Aangeboden: gratis website ontwerp

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RahneRahne

honden foto van Rahne

Ter uitbreiding van mijn portfolio bied ik op het moment gratis website ontwerp aan. Ik ontwerp voornamelijk websites, logo's etc. voor de hondenbranche (denk aan... fokkers, uitlaatservice, rasverenigingen, gedragstherapie, hondenscholen) maar dit is geen vereiste.

Ik maak een volledig ontwerp, responsive (geschikt voor mobiele telefoons, ipads), op basis van je wensen en/of huisstijl. Tekst en afbeeldingen moet je zelf aanleveren (via email/wetransfer), dit zet ik dan op de site voordat deze live gaat. De website wordt geleverd met Wordpress CMS (mocht je dit willen), hiermee kun je verder zelf makkelijk de website bijhouden. Ook kan ik al bestaande websites een 'remake' geven.

* Domeinnaam en/of Hosting is NIET inbegrepen! Dit zul je zelf moeten regelen als je hier nog niet over beschikt, of via mij voor een klein jaarlijks bedrag.

Bij meerdere aanvragen zal ik een selectie maken, opdrachten waarvan ik denk dat deze grote toegevoegde waarde hebben aan mijn portfolio.

Mijn portfolio website: www.wolfsbane-creations.nl

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Mag ik een plekje reserveren?
Ik wil een webshop (voor hond én baas) beginnen en die heeft natuurlijk een website nodig. Het gebeuren staat op een laagje pitje ivm werk, maar ik ben er mee bezig

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

Hoi Rahne,

Wat geweldig dat je dit initiatief aanbied!
Zelf ben ik al lang bezig met het maken van een visitekaartje en een poster voor mijn fotografie website CreatingMoments Fotografie.
In mijn hoofd weet ik precies wat ik wil en ik heb wat er nodig is, maar in realiteit wil het gewoon niet lukken. Het heeft wel te maken met dieren (dierenfotografie), maar meer met fotografie. Als je deze challenge aan zou willen gaan zou je mij hier een heel groot plezier mee doen O-)

honden page profiel LotteLotte

honden foto van Lotte

Super dat je dit doet, ik ben ook opzoek naar een mooie website voor mijn fotografie (www.foscofotografie.nl)

Hopelijk wil je me helpen!

 

Liefs Lotte

honden page profiel RahneRahne

honden foto van Rahne

Sorry voor mijn late reactie, ik heb kennelijk dubbel gepost en had dit niet zo snel in de gaten ;-)

Bedankt voor de interesse allemaal! Voorlopig zit ik vol dus ik neem nu geen nieuwe aanmeldingen meer aan. Een aantal hebben een berichtje van mij ontvangen.

Volgende forumvraag: Border Collie trui
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^