Tips?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel chinoukchinouk

Hallo, 

Wij hebben nu sinds 2 weekjes een chihuahua Pebbles, ze is 5 jaar. Toen haar oude baasjes haar kwamen brengen zeiden ze dat ze tegen haar loopsheid aan zit. Hoe is dit te herkennen? Wel slaapt ze ontzettend veel, en heeft ze laatst veel overgegeven en nu heel af en toe. We hebben wel gelezen dat dit loopsheid kan zijn, iemand die dit weet? tips? Alvast bedankt :)

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Voordat je teef loops wordt, is ze erg aantrekkelijk voor de mannen .

 

Mocht ze een keer op haar rug liggen, dan zie je haar vulva. Deze wordt meestal groter als ze bijna loops moet worden.

Ook kunnen sommige teven aanhankelijker worden, of gaan vaker plassen (net een stel reuen soms .. ).

 

Houd het goed in de gaten en de mannen op afstand!

honden page profiel BellaBella

honden foto van Bella

Ik zie het aan haar tepeltjes die zijn dikker dan normaal en inderdaad heel veel kleine plasjes. Ook is ze wat trager en minder speels als ze loops moet worden / is. En je ziet heel duidelijk dat haar vulva opgezet is.

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Gewoon rustig afwachten en de reutjes uit de buurt houden

Ze kunnen je soms lang laten wachten hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een hond tegen de loopsheid is niet ziek, mag zeker niet overgeven, is geen sympthoom van loopsheid hoor, zeker niet voor een teefje van al reeds vijf jaar oud, ze hebben dan meestal al een vaste cyclus, misschien een virusje wat er hangt ?

hoe je het kan herkennen de loopsheid ? wat meer kleine plasjes her en der, wat meer snuffelen, wanneer de loopsheid gaat doorbreken dan is haar plasserd {vulva} opgezet, als je nu even daar kijkt zie je het gewoon nog in de oorspronkelijke staat, is ze loops dan zie je dat het opgezet is, dan weet je dat ze loops is, drie weken vasthouden, deze kleine hondjes zijn vliegensvlug verdwenen, dus echt aan de lijn dan houden.

Volgende forumvraag: eigen schuld???
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^