puberbui......

 

Ik ging met de fietskar naar het veldje om te zwemmen, hij was daar al drie kwartier aan de gang minstens dus ik wou terug. Ik loop bij het veldje weg waar hij anders achter me aankomt, maar hij bleef gewoon in het water staan! Komt er een meneer op een scootmobiel gaat hij daar luid blaffend achteraan, kon ook niet helpen want die meneer reed weg van mij. Ik ben de andere kant op gelopen, kwam hij achter me aan om vervolgens de verkeerde kant op te rennen. Ik heb me nog een tijdje verstopt achter een struik. Geen effect. Hij springt op een ander punt de sloot weer in, ik ben stug doorgelopen naar de fiets, niks nada geen gijs. Dus ik ben weer teruggegaan want ik had geen zicht op hem en wie weet zag hij wel vast in het riet ofzo. Nee hoor meneer was lekker plantjes aan het slopen en aan het zwemmen, pff. Ik ben er bij gaan staan en heb hem genegeerd en toen hij even niet op letten tijdens het riet slopen heb ik hem gepakt. Pfffff, wat een puberbui!

 

Nou maar ik heb wél hele leuke fotos


Even het water testen

 


Jippieeeeee

 

 


Meneer hoeft niet eens terug te lopen.. "

 



Amai wat een deugniet vandaag, bij hen geen vuiltje aan de lucht en wij maar stressen dan ;-)

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

Nog vlug een klein toertje rond de blok want hier aan de kust vanaf 7 uur donder en bliksem en massa regen, had geluk juist thuis van werk, was al zo donker dat nacht leek :-)

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Alleen maar bliksem en wind.... nog geen spat regen.....

 

pagina 52 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 5253 54 55 56 57 58 59 60
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^