en daar komt nummer 3......!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

het gaat nog wel een jaartje duren maar dan is het zover, en komt ODHtje nummer 3 erbij!!!

 

daar ik graag zou willen beginnen fokken (op de juiste manier!!) en ik jammer genoeg met mijn 2 schatjes nu niet kan fokken. (checko door de schuld van de fokker en bij Genna heb ik lang nagedacht maar ga ik het toch niet doen)

was ik mij aan het oriënteren op een 3de ODHtje en ik heb  een fokker gevonden met een teef dat mij enorm aanspreekt, geweldig karakter, test zijn allemaal in orde, de pups worden er al super sociaal opgevoed,en voor mij dan niet geheel onbelangrijk, uit een lijn waarvan er nog niet veel rondlopen.

ook de reu die (waarschijnlijk) uit Duitsland komt, komt uit een prachtige lijn die niet veel voorkomt.

 

uiteraard komt de derde er niet alleen bij voor de fok, want je weet natuurlijk nooit of je er effectief mee zou kunnen fokken tot alle testen gedaan zijn, maar ook  omdat ik er de tijd, de ruimte, en gewoon de liefde voor heb om een derde te verwelkomen in mijn kleine roedel  (mijn "biologische hondenklok" begint te tikken)

 

voor mij is het aftellen dus begonnen en ik kan al bijna niet meer wachten tot we 2016 zijn!!!

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

cool mijn 3de is ook op komst ,mijn biologische klik begint nog niet te tikken maar die van mijn teef wel (en met engelse bulldog fok ik niet )

Succes en hoop dat je komende pup wel gezond genoeg is om te fokken

 

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Gefeliciteerd alvast!!  Als het dan eindelijk zover is, zeker foto's delen! Puppies zijn altijd leuk om te zien op het forum 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Leuk hoor! Waarom ga je niet met Genna fokken als ik vragen mag?

Volgende forumvraag: Dogglywood 2015
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^