Rocky

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sandysandy

lieve hondenliefhebbers,

Rocky is nu al bijna 1 jaar, de comando's  gaan goed, maar steeds als ik zit zeg, dan gaat hij zeg maar buigen/uitrekken en grommen/blaffen. Ik snap dus niet wrm hij dat steeds doet, hij kan wel zitten maar alleen als ik zn achterwerk aanraak. Mijn vraag is aan jullie: wrm doet hij dat steeds?

 

Groetjes, ons

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

 Klaarblijkelijk heeft hij geleerd, gekoppeld, dat aanraken op z'n achterwerk een zitten is en heeft hij geen flauw benul wat jij bedoelt met het woord zit.

 

Als je wilt dat hij gaat zitten op alleen het woord zul je dat opnieuw moeten aanleren zonder achterwerk aan te raken 

 

Dat hij zo gek doet is omdat hij waarschijnlijk geen flauw benul heeft wat je van hem wil met dat woordje zit en dat geeft onrust. Hij weet dat je wat van hem wilt, maar weet niet wat.

honden page profiel danieldaniel 1 doggies

honden foto van daniel

"  Klaarblijkelijk heeft hij geleerd, gekoppeld, dat aanraken op z'n achterwerk een zitten is en heeft hij geen flauw benul wat jij bedoelt met het woord zit.
 
Als je wilt dat hij gaat zitten op alleen het woord zul je dat opnieuw moeten aanleren zonder achterwerk aan te raken 
 
Dat hij zo gek doet is omdat hij waarschijnlijk geen flauw benul heeft wat je van hem wil met dat woordje zit en dat geeft onrust. Hij weet dat je wat van hem wilt, maar weet niet wat. "

 ja klopt precies wat petra zegt dat heeft mijn hond ook want laatst wou ik hem een trucje laten doen die hij blijkbaar niet meer kon omdat die al heel lang niet meer is gebruikt en dan gaat die ook grommen en heel raar doen bij mij gaat hij dat als zijn trucjes doen behalve die heel zielig eigenlijk haha

honden page profiel sandysandy

beste daniel en Petra,

bedankt voor het antwoorden.

eerst deedt hij het wel en nu heel soms met een koekje als ik die hem voorhoud. miss. moet ik het idd. weer even goed gaan herhalen. groetjes en een lik van ons!!!

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Gewoon weer van voren af aan beginnen en je zult zien dat het jullie gaat lukken. En als je hond druk wordt en gek gaat doen snapt ie dus niks van je, dus dan weet je dat je weer een stapje terug moet doen.

 

succes

Volgende forumvraag: Noah in zijn "badkuip" in het bos
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^