Zomer !! verhalen over de zomer met de honden, hoe komen ze de zomer door !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Haha Lieke dan heeft Gijs nu lekker tijd om bij te komen van al de ondernomen dingen.

 

Charlii gaat uit logeren Hettie, leuk! Ivm jullie vakantie? 

 

Monique een ereader begin ik het liefst niet aan... een boek moet wel echt een boek zijn Ik zie wel in dat het makkelijker is maar ik kan er nog niet aan hoor

 

Ik heb weer een bult boodschappen in huis gehaald. En een nieuwe bescherm deken voor op de achterbank in de auto voor Chica. Lag in de opruiming bak bij de lidl. En die ik nu heb is wel aan vervanging toe...

 

Vanmorgen weer naar het water geweest. Zowaar wilde Chica toch wel 3 keer de stok gaan halen haha.

Er kwam een man aan met vis spullen. Zei geeneens Goedemorgen terug toen ik dat zei en keek mij haast weg... ik dacht dan blijf ik nog lekker 5 minuten treuzelen... die vissers denken net zoals wielrenners dat heel de wereld maar plaatsmaakt voor hun....

Zo even een slenter rondje met Chica. Het waait een beetje hier maar het is wel zon 27 graden denk ik. En een felle zon.

We houden het verder ook rustig vandaag. Strijken, daar is het te warm voor. Morgen nog een dagje vrij en wat minder hoge temperaturen dus dan strijk ik wel

honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor ! 3 doggies

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Pffffff hier 30 graden! Cantor is aan het smelten....

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Hier rond half 12 nog een blokje onder de bomen gedaan dat was goed te doen. Daarna nog even naar de supermarkt.hondjes gevulde kong gegeven. Jaimy was er zo druk mee dat hij niet eens doorhad dat ik terug was, haha! Dus 20min braaf stil geweest. Nu lekker rusten. Straks op balkon.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier houden wij ons heeeel rustig... Bams ligt onder de propeller, goed toeven, ook voor mij, wil haar dan niet in haar uppie onder de propeller laten liggen, zorgen dat ik aanwezig bent.... vanochtend heeft ze de hele ochtend nog buiten kunnen liggen, nu niet meer, te heet.

 

morgen wordt het minder warm, wij blij , jullie toch ook blij he.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" hier houden wij ons heeeel rustig... Bams ligt onder de propeller, goed toeven, ook voor mij, wil haar dan niet in haar uppie onder de propeller laten liggen, zorgen dat ik aanwezig bent.... vanochtend heeft ze de hele ochtend nog buiten kunnen liggen, nu niet meer, te heet.
 
morgen wordt het minder warm, wij blij , jullie toch ook blij he. "

 Zeker weten Willemijn!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wij zijn net terug van een  zeer klein rondje, te heet... dat ging het niet worden, zelfs ik voelde de deken op me branden... even plassen en ze ligt weer binnen, geen doen, ze hoeft niet uit voor een wandeling, ze heeft vanochtend vroeg genoeg gedaan, en ik verkijk me er een beetje op, het is heerlijk koel binnen, nog wel.

 

maar al bij de eerste stappen buiten dacht ik... dat gaat het niet worden, plassen en naar binnen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Goedemorgen,de hondjes liggen alweer lekker buiten.
Lieke ook weer thuis.
Joyce,ik ben ook dol op lezen,heb voor mijn verjaardag een e-reader gekregen. Heb overal dat ding bij mij,bij de kapper,wachtruimtes e.d.
Zit alleen nog een beetje te klooien met de biebboeken,zoon zal eens komen kijken. 
 
willemijn jij bent een echte sportvrouw,jij leest als je op de crosstrainer bezig bent,dan moet je wel een hele goede conditie hebben.
 
Lief die foto van Mellow. "
 

 heb ik, haha... voor mij geen moeite... en er is om die tijd niemand, dus geen stoorzenders in mijn nabijheid, zalig. haahha... zelfs op de hardloopband lees ik, nee niet op de spinningfiets of roeimachien, daar heb ik twee handen voor nodig.... geen tijd anders om te lezen, nou lekker vroeg er naar toe, boek mee .... ontspanning voor me.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Hier weer een rondje onder de bomen gedaan, dat is goed te doen. Jaimy. Moest nodig vond Jaimy en dat gaf hij keurig netjes aan. Zo lekker op het balkon met een boekje erbij, vriendin komt niet meer dus gezellig met de hondjes relaxen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Drukke dag. Charlii gaat logeren......waarom staat die voerton daar?? Waar gaan al mijn speeltjes heen? En mijn kauwstaafjes, en mijn vetbed?????? Wat gaan we doe-hoen?????? "

 oooooooooooooooooooo... uit logeren.. Charlie.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vanavond heel laat als echt de zon weg is een ronde, eerder niet, dat wordt dus een latertje.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het lijkt zo weinig, maar er wordt gemeten op een plek en dan als het boven de 30 graden daar is is het een hittedag, nou hier is het altijd warm al is het onder de 30 graden, geklemd tussen de huizen een tuin op het zuiden, de straat bloedheet.... huizen erlangs... eer ik op een openveld ben moet ik de auto gebruiken, die ik eerst een half uur open moet zetten... zucht....

 

 

ma 03 aug 2015, 15:19
|Vijfde tropische dag van dit jaar
ZEIST - 

Maandag gaat de boeken in als de vijfde tropische dag van 2015. Maandagmiddag rond 14.30 uur was de 30-gradengrens doorbroken in De Bilt. Dat meldt weeronline.nl.

 
Foto: ANP
 

In de afgelopen tien jaar gebeurde het slechts twee keer dat de zomer meer tropische dagen liet noteren. In 2013 werden er zeven genoteerd, in 2006 dertien. De meeste tropische dagen werden geteld in de zomer van 1947. Dat waren er toen achttien.

In Maastricht werd de 30-gradengrens maandagochtend als eerste bereikt. In het Brabantse Volkel werd met 33,6 graden de hoogste temperatuur gemeten.

Maandagavond verschijnt in het westen meer bewolking waardoor de zon verdwijnt, maar het blijft waarschijnlijk droog. Komende nacht neemt vanuit het westen de kans op buien langzaam toe. Dinsdag komt er een dipje in het weer met regen- en onweersbuien, maar daarna keert de zon terug.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Hmm ik wacht denk ik tot na het eten met een ronde lopen....

Ben na half 1 niet meer buiten geweest maar zal echt nog te warm zijn...

Zon staat ook pal in de straat en op grootste stuk wat we lopen om op een route te komen, warme straat dus, te voor chica dr pootjes...

 

Heb zelf het idee dat ik haar tekort doe met pas later wandelen... mja in de hitte is ook niks

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 

 

aangezien Bams een  kliederaar is en het snikheet is in de tuin, heb ik haar eten gegeven in de woonkamer, boel kranten neergelegd zodat als ze kliedert het zo op te rapen is, waarom niet wat later ? Bams staat heel vroeg op, en heeft dus ook heel vroeg gegeten, aangezien de zon hier heel laat weg is moet ze toch eten....... en kan ik haar niet laten wachten, ben straks weg voor de training en ja dan wil ik ongestoord daar trainen zonder dat ik moet denken, ach arme Bams ze heeft zo,n honger !!!!!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hmm ik wacht denk ik tot na het eten met een ronde lopen....
Ben na half 1 niet meer buiten geweest maar zal echt nog te warm zijn...
Zon staat ook pal in de straat en op grootste stuk wat we lopen om op een route te komen, warme straat dus, te voor chica dr pootjes...
 
Heb zelf het idee dat ik haar tekort doe met pas later wandelen... mja in de hitte is ook niks "

 ben je mal, je doet niets te kort bij een hond , lekker rustig houden met deze warmte, morgen is een dag van bijkomen, dan kan je gerust wat meer aan de wandel gaan.... niet je schuldig voelen hoor.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Het is hier 31 gr.maar zo voelt het niet,er staat een afkoelend zeewindje.

Vanavond lekker een lange ronde lopen en nu af en toe de honden uit het zonnetje sturen.

En wat is het lekker rustig,nu hier de bouwvak.is begonnen,heerlijk.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Rond half 5 nog een rondje onder de bomen gedaan. Vanmiddag lekker op het balkon (ligt in schaduw) kauwsnack voor de hondjes en ik een goed boek.ons goed vermaakt. Aangezien ze hun maaltijd al middels de kong gehad hadden, net een snoepje gekregen. Nu weer terug op het balkon. Ik aan me aubergine soep met tosti en de hondjes verder aan hun kauwmatriaal. Vanavond nog een wandeling maken.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Vanmorgen al een lange wandeling gemaakt met Jack.

Vanmiddag kwam de vriend van mijn dochter hier om de tent op te zetten zodat hij en ik (want mijn dochter moest werken) de tent een beetje schoon konden maken.

Gelukkig in een schaduw plekje want het is hier 33.6 graden.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Rond het middaguur met Charlii bij mijn vader aangekomen. Nog een paar uurtjes daar doorgebracht en toen was het afscheid nemen. Ik heb Charlii verteld wat er ging gebeuren. Kan misschien raar zijn, maar ik denk dat ze me prima begrepen heeft. 

Het is inmiddels heel stil hier, ook de katten zijn nu naar het pension....

 

Oudste dochter was ook bij opa, zij maakte vanmiddag mijn nieuwe profielfoto. Net als heel veel andere foto's 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gijs die heeft geen zin, te moe en te warm. Gingen naar buitwn, hij deed een plas tegen de boom, liep twijfelend verder, ik zei wil je weer naar huis? En hij draaide zich zo om en liep terug, haha

 

honden page profiel NathalieNathalie 3 doggies

honden foto van Nathalie

Hier is er van wandelen niks in huis gekomen, vlug even plassen en weer terug. Daiko gaat de hele dag van zijn zwembadje terug in de schaduw of binnen bij de airco liggen soezelen, en Zina... nouja dar zit nog minder in vandaag haha. Ze hebben wel een zelfgemaakt hondenijsje gehad, maar vermits de diepvriezer halverwege de dag de geest heeft gegeven is het maar gewoon een gekoeld papje met snoep, brokken en bouillon geworden haha. 

 

Lig al de hele dag van die stationsromannetjes te lezen in mijn ligbed, en wat is het resultaat... ben zo rood als een kreeft, auw! (wel een betje mijn eigen schuld dus haha)

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Net terug van een fijne avond wandeling. Was voldoende afgekoeld hier. De rest van de avond heerlijk op het balkon doorgebracht. Jaimy dacht snoep verstandig en kwam met een appel uit de bosjes aanzetten, hihi. :-D nu relaxen maar eerst nog wat afwassen, daarna verder lezen boek bijna uit.

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

veel gewerkt vandaag en ga strakjes nog wandeling maken met Zelda , heb ook besloten om vers voer te geven en heb juist besteld, ben benieuwd vrijdag zou toekomen  in speciale verpakking, leer hier veeel bij op HP

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

"  
 
aangezien Bams een  kliederaar is en het snikheet is in de tuin, heb ik haar eten gegeven in de woonkamer, boel kranten neergelegd zodat als ze kliedert het zo op te rapen is, waarom niet wat later ? Bams staat heel vroeg op, en heeft dus ook heel vroeg gegeten, aangezien de zon hier heel laat weg is moet ze toch eten....... en kan ik haar niet laten wachten, ben straks weg voor de training en ja dan wil ik ongestoord daar trainen zonder dat ik moet denken, ach arme Bams ze heeft zo,n honger !!!!!! "

 ziet er zo lekker uit mmm

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zelda, ja die Bams bofte, wat bami erbij. hahaha.....

 

Hettie, het is een  mooie profiel foto die je nu hebt. top.

 

Zelda ben benieuwd..... hoe lekker ze het vind.

 

appeltje voor de dorst Joyce. hahaha.... zonde om daar telaten liggen toch.

 

Nathalie, ik zeg niets.... maar dom toch, je niet helemaal lekker voelen en zo rood als een kroot, pas je een beetje op meisje ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier warm, heel vroeg opgestaan, we zijn alweer terug... hebben wat gewandeld op ons dooie gemak, het was en is zo lekker stil, niets en niemand te zien......

 

en een overgangsdag, naar wat minder warm, het was gisteren een beetje TE......

 

en ook een boek uit, straks naar de training en dan drie uurtjes lezen ? okee twee uurtjes. hahahaha... waar ik mijn handen moet gebruiken kan ik niet lezen.... maar dan nog, ik verheug me er al op. hahahaha......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zomer vandaag in een dipje

Zeist (weeronline.nl), 4 augustus - Het zomerweer heeft vandaag een dipje. Vanochtend is de zon niet of nauwelijks te vinden en is het buiig. Vanmiddag breekt vanuit het zuidwesten de zon langzaam weer door. Het dipje is tijdelijk, want morgen, donderdag en vrijdag is het weer volop zomer!

 

 

even ademhalen.......

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Ik ben er een paar weekjes tussenuit 

zorg goed voor elkaar

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

" Ik ben er een paar weekjes tussenuit 

zorg goed voor elkaar "

 


Prettige vakantie ?

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda 3 doggies

honden foto van Nancy & Zelda

" Ik ben er een paar weekjes tussenuit 

zorg goed voor elkaar "

 


Prettige vakantie ?

honden page profiel Nancy & ZeldaNancy & Zelda

honden foto van Nancy & Zelda

" Ik ben er een paar weekjes tussenuit 

zorg goed voor elkaar "

 


Prettige vakantie ?

pagina 42 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 4243 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^