Zomer !! verhalen over de zomer met de honden, hoe komen ze de zomer door !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .



goed voorbeeld doet volgen ... toch ? deze aap heeft een heerlijk ijsje met vruchten gekregen , heerlijke traktatie .... ;-)

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ik ga toch weer een keer volgen. 

Al heb ik minder bijzondere dingen toe te voegen als jullie. 

 

Hier hebben we net als bij jullie al een  week een enorme hittegolf. 

Deze week dagelijks temperaturen rond en zelfs boven de 40 graden. 

 

Al 3 weken geen druppel regen geweest waardoor we nu al een paar dagen code rood hebben en voor vele bij ons zelfs een bbq verbod ( dit is voor de mensen die letterlijk aan de bosrand wonen ) 

 

Niet iedereen weet het dus toch een korte uitleg. 

Ik woon midden in de bossen op een open vlakte op een berg. 

Heerlijk om te wandelen met de honden , en een enorme rust hier. 

Asfalt wegen hebben we niet , winkels hebben we niet in de buurt , met andere woorden heel erg afgelegen. 

 

Een paar foto's van de afgelopen dagen. 

 

 

Daisy vandaag met een yoghurt banaan , sinasappel ijsje. 

Welke ze meteen in het mandje sleepte. 

Hus met zijn ijsje. 

Bij het opzetten van het zwembad. 

Meer als drinken doen we niet hahahaha. 

Voor Hus een ander verhaal die ging er meteen in. 

Inmiddels is het bad een stuk dieper en echt verkoeling voor Hus ( Daisy vind het nog spannend ) 

Ookal komt het water niet tot zijn huid geeft het wel verkoeling. 

Dit kunnen we overdag doen op de stenen in de tuin. 

Gelukkig is de rest van de tuin gras.

 

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Net de honden helemaal afgesproeid,ben naar de kreek geweest,merkte dat ze veel last kregen van de broeierigheid,ik kon ze niet laten zwemmen,jongens waren bezig kapotte flessen er in te gooien.... 

Nu worden er hier flinke knallers in de straat gegooid,ik hoor nu overal blaffende honden,gelukkig zijn die van mij niet bang.

Ze liggen allebei,lekker onder de ventilator nadat ik ze allebei nog verwend heb met watermeloen.

 

De baas komt zo thuis dan nog maar een koud rosétje in de tuin,is geen straf.

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik volg ook, en probeer weer wat te schrijven.

Morgen gaan we proberen faro te laten zwemmen, we hebben een vlonder die je kan laten zakken, we wonen aan een geul, schoon water ook vanwege wellen die aanwezig zijn.

 

Faro gaat nooit zwemmen, maar de laatste dagen ineens wel, hij was meer een dipper, even zitten, afkoelen en er weer uit.

 

Dus morgen gaan we het proberen, ik hoop het, dat scheelt zoveel hitte, want hij heeft er zo last van, ik ook trouwens.

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke 3 doggies

honden foto van Saskia & Duke

Ik kom ook nog eens volgen!

Me vriend heeft me wakker gemaakt dat hij thuis kwam van de nachtdienst, kan ik de ramen en deur open zetten. Kan niet allemaal goed, want de katten mogen niet weg. Dus enkel wat veilig open kan.

Net al de beneden verdieping gedweild en gezogen, want dit kon echt niet meer..
Ook hier in Antwerpen zijn er temperaturen behaald van 40gr, inclusief waarschuwen voor inspanning doordat er een tekort is aan... "...."

Zometeen Duke zijn zwemvest aan en dan gaan we zwemmen, wou eerst de vloer doen. Dus wacht ik nog even tot het droog is en dan ga ik is vertrekken. Een hondenweide aan een vijver is ideaal, hier in Belgie zijn ze zo streng qua loslopen dus is dit een goede optie.

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ja wij hadden ook al een waarschuwing gehad dat er weleens geen water meer kon zijn als dit zo door ging. 

( gelukkig hebben wij altijd op voorraad staan ) 

 

Vandaag word het bij jou in de buurt ook rond de 40 graden Saskia.  

Hier helaas erover weer. 

Ik hoop dat dit de laatste dag is. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .



.
za 04 jul 2015, 06:50


Tropische hitte, kans op buien




Zeist (weeronline.nl), 4 juli 2015 - Vandaag is het wisselend bewolkt en moeten we rekening houden met onweersbuien. We bevinden ons in zeer warme lucht waardoor er weer hoge temperaturen worden verwacht, vooral in het oosten van het land. In de loop van de middag koelt het af als de wind naar het westen draait.








Vanochtend trekken velden hoge en middelbare bewolking over het land. De buien zitten boven de Noordzee en boven land blijft het op de meeste plaatsen droog. In de loop van de ochtend komt de zon steeds beter tevoorschijn en schiet de temperatuur omhoog.

Vanmiddag is het vrij zonnig en loopt de temperatuur sterk op. In het oosten kunnen temperaturen bereikt worden van 36 graden. In het westen koelt het juist af als de wind naar het westen draait en koele zeelucht aanvoert. In de loop van de middag moeten we bedacht zijn op een paar felle onweersbuien met hagel, eerst met name in het noordoosten van land, later juist vanuit het zuidwesten.

Vanavond en vannacht blijft de kans op een regen- of onweersbui bestaan. In de nacht daalt het kwik naar een graad of 17 bij een zwakke en variabele wind.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ooooooooooooo wat lees ik daar ? HET EERST IN HET NOORDOOSTEN ? hier dus, laat het waar zijn, ben een beetje ziek van die warmte, heerlijk naar buiten en in de zon lopen is er niet bij.

flink verbrand, toch loop ik met Bams aan het water met een tshirt en korte broek aan, zelfs sokken heb ik aan, ik verbrand snel, maar mijn armen hals en nek zijn behoorlijk verbrand, ook mijn gezicht, au........ er is daar geen enkele schaduw, je hebt er geen erg in omdat je in het water loopt, maar het is zo gebeurd. helaas.

Bams en ik zijn de nacht doorgekomen, alleen wel dobberend op een schommelend bed dat volgens mij in het water dreef. hahaha nee ik heb geen waterbed, alles zit in de was, moet weer schoon he.

nu heerlijk voor Bams buiten, tot een uur of negen is het zalig, maar dan niet meer, nog een dag ? afzien ? laten we hopen dat het snel vanmiddag afkoelt door de verkoelende onweersbuien.

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Ik ben het echt zat.

Heb zelf niet eens nog de puf om te gaan wandelen. Om 6u30 op en al 25°C.

Gisterenavond om 23u is mijn vriend nog gaan wandelen, die waren op 10 minuten terug, Charlie wou terug komen. Groot gelijk heeft hij.

 

Mmmm even bedenken of we vanmorgen zullen gaan...

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

"

Bams en ik zijn de nacht doorgekomen, alleen wel dobberend op een schommelend bed dat volgens mij in het water dreef. hahaha nee ik heb geen waterbed, alles zit in de was, moet weer schoon he.
willemijn, baasje van bamse .

 Haha Willemijn schommelend bed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vanochtend vroeg had ik eigenlijk een afspraak om naar Drachten te gaan, friesland, afgezegd, heel jammer want kijken naar een hond is altijd leuk, mooi verzet tot eind juli, misschien is het dan minder warm, Bams kan makkelijk alleen blijven, maar met dit weer waag ik het er niet op, het kan maar zo zijn dat de temperatuur binnen te hoog op loopt en ik er dan niet bij ben vind ik een rot gedachte, die paar dagen dat het heet is heb ik haar liever onder controle, het klinkt raar maar is waar..... smorgens vroeg geen probleem, vandaar dat ik door de weeks heel vroeg ga trainen, dan ben ik meestal weer om tien uur thuis, maar naar Drachten was dat pas in de middag geweest dat ik dan weer thuis ben, en ik had geen oppas vandaag.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Haha Willemijn schommelend bed. "

 




hihi, beetje overdreven natuurlijk, maar echt het was kletsnat, alles moest gewassen worden, ik zweet niet zo maar vannacht was het te gek in de slaapkamer, 36 graden, en dan ook nog de ventilator aan, niet te doen..... graag verkoeling hier.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ben het echt zat.

Heb zelf niet eens nog de puf om te gaan wandelen. Om 6u30 op en al 25°C.

Gisterenavond om 23u is mijn vriend nog gaan wandelen, die waren op 10 minuten terug, Charlie wou terug komen. Groot gelijk heeft hij.

 

Mmmm even bedenken of we vanmorgen zullen gaan... "

 




dacht dat het aan mij lag, ik zeur nu ook hoor wat die temperaturen betreft, het is zomer zit je binnen te zweten, bah.

wel is het zo dat wij smorgens in alle vroegte wandelen, zodat Bams toch haar beweging voldoende krijg, we blijven soms meer dan een uur lekker weg, maar het is dan wel om vier uur....... ik hoor jullie denken, maar Bams heeft een behoorlijke dikke vacht, en er moet met Bams gewandeld worden, ze moet op conditie blijven.... zwemmen doen we natuurlijk ook, dat doe ik omdat ze en beweging krijgt en conditie behoudt.

ik laat haar nimmer met anderen honden in het water spelen, er moet gezwommen worden en gewandeld, en dat gaat prima, gisteren waren we er weer en er is daar geen ene hond te zien, we hebben het rijk daar alleen, Bams aan de lijn, samen lopen in het water, ze moet dan flink doorstappen door de golfjes... en dan wordt er ook nog gezwommen... en als ik zie dat ze moe is, dan pas gaan we naar huis... een op een dus. hahahahaha

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Zo, wij gaan zodadelijk voor de grotere wandeling, of voor een stoeipartij met Flatcoated vriendinnetje op het Veld. Het is nu prima te doen buiten, 24 graden en een beetje wind. Vannacht was t niet te harden op de slaapkamers en niet alles kan wagenwijd open ivm de katten.....

straks om 11 uur cijferlijst halen van t examen van gisteren. We zijn in ieder geval niet op de op een na laatste plaats geëindigd, zoals bij examen 1. 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Je hebt gelijk Willemijn met dit gekke weer kan je maar beter geen risico's nemen en niet té lang van huis zijn.

Oh jee 36°C in de slaapkamer ik weet niet hoe warm hier in de slaapkamer maar geen 36°C want dan had ik ook een schommelend bed gehad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kath.... savonds wordt hier niet meer gewandeld, alleen even plassen, meer niet, savonds koelt het in het geheel niet af.... vandaar dat Bams en ik smorgens vroeg gaan, en ik zelf ben smorgens altijd heel fit, vandaar dat ik dan ook ga trainen na de wandeling van Bams, vanochtend geen training, morgen weer, hahaha een dag beetje bijkomen.

ik merk zelfs dat Bams eigenlijk meer doet met deze warme dagen, dat komt omdat we vroeg gaan en zwemmen, en geen pootje baden wat wel eens gebeurd als het koel weer is of koud.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik leg wel even uit waarom ik het belangrijk vind dat Bams op conditie blijft, want een paar dagen niets doen is in het geheel niet erg voor de honden, maar....

Bams heeft Orphanet Primaire Orthostatische Tremor, ze moet op conditie dus blijven, iedere dag moet er wat gedaan worden, vandaar dat ik veel er voor over heb, en smorgens om vier uur al aan de wandel ben met dr... nou ben ik wel een ochtendmens hoor. hahahahaha en Bams ligt meestal vanaf half drie, kwart voor drie met deze dagen ook heerlijk te maffen hoor binnen, dan hoef ze niets meer van me te doen, het is niet zo dat ik er met de zweep er achter aan gaat.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Saskia Yo en Jamie, gezellig hier toeven, vertel uitgebreid over je honden, fotoos zijn hier geen spam, mag altijd, juist heel leuk....

Jamie, een eitje bakken op de tegels, jee wat zou dat een verrassing zijn voor Bams, hahaha, ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik kan dat vanmiddag eens doen... en er ook een foto van maken, wie weet lukt dat hier ook wel, in de tuin overschrijd de 40 graden hier zekers, het is een tuin op het zuiden, helaas geen schaduw....

als de temperaturen zo aanhouden, ga ik een boom planten, een snelgroeier, want in de tuin niet kunnen zitten is een ramp.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jaimie wat woon je toch heerlijk daar, om jaloers op te worden, geen winkels ? niet erg toch, je hebt een auto, eens in de zoveel tijd de boodschappen, en als dat niet kan, internet is geduldig, tegenwoordig kan je alles laten bezorgen, ook je huishoudelijke produkten, ik teken er voor Jaimie...

je fotoos spreken weer voor zich.. :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Je hebt gelijk Willemijn met dit gekke weer kan je maar beter geen risico's nemen en niet té lang van huis zijn.

Oh jee 36°C in de slaapkamer ik weet niet hoe warm hier in de slaapkamer maar geen 36°C want dan had ik ook een schommelend bed gehad. "

 




gisterenavond 32 graden in de woonkamer, was zo blij met die ventilatoren, maar nu hou ik het niet meer koel, helaas kruipt de temperatuur op naar nare hoogten, ik heb geen geisoleerd huis, enkel glas, alleen beneden is dubbel glas, maar de hele dag staat de zon op de woonkamer, pal zuid, de warmte gaat er nu niet meer uit..... je kan je alleen maar rustig houden, en als het smiddags niet meer te harden is is Bams lekker nat, en dan kan ze het nog uithouden door zich rustig te houden....... en dat lukt aardig.

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Dat eitje heeft Hus opgegeten hahaha.

Ik woon hier heerlijk Willemijn.
Iets te warm nu , maar heerlijk hier.
Geen winkels en drukte is helemaal niet erg!!

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Geen ochtendwandeling gedaan,het is zo broeierig,ze hebben een uitlaatrondje gekregen op een met bomen overdekt fietspad....meer dan die rondjes zit er vandaag niet in.

 

Heb Vigo op dieet gezet,hij krijgt voorlopig geen brokken meer maar kvv,zitten geen koolhydraten in,beter voor zijn lijn. Tosca staat ook volledig op vlees.

Vigo begon bij te komen is ook normaal we zijn gewoon van 4x in de week te fietsen en ik zag dat fietsen er voorlopig nog niet in zit.

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke 3 doggies

honden foto van Saskia & Duke

Ik begrijp nog altijd niet hoe ik foto's moet plaatsen, kan ze wel op me profiel zetten maar in die in een topic te zetten.. Ik lees dan altijd iets over een bepaald soort teken, maar die kan ik niet vinden :'(

Net lekker gaan zwemmen met Duke, er kwam onverwacht nog een hondje zo vroeg op de ochtend. Hier in Belgie zijn ze niet zo van het honden uitlaten ;-) typisch dat het dus ook een Nederlander was, hihi.
Hondje was enkel nog al snel aan het piepen door Duke zijn grote formaat, dus we zijn maar niet te lang gebleven. Het werd ook al zeer snel warm.

Hij ligt nu lekker onder de tafel te slapen. Alles is al dicht in huis, om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden.
Zelf moet ik zo een hondje gaan wassen bij mensen, hopelijk dat het vlot gaat en dan kan ik snel terug naar huis.

Zo jammer dat het te warm is om buiten te zitten nu, wij gaan vanavond wel aan de bbq. Dus regen/onweer heel graag, maar dan na 20u! :-D

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Je doet dat heel goed Willemijn! Prachtig schema dat jullie hebben. En zo komt Bamse de zomer door en hou je haar fit. 4u er uit dat trek ik dus niet.

 

Héla héla Saskia in België zijn er wel mensen die hun hond uitlaten hoor. Maar er zijn er inderdaad nog redelijk wat die dat niet doen.

 

Mijn kereltje had het op het einde van de wandeling toch wat moeilijk. Veel te warm. Heel de tijd in de schaduw gelopen maar ik zweette mij zelf ook te pletter.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Ik begrijp nog altijd niet hoe ik foto's moet plaatsen, kan ze wel op me profiel zetten maar in die in een topic te zetten.. Ik lees dan altijd iets over een bepaald soort teken, maar die kan ik niet vinden :'(

Net lekker gaan zwemmen met Duke, er kwam onverwacht nog een hondje zo vroeg op de ochtend. Hier in Belgie zijn ze niet zo van het honden uitlaten ;-) typisch dat het dus ook een Nederlander was, hihi.
Hondje was enkel nog al snel aan het piepen door Duke zijn grote formaat, dus we zijn maar niet te lang gebleven. Het werd ook al zeer snel warm.

Hij ligt nu lekker onder de tafel te slapen. Alles is al dicht in huis, om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden.
Zelf moet ik zo een hondje gaan wassen bij mensen, hopelijk dat het vlot gaat en dan kan ik snel terug naar huis.

Zo jammer dat het te warm is om buiten te zitten nu, wij gaan vanavond wel aan de bbq. Dus regen/onweer heel graag, maar dan na 20u! :-D "

 Saskia, wat de foto's betreft, ga in je profiel naar het kopje Foto's. Dan zie je aan de rechterkant een hokje met een blauw vraagtekentje, daar klik je op en kun je een foto uploaden uit je bestand op je computer. Daarna scroll je iets naar beneden, bruine letters, klik en de foto staat bij je foto's op HP. Als je in een topic bent en je wil een foto plaatsen, klik je op het plaatje van het Bergje als je reageert, dan komen je foto's te voorschijn, aanklikken en foto's weer wegdoen en de foto staat in je reactie.

bij mij lukt uploaden alleen op mijn laptop, niet op mijn iPad, waar ik normaal op zit, zoals nu.

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

"  normaal ....... het is niet warm maar heet, Bams kwam vannacht ook op bed geklauterd, ik verwachtte onweer, Bams is niet bang van onweer, maar buiten kon niet, ze blijft gewoon liggen dan, en dat is niet jofel natuurlijk.......
 
ook alleen maar hijgen en hijgen, best rot natuurlijk, en poten geven van , kan het wat minder ??? !!!   wat je kan doen als het zo heet is , en de oren voelen echt warm aan, dan kan je wat koude natte doeken over de hond heen leggen, je hebt een kortharige hond, dat kan dan best , bij Bams gaat dat niet savonds, die gaat dan geplakt naar bed, en krijgt smorgens dan vilt lagen, maar jij hebt een kortharige hond, hang er dan even een half uurtje een koude natte handdoek over je hond heen, desnoods een washandje wat nat gemaakt is met koud water over zijn kop heen.... en kijk wat dat doet, heus het scheelt een boel voor je hond. "

 Bedankt voor je antwoord!

Vanavond ging het gelukkig al een stuk beter met Bonk, zijn oren voelden niet meer warm aan en hij hijgde niet meer aan een stuk door. Dat ik beneden kwam stond hij al met zijn ongelooflijk irritante piepspeeltje klaar om mee naar boven te gaan en hij heeft (in tegenstelling tot mezelf) de hele nacht aan een stuk op bed geslapen.

 

Hier is het vandaag benauwd, broeierig. Het is eigenlijk continu licht bewolkt. Als ik het weerbericht mag geloven komt er gelukkig flink wat afkoeling aan.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hier 2 dwaze honden willen de hele dag buiten liggen zelfs rennen mooi niet. binnen blijven heb over al diep vries tassen liggen bevroren hand doek er in en bad lakens er omheen werkt perfectvoor de honden heb er een op de grond voor mijn stoel om mijn gezwollen voeten te koelen mij straks boos ge maakt want de gordijnen voor willen niet dicht bezem er bij 2tikken tegen de rails en ja hoor ze zijn dicht straks nog even buiten zitten in de voortuin tot 4uur dan schaduw .gooi straks nog wat ijswater over de tegels. en maken er gewoon een luie dag van .Hein.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Het was hier binnen gisteren 35 gr toen ik naar bed ging! En vanmorgen afgekoeld tot maar liefst 29! Nu alweer 30+

 

Gelukkig is mijn nieuwe koelkast nu goed op temperatuur.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Hier 2 dwaze honden willen de hele dag buiten liggen zelfs rennen mooi niet. binnen blijven heb over al diep vries tassen liggen bevroren hand doek er in en bad lakens er omheen werkt perfectvoor de honden heb er een op de grond voor mijn stoel om mijn gezwollen voeten te koelen mij straks boos ge maakt want de gordijnen voor willen niet dicht bezem er bij 2tikken tegen de rails en ja hoor ze zijn dicht straks nog even buiten zitten in de voortuin tot 4uur dan schaduw .gooi straks nog wat ijswater over de tegels. en maken er gewoon een luie dag van .Hein. "

 

Klinkt goed Hein!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Hallo allemaal, hier ben ik ook weer eens 

Had even geen puf meer om veel te volgen en reageren, maar het is nu vakantie, dus ik ga weer 'puf' opdoen 

 

Hier is het ook erg warm. Deze week vooral weinig gedaan (met Mellow dan, want op mijn werk was het de laatste 4 weken retedruk!).

's Morgens een plasje, begin van de middag weer, halverwege nog eens, eind van de middag en dan 's avonds rond negen uur naar het bos. Dat waren wel zo'n beetje onze dagen.

's Middags ook niet in de tuin, al wilde ze wel de tuin in. Maar daar was het zó enorm heet, ik vond het niet verantwoord. Als ik de was ging ophangen ging ze wel even mee, maar binnen 3 minuten hing er al een grote roze lap uit haar bek en was ze flink aan het hijgen. Maar naar binnen gaan ho maar 

Zodra ik dan klaar was ging ze wel mee naar binnen, lekker samen op de bank 

 

Donderdag bbq bij collega, Mellow had 's middags wel 2 en 3 plassen gedaan, maar niet gepoept, dus een briefje voor mijn vriend neergelegd of hij haar ook nog even wilde uitlaten. Met het oog op het aankomende slechte weer is hij gelijk vanuit zijn werk naar het bos gegaan, drie kwartier gelopen. Gelukkig maar, want om negen uur 's avonds rommelde het al en wilde Mellow ECHT GEEN plas meer doen.

En wat een noodweer is het geweest zeg, mensenlief!

 

Gisteren ook weer zo benauwd en plakkerig, bah. Zelfs die vijf minuten op het veldje op de hoek was al teveel eigenlijk.

Maar 's middags toch nog drie keer daarheen gelopen, tweede keer wat langer, omdat mijn neus 'signalen' opving van een nodig moeten  

Ze wilde na 1 plas al naar huis, maar ik ben gewoon wat heen en weer gaan lopen tussen veldje A en veldje B. Uiteindelijk was de score 3 plassen en 1 poepje (hoera! ) Toen weer snel naar binnen, zij wat yoghurt, ik een ijsje.

 

Vanmorgen heb ik de wekker maar gezet, om half zeven al. Veel te vroeg (zeker voor weekend/vakantie), maar alles voor het hondenkind he 

Om zeven uur liepen we in het bos, een heerlijke 22 graden.

Veel vogeltjes gehoord, wat kikkertjes en vlindertjes gezien en héél veel muggen gezien. En gevoeld...

We hebben een uur en 10 minuten gelopen, ben 1 mevrouw met hond (Collie volgens mij) tegen gekomen. Die was ook al lekker vroeg op pad gegaan zodat de rest van de dag geen grote wandeling meer nodig was. Goed plan 

 

Om tien over acht weer bij de auto, toen was het 23 graden. 

Mellow thuis gebracht en eten gegeven, even gezeten en toen boodschappen gaan doen.

Om tien uur was ik weer thuis en voor mijn gevoel is het nu drie uur 's middags 

 

Omdat jullie haar zo hebben moeten missen, nog even wat fotootjes van de afgelopen dagen 


Woensdagochtend, kwart voor acht:

 

Donderdagochtend half acht:

 

Vrijdagmiddag, vier uur:

 

Vrijdagmiddag, vijf uur:

En half zes:

 

 

En vrijdagavond, rond tien uur, lekker drie kwartier in het bos gelopen (die 24/25 graden voelde gewoon aangenaam koel ) en een mooie veer gevonden 

 

Nu ligt ze ook weer languit op de bank, een combinatie van de foto van gisteren vijf uur en half zes: plat, languit, gestrekte poten.
De lucht zit wel dicht nu, vanmorgen was het nog wel een beetje zonnig, maar nu gaat het wat betrekken. Is wel erg warm gok ik, dus de deur is lekker dicht.

 

Zo, mijn eerste bericht hier sinds lange tijd is gelijk een post van een halve meter lang 

pagina 5 van 60 12 3 4 56 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^