dierenhotel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MilaMila

vandaag voor de éérste keer mila naar dierenhotel gedaan . 

Toen we weg gingen scheurde men hart door haar janken , ik had haar nog nooit zo bezig gehoord . 

Ik vroeg me af blijf dit gedurende gans haar verblijf of is dit maar het eerste uur . 

kunnen ze daar trauma vanover houden ?? 

 

honden page profiel dyfaine dyfaine

honden foto van dyfaine

Daarom.gaat spikey niet ergens anders heen dan mensen die ik ken en vertrouw in huis.

Hier zou hij helemaal gek worden ook.

Hoop dat t nog goed is gekomen met hem. Sterkte 

honden page profiel MilaMila

bij mensen die ik ken & vertrouw is voor mij ook de perfecte oplossing .Het enige prol is dit lukt niet bij ons : 

- bij mij ouder mag ze niet want hun poes is teveel overstuur dan , vrienden hebben zelf ook mannelijke staford & duld geen andere hond in zijn huis , & buren zijn allemaal bejaard & kunnen nie om met jonge hond dus ........ daarvan deze oplossing  ; met hekel veel spijt soms kan je er niet vanuit 

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Ga in overleg met het hotel. Dan kunnen zei je aangeven hoe het nu gaat en dan voel jij je ook weer wat beter Ik denk niet dat er een trauma van komt. Deze mensen zullen dat vast vaker meemaken en weten hoe ze er mee om moeten gaan.

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Mijn schoonouders hebben een hondenpension, en ik help daar veel mee. Mijn ervaring is dat (bijna) alle honden even blaffen, piepen, janken ect als de baas weg loopt. Maar als ik daarna zelf terug loop naar de kennels om te kijken of alles goed gaat en ze even gerust te stellen is er 9 vd 10x al niks meer aan de hand... Dan zijn ze alweer veel te druk met alle geurtjes, andere honden en de plek ontdekken!

Wij laten ze wel altijd eerst buiten, dan kunnen ze rustig op het veldje acclimatireren voordat ze de kennel in gaat tussen allemaal vreemde honden.

Komt wel goed joh!! Wanneer gaan jullie haar weer halen?

honden page profiel Patricia/KenjiPatricia/Kenji

honden foto van Patricia/Kenji

Moeilijk is dat he om ze voor het eerst weg te brengen.

ik heb Kenji ook eerst een paar keer laten wennen aan het pension door eerst een keer dagopvang en daarna een keer dag plus nacht en toen twee keer een midweek.

ik was als de dood dat hij het helemaal niks zou vinden, maar gelukkig zag ik al wel gelijk dat de meiden die bij het pension heel leuk met de honden omgaan en ze ook veel naar buiten gaan.

kenji vond het dan gelukkig ook helemaal leuk en de keren daarop begon hij wild te kwispelen zodra hij de meiden van het pension zag. Dat zat dus wel snor.

 

hopelijk bevalt het Mila ook!

honden page profiel meikemeike

honden foto van meike

Ik kan me goed voorstellen hoe vervelend het is je hond zo achter te laten. Is voor een volgende keer oppas aan huis misschien een oplossing? Je hond blijft dan in ieder geval in zijn vertrouwde omgeving en dat kan veel stress schelen. Daarnaast is de manier van afscheid nemen ook belangrijk. Wij zorgen er altijd voor dat de hond van ons weggaat, in plaats van andersom, dat geeft ook minder stress. Dus in het geval van een hondenhotel, zou je kunnen vragen of ze je hond even meenemen om te wandelen, en als je hond uit zicht is kun je vertrekken.

Oppas aan huis hoeft niet duur te zijn. Er zijn veel hondenliefhebbers die met veel plezier gratis komen oppassen. Voor hen is het een leuk uitje. We doen het zelf ook. Je kunt ze vinden op websites zoals www.huizenoppassite.nl

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^