Voer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Jayjay (Gast)

Vraag onze pup een chow van 17 weken krijgt Purizon pup maar zoals het er nu uitziet is hij er van aan de diarree. Kunnen meer mensen dit bevestigen zou niet weten welk voer ik dan moet nemen. Krijgt al eens per week vlees schijven. Wie weet raad?????

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Kan ook zijn, dat hij giardia heeft. Ontlasting inleveren bij de DA.

Wat kreeg hij bij de fokker?

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ik heb laatst voor de afwisseling ook een zak Purizon brokjes gekocht voor mijn volwassen dwergpoedel. Geen succes; ontlasting is te dun.

Ik ga weer over op Taste of the Wild brokken, waar mijn hondje stevige ontlasting van heeft.

 

Bij Zooplus zijn alle merken brokken te koop.

Bij food4pets.be kan je ook de betere brokken kopen; boven 50 Euro geen verzendkosten ook niet naar NL. Prima service en altijd bereid snel je e-mails met vragen te beantwoorden.

 

Als je niet zeker weet of je hond diarree heeft door de Purizon brokken, laat dan de ontlasting van je hond nakijken o.a. op Giardia.

 

Voor info over brokken 

http://www.voerwijzer.com/hondenbrokkenvergelijken

 

honden page profiel SaapSaap

honden foto van Saap

Ik zou voor de zekerheid de ontlasting laten checken bij de DA, een puppy is zo uitgedroogd. Misschien kan je even een paar dagen alleen vlees geven en kijken hoe dat gaat? Als dat ook niet goed gaat, dan kan je misschien overstappen naar een andere goede brok zonder chemische bestanddelen. Doe het wel even in overleg met de DA.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^