Eindelijk beterschap

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

We hadden het bijna opgegeven maar we wilde je niet laten gaan zonder echt alles geprobeerd te hebben. Na lang zoeken, verschillende bezoekjes aan verschillende dierenartsen, verschillende testen, verschillende medicatie en zelfs alternatieve geneeskunde zijn we via buren bij een dermatoloog terecht gekomen.

Bij het 1ste bezoek weer eens een huidafschraapsel en alweer niets te zien wat we niet wisten. Je moest weer andere medicatie, andere shampoo maar we probeerde het toch weer. Dit keer zagen we sneller vooruitgang dan alle keren daarvoor maar je verloor veel gewicht, daarvoor ook al maar nu echt veel.

10 dagen later was je 2de bezoek, je was op dagen 1.5kg vermagerd en dit keer nam de dierenarts het heel serieus... hij nam bloed, controleerde het gelijk... niks gevonden. Dan maar foto's... ook niks op te zien... echo... ook geen resultaat... 4 stukjes huid (dit hadden we ook al eerder laten doen) en EINDELIJK!!! Het antwoord waar we al zooo lang naar zochten... je hebt een auto immuunziekte met een moeilijke latijnse naam aan je huid waardoor je een vochtige huid hebt en schimmels en gisten aanmaakt en waardoor je huid vol korstjes en wondjes zat. De da heeft voor de zekerheid 2 stukjes huid opgestuurd. We kregen opnieuw andere medicatie mee en moesten stoppen met de vorige. Het was een lang bezoek maar dat was het meer dan waard!

Voorbije maandag was je 3de bezoek en je bent weer bijna de hond die we zo lang hebben moeten missen. De korstjes en wondjes zijn bijna allemaal weg, je huid krijgt weer haar normale kleur en je hebt geen jeuk meer. Het gewicht dat je kwijt was ben je weer aangekomen en we mogen je medicatie halveren.

Ik en baasje zijn zo trots op jou, onze lieve Lila.

 

 

 

 

 

 

 

 

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Zag de fotootjes verschijnen en vermits ik een Lila fan ben, ging ik op zoek naar nieuws...maar schrok wel even zeg. Wat zullen jullie ongerust zijn geweest  En jullie zijn met recht trots op Lila, maar zij heeft het ook erg getroffen met haar baasjes, dat jullie haar niet opgaven !!

 

Ben heel heel blij dat ze nu aan de beterhand is en wens jullie nog veel gelukkige jaren samen !! Geef haar een beterschapsknuffel van me !!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

en een dikke knuffel!

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

De knuffels zijn goed aangekomen  

dank voor de lieve reacties.

Brigitte, Zebee & Zabaa (Gast)

Geweldig !!!!
Eindelijk eens een berichtje waar je vrolijk van wordt.
Pure ellende die goed afloopt en je weer de "oude" hond terug hebt.

Wat zal Lila ( en jullie) weer genieten.

Een dikke pluim voor jullie allemaal.
Je ziet maar weer: de aanhouder wint ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Geweldig !!!!
Eindelijk eens een berichtje waar je vrolijk van wordt.
Pure ellende die goed afloopt en je weer de "oude" hond terug hebt.

Wat zal Lila ( en jullie) weer genieten.

Een dikke pluim voor jullie allemaal.
Je ziet maar weer: de aanhouder wint ;-)"

 bedankt, ze ligt nu volop te genieten bij mijn moeder op de zetel. Ik vond dit wel een goede reden om haar nog eens mee op bezoek te nemen ;-)

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Wat een fijn bericht

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

is het sebaceous adentis?

in ieder geval super dat jullie nu eindelijk weten wat het is en dat jullie lieverd ook aan het opknappen is.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^