teelballen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

yaman (Gast)

Hallo mensen! ik heb een vraagje, ik heb een pitbull van 1 jaar oud. En sinds vandaag heb ik iets raars ontdekt aan zijn teelballen. bij zijn ene bal is er een soort van kleine balletje. Dus in principe heeft die er nu 3. Dit is best raar, want gisteren was dit niet het geval. ik kan er aan voelen, en het doet geen pijn bij de hond. Het is niet helemaal rond, en het is vele malen kleiner dan de bal zelf. het zit aan een bal vast, het is echt heel moeilijk uit te leggen...   Iemand enige ervaring ? Alvast bedankt !

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Als het goed is heeft de andere het ook. De bijbal zit vast aan de pool van de bal. 

yaman (Gast)

Zou het kwaad kunnen ? Want dit is sinds vandaag pas.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Als je duidelijk veschil tussen beide ballen voelt zou ik ermee naar de dierenarts gaan. 

Vaak ook voel je iets wat er altijd al gezeten heeft maar wat je dan pas echt opmerkt. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb geen reu, maar ik heb deze vraag al eens voorbij zien komen, :-D als ik het me goed herinner is dat ...normaal ? , zou toch even het na laten kijken bij je dierenarts, als het er niet hoort......

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

" ik heb geen reu, maar ik heb deze vraag al eens voorbij zien komen, :-D als ik het me goed herinner is dat ...normaal ? , zou toch even het na laten kijken bij je dierenarts, als het er niet hoort...... "

 Die 'andere vraag' gaat altijd over de zwellichamen die voor een 2de setje worden aangezien. En ook die zijn een onderdeel vh pakketje, ja.

Volgende forumvraag: hond mee naar een warm land
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^