Melissa

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Geen respect voor mij (Gast)

Ik heb dringend hulp nodig, mijn vriend en ik hebben samen een jaar oude husky. Vanaf pup samen opgevoed, puppycursus gedaan. Alles ging goed.. maar de hond is opeens alle respect voor mij kwijt... zelfs toen hij ging puberen deed hij niet zo. Hij eet mijn schoenen op, pakt al het eten af van mij/bord en luisterd niet meer naar NEE. Als ik zeg hem zit, af, blijf... geen reactie.. tenzij ik goed mijn stem verhef. Uitlaten doe ik al niet meer, alleen mijn vriend. De laatste tijd moet ik telkens huilen na een wandeling aangezien hij mij gewoon voorschut zet buiten... zowel buiten als binnen eigenlijk...Hoe wordt ik nu de "Pack Leader" en win ik zijn "respect" terug? Naar vriend luisterd hij perfect..

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Jij gaat alles doen met je hond en je vriend echt even helemaal niks. Jij geeft hem eten, gaat met hem trainen (hou het leuk, paar commando's, stoppen bij succes), gaat hem uitlaten, met hem spelen etc.

 

Jij hebt de lijn vast. Luistert je hond niet, dan stop je met lopen. Blijft hij voorwaarts trekken? Rechtsomkeert naar huis. Daarna weer proberen.

 

Je husky is flink aan het puberen. Jij bent zo te lezen je complete overwicht op de hond verloren.

 

Uit je frustratie niet constant naar de hond. Zo ga je een hekel aan je eigen hond krijgen en je hond aan jou. Ondanks dat hij nu doppen in de oren heeft, dit is een belangrijke fase voor de band met je hond.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

http://www.hondenpage.com/hondenforum/199750/geen-respect-voor-mij#div4448290

 

Voor de volledigheid hier je andere link voor dubbel topic.

Volgende forumvraag: Slaapt op de bank
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^