Hond gevonden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

Als dit niet mag: sorry! verwijder het dan maar.

 

Vriendin van me heeft een hond gevonden. Een herder teefje en ze is blijkbaar dinsdag ook al gesignaleerd in Lunteren(/Ede). Ze heeft haar voor nu even bij haar thuis opgevangen.

 Dierenambulance komt vanavond, als het goed is. Maar ik wil het hier toch even delen:

 

honden page profiel UrajiroUrajiro 3 doggies

honden foto van Urajiro

Heb op facebook een vermissing voorbij zien komen van een Duitse herder in Zuid Limburg...Ik zal even voor je zoeken hoe of wat.

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

Het gaat hier om een teefje, en haar masker is wel anders. Bedankt voor het meedenken!

 

Zou toch fijn zijn als deze dame weer thuis komt (al dacht ik gelijk aan de vakantieperiode, aangezien ze dus als vanaf dinsdag hier in de buurt loopt, laten we hopen dat dit niet het geval is!)

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" https://www.facebook.com/WaarIsOnzeAngel/photos/a.805186422850116.1073742044.416798891688873/883630608339030/?type=1&theater "

 De hond die gevonden is heeft geen zwarte kop deze wel

honden page profiel UrajiroUrajiro 3 doggies

honden foto van Urajiro

Ja sneu zeg als ze al zo lang rondloopt. Je zou denken dat ze gemist moet worden...Of het was vakantietijd en de baasjes zagen een mooie boom...Hopen dat de dierenambulance in elk geval verder komt met chipgegevens. Geef d'r maar een goede high five van mij alvast:)

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

Gaat zeer waarschijnlijk om een verwaarloosde hond (ze is bekend bij dierenambulance en asiel). Ze is nu in het asiel, maar het goede nieuws:

 

De vriendin dr gevonden heeft, heeft al een mogelijk nieuw baasje voor haar gevonden. Even afwachten of het echt om de eigenaren gaat die ze bij de ambulance dachten. Als dat zo is, wordt het beestje nog deze week opgehaald door de mensen die haar alle liefde zullen gaan geven!

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Wat goed zeg dat er ook al eventuele nieuwe eigenaren zijn voor haar! Helemaal super! Hopen dat er snel uitsluitsel komt zodat deze lieve meid weer kan genieten of bij haar vertrouwde eigenaren (mits ze uiteraard goed voor haar zijn en het niet de mensen zijn die haar verwaarlozen) of de nieuwe eigenaren die vast al heel erg naar haar uitkijken!

Volgende forumvraag: kweken met eigen hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^